Labas rytas,
Aš jau kirpykloj sėdžiu. Biškį pramiegojau🙈
Oras toks, kad tik miegot.
Pyragus kepsim. Pietums bus kažkas.
Vakar pažiūrėjau tokį mini serialą The Cry.
Nors rašo kad detektyvinis, bet ten labiau draminis, 4 serijos. Nors istorija gal ir jautri, bet nepasakyčiau, kad labai graudulingas. Kelios laiko linijos, nors nenervijo, pakankamai lengva susigaudyti. O vat siužeto vingiai geri, tikrai privertė nustebti, kai galvoji vienaip, o staiga oplia visai kitu keliu nusuka.
Žodžiu, rekomenduoju: nenuobodus, nešlykštus, visai moteriškas. Biškį dramos, biškį detektyvo, biškį santykių, biškį gražių vaizdų ir tegul nesuklaidina jūsų to serialo anotacija apie dingusį vaiką. Ten šiek tiek daugiau.
Aš su bernais buvau Liepkalnio Takko fashion, paskui iki Sports Direct Nordikoj nuvažiavom dar. Uf, išvengiau kokio Ozo, gana greit prasisukom. Net sau juodą bliuskę, tinkančią prie kelnių, pričiupau.
Mezgu, jau nebeįdomu, kai kūną sujungtą vien lygiai žemyn.
Man smalsu, ką ten Liniuka nusimezgė ir Katuko nerodytą norisi pamatyt.
Šilkas pakrečia pokštų.
Sugalvojau, ką noriu daryt iš ryto, kol yra energijos - pjaustysiu kopūstus, kur iš brolio parsivežiau, bandysiu pirmą kartą užsiraugt.
Kažkada Qqutė rašė, kaip raugia, jeigu užsuktum - pasidalink iš naujo, palyginsiu su brolio receptu. Tas pirmą sykį pats raugėsi, davė, skanūs. Pats vienas ir prisiaugino tų kopūstų . Džiaugiuosi, kad laikosi gerai po skyrybų, baigė susdęt dantis, dabar turi tikslą atiduot skolas, kur žmonai sumokėjo.. .
Sveikos
Poilsiaujam-valgom ir procedūrinamės, tada vėl valgom
Restar paprastas mano receptas - kopūstai, morkos (negailiu, mėgstu daug),kmynai ir druska. Proporcijas sudėtinga pasakyt, iš akies visko, kiek druskos dėt ragauju, turi būt sūroka bet valgoma dar, jei mažaidruskos bus rūgštūs ir suminkštės. Nu bet galima pasigooglint kiek te gramas reik nes tas išakies matuoklis skirtingas pas visus.
Šiemet neraugiau, ir ko gero neraugsiu, mama daug priraugė tai duoda kiek ten man reik vienai, vaiks nevalgo