Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nieko nemačiau, intensyvi diena, dar nepietavus (pietūs kepa, bet man jų dabar neteks vis dar valgyt, nes 15 val meetas visai nereikalingas).

Mano ne smart galva taigi ripsiuką ir lygų megzimą prasibandė, o ryte ape stulpelius nesugalvojo. Reiks nuardyt ir primegzt stulpelius :). Ir nesubegėbau nufotkint dar su šviesa, kad pasidžiaugčiau...

Atsakyti

Prasimezgiau mėginukus. Juodas merinas nepatinka, kietokas gaunasi mezginys, labiau gal kokiam vyriškam megztiniui tinkamas. Bet gal ką ir sugalvosiu. Smėlinis-ledinis gerokai labiau džiugina. Minkštas ir purus mezginys. Mezgiau su 4 mm virbalais.

Priedas  Screenshot_20211105_150527.jpg   421,06KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

O jūsų su Restar vienodas siūlas? Nes įsivaizdavau labiau pūkuotą.

Ir kur stulpeliai? :D​ 

Atsakyti

Nėr stulpelių :D 

Pas Restart su liureksu, o pas mane su pajetkom :)​ 

Atsakyti

O metražas, koks tavo, Liniuka? Nes biškį skiriasi kai kurie siūlai. Mano tai 360 m 100 g. Pradėjau megzti 3,25 virbalais, tada perėjau ant 3,5 ir dar išbandžiau 3,75, su tais smagiausia buvo rankose, galiu megzti savo stiliumi tampriai, nereikia specialiai prisiminti, kad reikia laisviau. Gal ir 4 nr tiktų, bet nebandžiau, man tinka gauge. Pūko nei daug, nei mažai, tiek, kiek ir tikėjausi.

Atsakyti

Va, fainas. Bet kito vaizdo dar nėr, recepto irgi. Šviežutėlis

Priedas  Screenshot_20211105-163605_Instagram.jpg   856,8KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Tai man daug yra fainų, bet va švelniems delikatiems siūlams nenoriu tokio modelio, nei kaip Qqutė rodė.

Beje, sekta paskleidė dezinformaciją, tik netikrink :). Dar spėjau pamatyti ir išsityčioti iš durno Delfi žurnalūgos, kuris parašė, kad Ašoklienė paskelbė, kad jau reikia izoliuotis, o gale SAM komentaras, kad dar kol kas apie tai tik svarstoma :). Lyg Ašoklienė ne SAM dirbtų. Durnelis kažką netaip suprato. nebėra to straipsnio :). Iš tikro tai dar nėra oficialiai patvirtinta. Nors logiška.

Atsakyti

Beje, jei kam įdomu.

Skambino šeimos gydytoja. Pakomentavo mano veido skausmą. Šios ligos toks bruožas, kad iššaukia tas ligas, kurios anksčiau yr buvę. T.y. imunitetas tiek yra sukoncentruojamas į kovido kovą, kad pamiršta kontroliuoti senas bėdas. Tai vat pvz vyrui su herpiu. Jam po skiepo išlindo, ir dabar vėl buvo suaktyvėjęs, bet greit nuslopo. Ir greičiausiai būtent dėl skiepo organizmas sukovojo greičiau ir parasčiau.

Atsakyti

Priedas  253527485_266544858609701_7714306744572634608_n.jpg   53,71KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Sveikos.

Pagaliau penktadienis.

Vejas galva raunantis ,bet  kaip smagu jo klausyt  su arbata sedint.

Gal eisiu pamegzt.O tai kai nemezgu,tai ir sneket nera ko.tipo ne prie chebros 

Atsakyti

Bet jei gerai suprantu, oficialaus sprendimo dėl tos izoliacijos dar nėr :hmm: 

Nors jei kalba garsiai, greičiausiai bus.

Tik nu, mūsų atveju, aš neatseku kontakto pirminio :D​ 

Atsakyti

Aš ne delfy skaičiau ir straipsnis tebėra, ir parašyta, kad planuojama. 

Eit reikia rankovę dakalinėt, bo labai jau norisi naujo imtis.

Atsakyti