Tikrai labai mandras patiekalas nusipirkti sūrio ir uogienės
Arba pasiimt agurkų stiklainį iš rūsio
Mūsų nesirgusi dukra pasidarė antikūnius. 437,74 pagal PSO. Kai teigiamas nuo 21. Sakyčiau visai nemažai.
katuk , aš tavo tą ruletą jau n metų planuoju išbandyt, nes nerealus, bet taip dar ir neišbandžiau, o ten kitų kai kurių ir pavadinimų nežinojau, ką parašei.
Va mezginio jokio pradėto neturiu - kaip kaip norai lėtai ateina, o susiruošti siūlų paieškoti dar sunkiau
Aš, kad numalšinti skausmą dėl sprendimo apie pirtį, susiplanavau ryt asilankymą siūlinėj vilioja reklamuojamas jakas. Jeigu dar jo ten liko
Kerpena. O kokie ten pavadinimai suluguni? Taigi aptartas senokai, sūris toks a la gruziniškas, panašus į mocarelą ar gal į saldaus pieno sūrį. Labai skanu būtent su figų džemu. Kaip ir ožkų pieno sūris, išbandyta. Ir su vynu puikiai eina.
O daugiau lyg nieko nepažįstamo nerašiau
Pagal skirtingus matavimus ten tie antikūnai. Matyt, dukrai puikiai jų užteko, kad neužsikrėstų.
Kaip mūsuose tų sulugunių nėra ant kiekvieno kampo, tai sėkmingai užmirštas pavadinimas .
Pasivažinėjau Vilniaus kamščiuose darbo reikalais. Gal dar dėl išpardavimų jie tokie. Vien dėl jų nenoriu grįžt į normalų darbinį ritmą...
Viena važiuoti tikrai nenoriu . Tai arba jungtis galiu, tik pasakykit, kur ir kada privažiuoti, arba galiu paimti visas, bet irgi pasakykit, kur ir kada
. Mano mašinos privalumas - diiiiiiiiiiidelė bagažinė
.
Suku galvą, ką čia saldaus pasirūpinti. Kažkaip retokai kepu, tai pamiršus net, ką skanaus išbandyto galėčiau. O dar sveikumas sektoj ima dominuoti. Ale turbūt nepersistengisiu - kažką paprasto, bet garantuoto. man, aišku, rūpestis iškepti dvigubai, nes reikia ir šeimai palikti .
Ką rinktumėtėd - keksas, spurgytės, vafliai, obuolių pyragas?