Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tikrai labai mandras patiekalas nusipirkti sūrio ir uogienės :lol: 

Arba pasiimt agurkų stiklainį iš rūsio

Mūsų nesirgusi dukra pasidarė antikūnius. 437,74 pagal PSO. Kai teigiamas nuo 21. Sakyčiau visai nemažai.

Atsakyti

taigi skiepyta, bet man regis jau tie mažoka kad pilnai apsaugotų :hmm:

Atsakyti

Na, GP pratęsia nesvarbu, koks kiekis, svarbu teigiamas. Uošviai irgi darėsi, pas juos šiek tiek virs šimto tik.

Dukros skiepas iki gruodžio kažkelintos tik galiojo

Atsakyti

katuk aš galvojau ne dėl galimybių paso darėsi dukra, o kad pasitikrintų ar jau skiepytis sustiprinamaja :)

Atsakyti

katuk , aš tavo tą ruletą jau n metų planuoju išbandyt, nes nerealus, bet taip dar ir neišbandžiau, o ten kitų kai kurių ir pavadinimų nežinojau, ką parašei.

Va mezginio jokio pradėto neturiu - kaip kaip norai lėtai ateina, o susiruošti siūlų paieškoti dar sunkiau

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 19 lapkričio 2021 - 17:45

Aš, kad numalšinti skausmą dėl sprendimo apie pirtį, susiplanavau ryt asilankymą siūlinėj :rolleyes:  vilioja reklamuojamas jakas. Jeigu dar jo ten liko :rolleyes: 

Kerpena. O kokie ten pavadinimai :hmm:  suluguni? Taigi aptartas senokai, sūris toks a la gruziniškas, panašus į mocarelą ar gal į saldaus pieno sūrį. Labai skanu būtent su figų džemu. Kaip ir ožkų pieno sūris, išbandyta. Ir su vynu puikiai eina.

O daugiau lyg nieko nepažįstamo nerašiau

Atsakyti
Labos. Skaiciau, kad normali apsauga yra 500 ir daugiau. Jei maziau, geriau skiepytis.
Atsakyti

Pagal skirtingus matavimus ten tie antikūnai. Matyt, dukrai puikiai jų užteko, kad neužsikrėstų. 

Kaip mūsuose tų sulugunių nėra ant kiekvieno kampo, tai sėkmingai užmirštas pavadinimas :).

Pasivažinėjau Vilniaus kamščiuose darbo reikalais. Gal dar dėl išpardavimų jie tokie. Vien dėl jų nenoriu grįžt į normalų darbinį ritmą... 

Atsakyti

NEIGIAMAS  :yahoo:​ 

Atsakyti

Valio!

Restar, dabar galėsi ramiai važiuot.  Kaip tavo ekipažas, yra ten kas pas tave? Mane pažadėjo JurgitaK paimt. Gal ir tu nori jungtis, nes norėjai kompanijos. Aišku reikėtų jos paklausti, o tai čia siūlau, kaip kokia šeimininkė. :hihihi:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 19 lapkričio 2021 - 19:56

Viena važiuoti tikrai nenoriu :). Tai arba jungtis galiu, tik pasakykit, kur ir kada privažiuoti, arba galiu paimti visas, bet irgi pasakykit, kur ir kada :). Mano mašinos privalumas - diiiiiiiiiiidelė bagažinė :).

Suku galvą, ką čia saldaus pasirūpinti. Kažkaip retokai kepu, tai pamiršus net, ką skanaus išbandyto galėčiau. O dar sveikumas sektoj ima dominuoti. Ale turbūt nepersistengisiu - kažką paprasto, bet garantuoto. man, aišku, rūpestis iškepti dvigubai, nes reikia ir šeimai palikti :).

Ką rinktumėtėd - keksas, spurgytės, vafliai, obuolių pyragas?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 19 lapkričio 2021 - 20:22

Jeigu aš valgyčiau kepinius tsi rinkčiausi obuolių pyragą :)

Atsakyti