Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pirtis 250 eur, dalinsim iš dalyvių skaičiaus. 

Jei neatsiras pro Lazdynus važiuojančių, galėsiu aš prasukt.

Kerpena, partizanė ne iš Vilniaus ir ne iš Kauno?

Atsakyti

Labai greit sulakstėm, iškart nuvažiavom  be jokio laukimo į teisingą palapinę, dukra tik kikeno, puikioji Irina ♥. Laukiu neigiamo :).

Barbora man vandenį jau atvežė, pora Vytauto ir pora Vichy.

Sodybos šeimininko tai nei karto nesu mačiusi, jegu ką, tai ir jo skiepai man nerūpi :D.

Aš tai nesuprantu nei vienos neatvažuojančios partizanės vis tiek  :B . Tik suprantu, kad vienoms čia metų įvykis, nes kitų draugių turi mažai, o kitoms - viena iš grupelių. Tai viskas Ok. Bet man tai kiekviena brangi, įdomi ir paskutiniais metais aš jau spėdavau su visom pabendrauti ir apčiupinėti :).

Ką suprantu, tai Ingrigą, kuri tikrai labai saugosi, nenori apsikrėsti.

Labai įdomu, kas ta partizanė-intriga  :bigsmile: . Tikiuosi, ne nežinoma kaimynė  :lol: .

O jau sapnas su kombainu - nerealus :lol: .

Jeigu man pavyks važiuoti, tai norėčiau ne viena (nebent aiškumas ateitų tik vakare). Nes jau mano kompanija pakriko :). Limit atvarys iš Kauno, Qqutė su Liniuka. Kerpeną aš galėčiau paimti, jeigu paaiškės iki ryt kokios 12 val.  Arba pati prisiplakčiau prie ko, jeigu primtumėt, nes labai noriu kompanijoj važiuoti, daug smagiau. Tai, jeigu toleruojat tokį neapibrėžtumą...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 19 lapkričio 2021 - 12:16

leisiu sau spėti kad Ristina :)

Atsakyti

Partizanė-intriga tikrai ne aš. 

Man lapkričio savaitgaliai nu tai pačios supraskit - ne tik save reikia atšvęsti (aha, jau dirbu iš namų ir ruošiuosi vizitams  :rolleyes: ), bet ir mamą ir dar kai ką iš  artimų... Jus labai myliu, o pirties nemėgstu ir negaliu  :dry2:  Jo, žinau, kad galima nesipirtinti, nu bet. *Yra papildomų sąlygų  :4u:​ 

Atsakyti

Aš savo avansą palieku :irnesakyk: kaip įprasta tokiuose reikaluose :D 

Iš tikro, jei būčiau Vilniuje, tai negalvočiau. Viena iš priežasčių yra tolimas kelias. Man visad po kelionių reik biškiuką laiko adaptacijai, o kai dar nesu tvirta dėl sveikatos, tai turbūt ir nepavyktų atsipalaiduot normaliai.

Partizanė intriguoja. Aš tai vieną iš Kijevo žinau :D​ 

Atsakyti

Kerpena, partizanė ne iš Vilniaus ir ne iš Kauno?

ta kurią aš žinau, arba iš  Vilniaus, arba iš Kauno. :)

Atsakyti

Žinau, ką žinai, bet jinai tikrai ne iš Vilniaus ir ne iš Kauno :D​ 

Atsakyti
Aš labai norėčiau vieną sektantę pamatyt, ne iš Kauno ir ne iš Vilniaus, kuri buvo ar tai Molėtų, ar tai Jonavos pirty smile.gif Bet pasilieku intrigą ir specialiai nevardinsiu.
Atsakyti

ojetau kokiom mįslėm pradėjot :)

Atsakyti

dar kita mintis Soliukas :)

Atsakyti
qqte, aš irgi apie ją biggrin.gif
Buvau pas LOR. Paechoskopavo nosį. Nesmagu. Purškalas ir sinupretas. Dar ne sinusitas, bet negydyti negalima.
Atsakyti

Kerpena, galiu pro Lazdynus pravažiuoti. Susirašom per mesengerį.

Restar, jei ką, galiu ir tave paimti. Sulaukim ryto ir tada sutarsim.

Atsakyti