Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, europiniam sertifikatui užtenka vieno skiepo, jei esi sirgęs. Aš dabar su vienu keliauju. Tiesa, Venecijoje, prieš einant į traukinio platformą, matuoja temperatūrą.

Oras šiandien buvo pasaka. Ir dar potvynį Venecijoje pamatėm.

Atsakyti

Ir suprask, kad nori... Dukterėčiai, kuri sirgo kartu su mumis skiepijantis sakė, kad europiniam reikia dviejų skiepų. Gal irgi kas pasikeitė, reiks pasidomėt.

Atsakyti

O tai gal skirtingos šalys slirtingus reikalavimus taiko?

Atsakyti

Kiek skaičiau, ES vieningai persirgus vieną skiepą pripažįsta. Sertifikate ir rašo, kad iš 1/1, o ne 1/2.

Atsakyti

Man irgi taip pasirodė, kad vieno užtenka, nes mano vyras su dukra, kurie sirgo pavasarį, kaip tik dabar neseniai pasiskiepijo,  kad kelionei tą europinį pasą turėtų ir man atrodė, kad tik kartą skiepijosi, bet  jau galvojau, kai čia sakėt kad dviejų, kad gal nebesusekiau, kiek ten kartų jie ėjo :)

Atsakyti

Tai gera žinia šiandien :). Kad covid pasas nesikeičia nuo to, į kurią šalį važuoji. Arba gauni jį, arba ne. Vyras irgi pasakė, kad skiepytoja apie 2 kalbėjo. Gal pasikeitė ir ne visi žino.

5 nr virbalais greit mezgasi dukra. Tik bijau, kad ir kokio oversize megztinio ji norėjo, gali net ji skęsti. Jeigu ką - aš nusisavinsiu :).

Atsakyti

Skiepytojai apie 2 šneka, nes jie nežino, kad esi sirgęs. Jie net kito skiepo rekomenduojamas datas užrašo.

Restar, tavo vyrui kaip ir turėtų jau būti paruoštas ES sertifikatas. Galite pažiūrėti ką apie vakcinų skaičių ten rašo.

Atsakyti

Užsirašiau tyrimui pirmadieniui, bet pasitikrinau darkart tą gpasą, o gi pratęstas iki sausio mėn. 🤔

Einu ryt kirptis. Visai buvau pamiršus, kad ir gpasą turbūt rodyt reiks🤔Užsirašant nieko neminėjo. 

Atsakyti

Aš irgi šiandien einu į kirpyklą. Gpaso reikia, bet maniškės niekada netikrina. Vėl turėsiu litanijos klausytis kaip valdžia vargšus žmones skriaudžia :B 

Ech tas kvailas laikas, niekaip nesimiega...

Atsakyti

Man irgi nesimiega. Reik varyt iki turgaus šio to, tada virt šaltieną, žirnienę, kept pyragą, na, ir vežt kažkur bernus apsipirkt. O svajoju tik pamegzt :). Bet iš ryto negaliu, daug visko rūpi. 

Atsakyti

Aš tai svajoju apie įprastą gyvenimą :D 

Megzt jau nusibodo, šonus skauda, gerai, kad bent šaldytuvaa užrakintas :D 

Į kirpyklą reiktų, bet matyt kada nors vėliau. Būsiu truputuką bomžiška :D 

Ai nu, šaliką tai baigiau... matyt teks kardiganą  megzt. Tą patį juodą. Kas keisčiausia, akių ypač nevargina, gal dėl to kad pusiau nežiūrint buvo galima megzt, nieko  neskaičiuojant

Atsakyti

Aš šiandien ypač prie chebros, nes šaltieną irgi verdu :D Pietums numatytas kugelis.

Pagaliau užbaigiau rankovę :B​ Einu siūt, skalbti ir tikėtis, kad padalkės nesiraitys.

Atsakyti