Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kepiau šitą: https://www.nidosrec...knygos-anonsas/. Geriau jau būtų skanus, nes dėl jo nei akelės nepamezgiau. Nes dar viską apsijaukiau, bliūdų kalną prigaminau, kurie nebetilpo į indaplovę. Tada dar teko virtuvę šveisti ir plauti... Ale nuotaika dėl to neigiamo ir šiaip gera, o dar didžioji dukra kad sėdo prie pianino ir nors seniai negroja, bet puikiai prisiminė be galo gražius kūrinius, tai pamalonino sielą...

Atsakyti

Vyras klausia:

- Išvažiuoji rytoj su nakvyne?

- Taip!

- Kada grįši?

- Trečiadienį.

- KADA?

Kas su manim važiuosit, perspėkit savo šeimas. :D

Atsakyti

Jurgitak :D. Parašyk kelionės maršrutą nuo sekmadienio iki trečiadienio į privatą :D. Kompą reikia pasiimt darbui, jei neparvesi ryt? 

Atsakyti

Namai sutvarkyti, pietūs pagaminti. Jaučiuosi kaip kokia pelenė prieš balių :D 

Atsakyti

Liniuka, aš irgi kažkaip- skalbimai, maistų darymai. Eisiu vaikams vištienos prikept. 

Pradėjau dėtis mezginius ir galvoju, kurių neimt - netelpa :D išsipūtę, daug vietos užima. Iš kitos pusės- susimesiu į bagažinę ir tiek to vargo.

Bet koks oras nuostabus (pro langą) 🥰 

Atsakyti

sveikos,

gal kuri turit medžiagų atraižų kurių negaila atiduot? Vaikui pirmadieniui skiautiniams reikia, o aš ne siuvėja visai tai nieko neturiu

Atsakyti

Paimsiu skiaučių.

Atsakyti

nu galvojau kuprinės užteks...susikroviau lagaminą ir dar netelpa

Atsakyti

Qqte, pas mane 4 tašės. Kazko 🤪🤣 na, pvz., vienam krepšy du megzti švarkeliai. 

Kitam- pirties reikmenys, rankšluostis. Na ir maistas ir kiti mezginiai dar atskirai. 

Atsakyti

Gerai, kad ne skAUčių :D

Biškį pasipirkau jakų :rolleyes:

Priedas  received_247779444003228.jpeg   50,3KB   0 Parsiųsta kartų

Tas kairysis tai visai ne jakas, blizgius prisiplakėlis

Atsakyti

Visos grįžo duoklės šeimoms atiduoti :). Aš padariau, ką reikėjo, lauksiu vakarienės. Ir galiu megzt. Vakar naktį, tipo, sugalvojau, kaip megsiu savo ledinį ir ką - šiandien tiesos akimirka. Nu tai kam megzti man ledinį trikampiu kaklu ir nuleistom rankovėm, jeigu raudonas Dillon toks pat bus?  O paryčiais tokia geniali idėja pasirodė :D.

Ar bereikia sakyt, kad buvo faina? Viskas - chebra, intriga, mezginiai, maistai, pirtis, kubilas, katinas, vietoje gimstanti sektos tautosaka ir seni geri bajeriai, tradicijos, kurių pakeisti negalima.... Reikia būt, ir taškas. Norėčiau dažniau :).

Baigtas megztinis dukrai jau Džiūsta, patenkinta nenorėjo nusirengt. Kita nenori nusirengt Limit suknelės, kuri džiovyklėje įgijo tobulai mažei tinkantį dydį :).

Katukas (ir dar kai kurios) tai turėjo žagsėt vakar ir šiandien dažnokai :).  O Katuko keturkojis įsikūnijimas buvo malonus vakarėlio (o ypač rytelio) paspalvlnimas :).

Katuk, tavo grobis solidus ir mane viliojantis. Koks storis, kokia kaina?  Aš nuo Soliuko kažkurio jakinio megztinio, tą žodį GIRDŽIU ir net rudą - MATAU. Kas bus? :) 

Atsakyti

Nematau ir negirdžiu jokių aikčiojimų, kad buvo faina. Kad neįsijungtų apgailestavimo mygtukas. Lauksiu kitų kartų, o ten bus matyt. Mano avataras/pasiuntinuks savo darbą atliko puikiai :D  kokiam kontekste ten mane minėjot? Tikiuosi teigiamam. Nes nežagsėjau :D 

Jakutis.  Šviesus 600 m/100 gr 100 proc. Nepasakyčiau, kad ypatingai švelnus, bet sakė jį reik gerai išplaut karštam vandenį, kad atsiskleistų. 

Tamsesnis, plę neužsirašiau, bet panašaus storio, gal 650m/100g ir sudėtis ne 100 proc, berods 70 ir 30 poliamido.

Noriu kokio tai elementaraus šilto megztinio,šviesaus pagrindo su tamsia atnarų apdaila (gal dryžiukais atnaroj). Kad nebūt labai niūroka, ėmiau tą blizgių tam tamsiam į kompaniją. Tamsaus man tiek tikrai nereiks, bet kažin ar išeis visas megztukas, greičiau liemenė, nu ar koks neoversize qqtei :D o ėmiau tiek (berods 300 gr, nes paskutinis buvo, mėginuką gavau dovanų :D​ )

Atsakyti