Glaustas pavakarojimas bus. Bet gal pavyks su visom pabendraut. O tai vis po pirties likdavo jausmas- ne viską mačiau, ne viską čiupinėjau, ne su visom pakalbėjau

Labas rytas,
Tikrai, kad situacija keičiasi valandomis. Ir covidas mus negrįžtamai keičia, labai atsargūs visi daromės, įtarūs. Aš tokių nesąmoningų situacijų pas savo mažių klasėje stebėjau praėjusiais metais .. O asmeniškai, tai net savo giminę lankydama taip atsargiai svarstau, galiu apsikabint, ar maždaug, tik pamojuojam viens kitam.. Tikrai tie nauji įpročiai mus keičia.
Na aš dar kol kas neatsisakau važiuoti, nors mažiausiai turėsiu ką rodyt iš mezginių temos
Einu dirbt.
labas
tingiu ir tingėt, reikia skaičiuot naują mezginį, o aš mėginuką mezgu
Katuuk gal gali primint tą megztuką su pūstom angliškom rankovėm kur telike ar kur ten buvai užmačius ir lyg mezgei?
Liniuka kad berods skiepytiems po kontakto irgi reikia izoliacijos, arba tuoj reikės :hmm:nu kažką tokio gi priiminėjo
Aš tai matydama koks sirgimas paskiepytų apsiėjau be antikūnių tyrimo, tiesiog man taip ramiau kad geriau apsaugota būsiu visai neturiu noro sirgt net lengva forma
Bet Restar nebijau, tikiu kad mergaitė jos sveika
Planų dėl važiavimo kol kas nekeičiu
greitasis testas jei jokių požymių nėr tai abejoju kad ką rodys, net su požymiais va nerodo daug kam
Skiepytiems po kontakto izoliacija iki PGR neigiamo. Nu arba jei teigiamas, tai ilgiau
Tau primint foto? Žinai gi ,kokios jos pas mane informatyvios mezgiau jį futbolkės principu. Gal biškį didokas
received_269704994538304.jpeg 232,33KB
0 Parsiųsta kartų
received_784718112134003.jpeg 254,61KB
0 Parsiųsta kartų
Mezgiau pagal.šitą vienintelę foto
Screenshot_20211119-102324_Samsung Internet.jpg 553,36KB
0 Parsiųsta kartų
katuk vaaach
kotai neatsimenu foto bet nerealus, ir blizgai kai tinka
ir ne per didelis
nu bet brač tingiu susiuvamą megzt gal nuo viršaus daryt
rankovėm akis kas kelintą pririnkai? ir kuri ten geroji rankoviu pusė? Nes gi tas raštas dvipusis? nu kur viena su užmetimu puse kitoj sumezgama?
bijau tik kad vietoj grafitinės suknios ant virbalų tamsiai pilkai žalia alpaka užšoks
Mezgiau angliškuoju, kai abi pusės vienodos. T.y. iš abijų pusių geroji su užmetimu ( tik aš mezgu ne užmetimą, o kabinu į prieš tai buvusios akį, t.y. dviejų eilių akis kartu), o išvirkščioji paprastai. Dėl to gaunasi ir taip garmoškė. Nelabai pamenu, kail akis rinkau, bet panašu, kad į vieną kraštinę viena akis nu arba standartiškai į dvi trys.
Va
received_759222302143570.jpeg 67,29KB
0 Parsiųsta kartų
Susitariau su pažįstama Irina, kuri testuoja šiandien nuo 10 iki 12, varysim pasidaryti testo. Mano nervai praėjo, bus kaip bus. Noriu tikėti, kad gerai, na, bet kuriuo atveju turės būti gerai. Siūlų yra, mezginių idėjų irgi ne viena. Jeigu teks mažiau pliurpt - daugiau pamegsiu. Oi, galim gi padaryti biškį kokį „teletiltą“ su negalinčiom atvažuoti . Jeigu man pavyktų, tai kompą su geru mikrofonu galėčiau paimti, kad viskas gerai girdėtųsi
. Jeigu ne - tai nepadarysim, matyt...
Ant Katuko nuojautų tai griežiu dantį, bet pati žinau, kas tai yra. Tik ne visada jomis galima pasitikėti. Kartais tos nuojautos persipina su įvairiom nepagrįstom baimėm, tinginyste ir pan.,ypač, kuo daugiau esi nugyvenęs . Man taip būna prieš visokias nežinomybes/keliones, kai įsijungia visokie svarstymai, nerimas, kartais iki tokio lygio, kad jau nieko nebenori, atrodo, kad geriau nejudėt iš vietos. Ypač prisimenu, taip buvo prieš kelionę į Madeirą, nes reikėjo varyt iki Varšuvos ir suspėt į lėktuvą, tada 5 val skryžio (o mažieji vaikai išvis pirmą kartą gyvenime turėjo skrist), o Madeiros oro uostas pakliūna į baisiausių ar pavojingiausių oro uostų pasaulyje sąrašiuką. Aš dar baisų video per audrą sugebėjau pažiūrėt. Tai mano visos baimės ir fantazijos buvo įaudrintos iki maximumo. Nebegalėjau miegot
. Na, bet iš anksto apmokėta kelionė toks dalykas, ko negali lengva ranka atsisakyti. Tai džiauguosi, kad tos baimės nepasiteisino. Nors buvo visko - ir dukra apsivėmus iki Varšuvos n kartų, o kadangi aš tuo metu vairavau, tai visa šlapia beveik iki siūlelio buvo...Ir vėjaraupiais susirgo 2 iš 4 vaikų kelionės metu... Bet vis tiek buvo nuostabi mums kol kas egzotiškiausia patirtis.
Tai čia šiaip toks lyrinis nukrypimas buvo apie tas nuojautas. Ne visada žinau, kada jos tikros. Labai norėčiau, kad būtų Katukas, jeigu man pavyks būti. O jeigu nebus manęs, tai gali ir Katuko nebūt .