Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Vaikis džiungariuką parsinešė.Terminatorius kažkoks-kanda kaip pasiutes.Ir šovė vyram geniali mintis,kad reikia susipažint,nors iki šiol šuo jokio demesio nekreipė i ta narveli aukščiau užkelta ir ta žiurkę.

Tai gražioji mano ir uostė ir laižė.O dabar kniaukia tokiu bjauru balsu ir reikalauja gražint jai žiurkę.jau per smegenis tas cypimas.

Mergaitė i lauka išvedė,kad demesi nukreipt,nuvargint....Nuvargo dukra ,o Bela parlėkus kaip strėle tiesiu taikymu  prie narvo ir vel koncertas

Atsakyti

Teks pirkt žaislinę :D​ 

Seniai seniai mes turėjom džiungariką. Ir atvažiavo į svečius terjeriukas, tas ant ilgų plonų kojų :D  žiurkėnas buvo į tą burbulą įdėtas. Tai šuniui kažkokia isterija buvo, visas drebėjo, lojo pakvaišęs, neaišku, ar nuo burbulo, ar nuo žiurkės. Bet tie šuniai ir šiaip loja iki pakvaišimo, tai nekreipė nieks labai dėmesio

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 07 lapkričio 2021 - 12:36

Vyras Palangoj. Du vaikai pas močiutes. Baigiu visus pskampius susitvarkyt, ko dar vyras nebuvo sutvarkęs, nes per izoliaciją irgi užsivedęs buvo.

Pasikeičiau patalynes.

Mezginys, atrodo, tinkamai apskaičiuotas ir platinamas :) 

Qqte, smagu procedūrintis.  

Atsakyti

O aš kopūstų priraugiau. Išėjo 5,8 kg. Geriau jau būtų skanūs :).

Dabar jau apie pietus reikia suktis, nors yra dar nepusryčiavusių... 

Atsakyti

Noriu ir aš į Druskininkus, bet labai jau visi savaitgaliai vienaip ar kitaip užimti.

Šiandien buvom Anykščiuose, mamos keturnedėlis, tėčio pusė metų.

Mes irgi kažkokį žvėrį turim :B Kažkas pakabinamose lubose duodasi :B O ten apšvietimo laidai, baisu kad neužtrumpintų. Nuodyti nesinori, padvės ir smirdės :B​ 

Atsakyti

Pelės, Liniuka  tiesiog pelės...

Yra tokios tabletkos, nuo kurių tipo nesmirdi, nu kažkoks ten procesas kitoks jų užsibaigimo. Siūlau paklausti kokiam Sodo centre

Atsakyti

Nu žinok pagal garsą tai stambesnis gyvis. Net trepsejimas girdisi. Plius katinas gal į peles reaguotų, o dabar abejingas. Apie tas tabletes girdėjau, bet stambesnių negu pelės neužmumifikuoja, vis tiek sako smirda.

Atsakyti

Tada naujas katinas :D​ 

Atsakyti

Tai mes irgi juokėmės, kad gal mūsų katinas kokį draugelį pasikvietė :D Sako čia priima valkatėles, užsuk :D​ 

Atsakyti

O, pasirodo, rytoj darbe pyragų diena.

O iš turėtų pernokusių 3 bananų keksą vakar iškepiau. Reikės prašyt Viliaus, kad savo firminių keksiukų vakare prikeptų. 

Atsakyti

Labas,

pas mus šiandien kaip per kokias Kalėdas visa šeima buvo susirinkus. Grįžo iš Paryžiaus keliauninkai, tai ta proga irtie sūnūs, kur atskirai gyvena, atvažiavo. O tuo metu sesers vaikas atvažiavo fizikos mokytis, tai sustojo svetainės tarpdury, ilgai žiūrėjo ir  paklausė - ko čia jūsų tiek daug?

Dabar jau išsiskirstė - broliai išvažiavo namo, studentę vyras į Kauną išvežė.

Man trečiadienį jau trys savaitės bus kaip kvapo nejaučiu. Dabar retkarčiais kokį kvapą jau imu ir užuodžiu. Pvz. užvakar vakare užuodžiau kaip šiukšliadėžė smirdi. Kadangi mes tik dviese buvom, tai dar nedaug tų šiukšlių tebuvo. Bet vakar ryte nešiau tas šiukšlės, tai jau nebejaučiau kvapo. Matyt čia dar ilgam. Labiausiai tai man uposlės trūksta tikrinant kokį produktą ar nesugedęs. Nes maisto kvapų dar visai nejaučiu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 07 lapkričio 2021 - 15:35

Aš tokius toooolimus kvapus lyg jaučiu. Šalia turiu levandų eterinio, tai vis įkvepiu, kažką jaučiu, bet silpnai. Nubėgus savo kvepalus pauosčiau, tai matyt kažkokią tik atskirą natą tuo momentu, o patraukus nosį jau nieko.  Kava be kvapo. Duše be jokio malonumo, nei šampūnas, nei dušo gelis....

Tikiuosi, kažkada jis sugrįš, o tai tikrai nykus gyvenimas. Aš ne tik maistą, pvz megztinius tikrindavau nosim, kada laikas skalbt :D 

Atsakyti