Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas,

Duona jau iš ryto užminkyta ir raugo stiklainiukai surikiuoti - viskas kyla.

Aš tai rami dėl pirties ir Restar nebijau. Gal todėl kad ką tik persirgus, ir galvoju, kad vis tiek labai maža tikimybė iš naujo taip greit pasigaut ar ką užkrėst. O gal, kad šiaip viskam abejinga.

Šios namktie sapno epizodas. Sapnuoju, kad staiga prisimenu, jog po atostogų iš kaimo grįžau iš kaimo tetos kombainu, nes lyg nebuvo kaip kitaip. Ir tas kombainas pastatytas kažkokioj aikštelėj  ne prie namų. Su siaubu suvokiu, kad jau  pora mėnesių praėję ir reikėtų tą kombainą gražint ir  nežinia  ar jį rasiu, ten kur pastačiau, nes gal kas  neprašytą svečią kur nutempė.  Nes pastačiau tai šiap didesnėj aikštelėj vos ne prie prekybos centro. Baisiai bijau žiūrėt ir prašau vyro palydėt. Tas ramina, kad viskas bus gerai, kad rasim. Ir randam, bet lyg tai padanga nuleista. Ir taip besiruošiant pūsti pasibaigė tas epizodas. :) Įdomiausias, kad tetos kombainu niekad nesu bandžius važiuot net kaimo laukuose.

Atsakyti

Tfu tfu tfu Restar, neprisirišk prie manęs :D 

žInau, kas yra nerimas. Tokiais kaip.šis atvejais nėra nerimo, labiau abejonės, kai negali išsirinkti iš dviejų variantų, nežinai kuris geriau.

Iš tokių baisesnių nuojautų (ne baimių) buvo mano avarija. Kai tėtį iš Kauno vežė su greitąja į Marijampolę. Tada niekaip negalėjau atskirti, nuojauta apie tėtį ir jo būklę, ar kokia kita. O ji buvo laaabai stipri. Matyt iš tos nuojautos įsodinau sesę lydėt tėčio į greitosios automobilį  nors nebuvo būtina. O pati važiavau per tą Garliavą tokiom medinėm kojom.... beje, sekančią dieną irgi buvo mezgėjų pirtis :D kažkur Molėtų plente.

Atsakyti

Liniuka  bet tu gi dareisi antikūnius kažkada, ar man vaidenasi :hmm:  vasarą

Man vis dar juokinga, prisiminus, jog buvau užsirašius antikūniams :lol:  ir nespėjau

Pavasarį. Dar prieš skiepus.

Atsakyti

Kerpena, sapnas nerealus!  :lol: 

man nuo vaikystės yra įstrigęs prisiminimas, kai dėl kažkokios rimtos ligos tėtis mane vežė į miestelio polikliniką su diddžiuuuuliu traktorium (net pamenu T150 vadinosi). Neturėjom automobilio, o berods nukritau į rūsį nuo stačių laiptų. Visa šeima sako, kad negalėjau prisimint, nes man turėjo būti kažkiek virš 1 metų. Bet visi pripažįsta, kad tai buvo. Aš netgi patį kritimą pamenu. Durys į rūsį iš namų buvo, mama nuėjo bulvių, paliko praviras duris, o matyt brolis ar sesuo nesužūrėjo, ir aš nuvariau ieškot mamos.... dar ir dabar matau tuos laiptus ir kaip keliu koją per slenkstį....

Tai va, mano trenktumas pateisinamas :lol:​ 

Atsakyti

Izoliuotis reikia tik tiems, kurie neturi 3 dozės ir nuo paskutinio skiepo praėjo 120 dienų. Kitais atvejais tik rekomenduojama pasidaryti pgr po 3 dienų, izoliuotis nereikia.

Persirgusiems izoliuotis nereikia.

Atsakyti

a va tu matai dėl 3 nežinojau

tai dabar jau viskas, nebegalėsiu pasimuliuot jei kas :)

Atsakyti

Man tai irgi labai gaila, kad Katuko nebus. Jūs jau kitos nepykite, bet Katukas mano geriausia draugė :wub:​ 

Atsakyti

Mūsų sodybos šeimininkas sakė pilnai pasiruošęs su 3 skiepu mūsų laukia :D  Sakiau kad iki 15 val. pribūsim. 

Geriamo vandens tik reikėtų pasiimti, kavai ir atsigerimui. Paimsiu 5 l, bet gal dar kas įsimesti vieną gali?

Atsakyti

Nu soooooriukas, rimtai man labai gėda :sad: nesmerkite labai, man taip reikia...

Atsakyti
Katukai, mes abi vaikystėj gerai trenktos vadinasi biggrin.gif Aš metukų būdama lygiai taip pat nuo kopėčių į rūsį paskui močiutę nukritau. Tik dar ranką susilaužiau.
Liniuka, taigi natūralu, kad per tiek metų internetinės draugystės turim kai kurias labiau drauges biggrin.gif
Aš irgi viduj raudu, kad Kacumota ir Gadget nevažiuoja, ale ką dabar. Suaugę žmonės. Savos priežastys kiekvienu atveju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 19 lapkričio 2021 - 11:28

Tai etatinių partizanių šįkart nebus? :D  Bet bus viena neetatinė :D Paliksiu intrigą :D​ 

Atsakyti

Liniuka, kiek ten pinigų reikia turėt pirčiai? Eisiu per pietus į parduotuvę, tai ir prie bankomato sustosiu.

Ir dar  - į kurį ekipažą čia man taikytis ? Gal kas važiuosit pro Lazdynus? JurgitaK lyg sakė ten  kažakur važiuos?

Liniuka, aš vieną partizanę  žinau - nežinau ar tą pačią. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 19 lapkričio 2021 - 11:44