Mano receptas pusiau ruginių, pusiau kvietinių miltų. Aš kartais dedu kiek daugiau ruginių. Nors kolegė sakė bandė vien iš ruginių, tai kažkas ten nesigavo.
Jei yra ruginių, tai irgi norėčiau.
Pagaliau mokslai baigti, rytoj galėsiu jau apie pirtį pradėt galvot.
Labai patiko per mokymus pateiktas pavyzdys, kuo skiriasi education ir training. Sako va yra mokyklose sexual education. Gerai? Gerai. O norėtumėt, kad mokyklose jūsų vaikams būtų sexual trainings? Nelabai
Dabar aiškus skirtumas?
Nu, panos, laikykitės. Gavau žinutę dėl mažės - kaupinys teigiamas, reikia daryt PGR. Užregistravau rytdienai. Nežinau, kada bus atsakymas. Vešiu anksčiau, negu užregistravau, nes pavyko tik vakarau, ale važiuosiu, kai tik baigsis nuotolinės pamokos. Maniškė nejaučia nieko, lyg viena klasiokė mokykloj blogai pasijuto.
Tai jau jūs sakykit, ką man daryti. Ar tupėti namie, kol bus testo rezultatas, nežinau, kiek dabar užtrunka, jeigu neigiamas ir ateitų šeštadienio vakare, tai atvažiuočiau ir viena. Jeigu netyčia teigiamas - viskas aišku. Greitasis testas turbūt nebenuramintų jūsų?
Ir DPD knisa juodai. Dabar tuos mano varganus 50 gramų siūlų nuvežė į Minsko plentą... Nu būtų nors Minsko IKi ar tas pats Paupys, o čia ... Persiutau, vis tiek parašysiu, ką galvoju apie juos. Ir tikrai netikiu, kad jau dabar perpildytas paštomatas kur arčiau. O mano gerasis vyras nuvažavo dabar paimt. Nes principai principais, betgi nelauksiu, kol jie teiksis atvežti arčiau, kai noriu baigti megztinį. Pernai su LP express dėl visokių kiniškų šūdukų tai kariavau. Nevažiavau tyčia pasiiminėti į Liepkalnį, tada atveždavo į pašto skyrių, kur man patogu nueiti. Nes daiktų ne tiek ir reikėjo, o aš labiau norėjau pasivaikščoti, o ne važinėtis kažin kur.
Na, tikiuosi, pavyks sulaukti to neigiamo laiku. Tik mano kompanionės turi turėti atsarginį variantą.
Kas įdomiausia, nuo bet kokios blogesnės žinios, vos sukyla nervai, man ir sirgimo simptomai ima kilti - gerklė, galva. Vos susitvarkau su smegenim - praeina.
Siūla parvažiavo, dar pamegsiu, nes tik mėginuką tą patį numezgiau, išardžiau, gal tankiau reikėjo, permegsiu.
Restar, laikom čiurikus Jei ką, pas mane 4 vietos. Galėsiu paimti, jei Restar nespėtų testo sulaukt.
Mano kolegė susirgo, temperatūra, savijauta nekokia. Greitasis testas neigiamas, PGR teigiamas. Labai jau netikslūs jie. Jei ką tai tos kolegės daugiau nei savaitę nemačiau
Užsirašiau trečiam kitą penktadienį, pas mus į darbą atvažiuoja, patogu.
Mano grietieji net du nieko nerodė. PGR yra itin jautrus, pagauna ir menkas dozes, ir pagaliukus sugrūda pakankamai giiliai.
Šitą.... visiškai nepriklausomai nuo Restar žinių, priėmiau sprendimą. Dar iki jos žinutės. Nors gali atrodyt ir kitaip. Nepykit prašau
neminėkit bloguoju
tieiog prisiminiau, jog man reikia tikėti savo nuojauta, net jei nežinau, ką ji jaučia
ir žinot ką, kai priėmiau sau tą sprendimą, kažkaip iškart ramu pasidarė
Kaip pavyzdį papasakosiu neseną įvykį. Kaip tik tą šeštadienį, kai vyras susirgo, brolienė buvo kvietus į savo 50. Buvo visos aplinkybės važiuoti, svarsčiau visaip, jaučiau, kad kažkas bus ne taip, jei nuvažiuosiu. Nu va ir prašom.
Kai buvau jaunesnė, labai aktyvi ta mano nuojauta buvo, net vyras dažnai klausdavo, ką ji sako, vienu ar kitu klausimu
Bet jei ką, tai ji veikia tik man asmeniškai. Kitiems ateities nespėlioju