Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mano lediniai: https://www.woolyyarn.com/product/49-mohair-23-cashmere-wool-14-merino-wool-9-silk-5-lurex-2/ 

Man tai atrodo švelnūs. Bet nemezgiau jų dar.

Žaidimas Finito. Senas, paprastas, greitas, gal nebėra niekur. 

Pradėjau dukrai Sweater No 11. Ir jau viską išardžiau. Panašu, kad reikia ir  1 akį išmegzti, o ne nukelti, kad netemptų pečių juostos. Na, ir turėtų būti paprasčiau akis paskui pririnkti.

Limit, o kodėl tu užsirašinėji tyrimui? Nes kai aš skambinau ir klausiau, ar reikia užsirašyti, tai sakė, kad galiu ateiti , susimokėti ir pasidaryti tyrimą, kada noriu. Antakalnyje. Tai taip ir padariau kažkada po pietų, nes šitam tyrimui gi nereikia būti nevalgius, žmonių mažiau.

Atsakyti

Restar, pažiūrėjau mūsų poliklinikoj apie 14 eur tyrimas. Pagal naują tvarką- poliklinikoj paskutinį kartą sakė reikia registruotis tyrimams. Gal Viliui ir padarysiu juos kitą savaitę. 

Atsakyti

Jo, europiniam pase nėra galiojimo datos.  Bet yra vakcinacijos data. O dėl to, kad skirtingos šalys skirtingus galiojimus taiko. GP tai nuo pat liepos 1d buvo galiojimas. GP išsiimi 3 mėn, o vėliau pratęsi, bet  tik iki 180 dienų max. Net man rodos SM tą aptarinėjom.

Tik aš tik šiom dienom sužinojau, jog persirgusuems 210, o ne 180. Ot susiorganizavom 3 skiepą :hihihi:​ 

Atsakyti

katuks atrodo tokia laiminga coviduką gavus😀 gal ne tiek laiminga, kiek entuziastinga😀

Restar, net nežinojau, kad nereik registruotis🤔

Dar turiu klausimą, gal kuri turit tą burnos irigarotorių? Kokios patirtys? Verta?

Atsakyti

Limit, specialiai klausiau paskambinusi į registratūrą, nes gi vis pasikeičia kas.

Atsakyti

Tai kad jau šaukštai po pietų, kad verkti.

Iš tikro galvoj minčių chaosas, čia pat liūdžiu, čia pat džiūgauju.

Šiandien kažkokį pozityvų seminarą dar išklausiau. Apie visokius ten ritualus gyvenime. Tiksliau tik įžanga trijų dienų seminarams, bet visai nuteikė dirbti su savim. Nu iki kito liūdesio bent jau :D​ 

Atsakyti

Restar, o kodėl lediniai tie siūlai? Galvojau bus kokia šaltai melsva spalva. :ax:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 04 lapkričio 2021 - 23:55

Nu ledas nėra melsvas :). Taigi vadinasi Antarctica.

Atsibudau ankstokai, eisiu visgi mėginuko iš jų prasimegzt. 

Atsakyti

Ner ne ledas, o visas ledynas :D 

Man tokie įdomūs simptomai. Žiauriai skauda veidą, dantenos net tvinkčioja. Ir negaliu gulėt ant šono, ausies kaušelius skauda :D 

bet nepasakyčiau,  jog sloga yra. Greičiau išburkę viskas.

Atsakyti

Bjaurybė tas vyyyyyyyyyyyydas :). Pamenu, kaip kaimynė sakė, kad jai atrodė, kad skauda visus vidaus organus... ir daug ilgiau nei man skaudėjo. O antikūnų daug mažiau. Visgi greičiausiai apturėjom mes vasarą tą deltą po pajūrio, nes išvažiuojant sirgom visi, net tas, kuris niekur nevažiavo, kai grįžom pasigavo tuos pačius simptomus. Iš pradžių daug taškymosi sloga, o po dienos ar 2  - užburkus nosis kaip sinusito. Bet greit praėjo visiems.

Mėginuką prasimezgiau, padžioviau. Ir dar niekada nejaučiau tokio smegenų spaudimo dėl modelio... Iš bile kokių siūlų imčiau ir nusimegzčiau bile kruį, kuris nors kiek aptinka, ar net iš galvos. O čia toks pačios susikeltas stresas dėl tobulumo. Žinau, kad nesveikas. Tikiuosi, įveiksiu.

Atsakyti

Restar kuo labiau spaudžia tuo paprastesnį modelį reik megzt

ar tos knit pettite

ar koki paprastą reglaną

lygiu raštu :)

nu aš taip daryčiau :)

Atsakyti

Aha, rimts.  Apie modelį. Gali kokią nedidcką razinką, jei labai norisi. Pvz kokią apykaklę, kokios dar neturi, bet graži, ar rankogalį kokį. Raštai ant pūko vistiek neišsiryškina, o mandro modelio konstrukciškai tau gi nereikia.

Tos pettite knitt bent jau reglanas tai nevertas pinigus mokėt. Nes nu visiškai elementarus, kas antroj eilėj pridedamaa. Arba gal kiti modeliai ir kitaip, bet Fortune tai taip. Galiu pasidalint receptu, jei norisi. Nu nes tų kiauraraščio gėlyčių galima ir nemegzti.

Kai atgausiu veidą, parodysiu tą Fortune, atsivežiau pozavimui :D​ 

Atsakyti