Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Man irgi obuolių pyragas skamba skaniausiai.

Atsakyti

Man tai spurgytės :D. Seniai dariau. Bet privargsiu prie viryklės, reikėtų anksti keltis. Qqutės balsas nesiskaito, kai nevalgo :D.

Nu ką jau iškepsiu, tą ir turėsit valgyt :).

Atsakyti

Egoistiškai siūlau mano kieme susirinkt ir į vieną mašiną susėst. :lol:

Atsakyti

Aš rinkčiausi ką paprasčiau gaminti :D 

o šiaip manęs paskutiniu metu išvis saldumynai nevilioja :rolleyes: 

O jei jau visai rimtai, tai mano nuomonė šiuo atveju jokio vaidmens nevaidina :lol: 

Džiaugiuosi už testą :4u: mano nuojauta tą ir sakė :D 

Mano juodulys panašu, kad gaunas per trumpas... och ir ach..

Atsakyti

katuk, o jau skalbei? Nes gali tikrai patįsti iškalbtas tas raštas.

Mes neišekom lengvų kelių :D. Obuolių, tai obuolių, kepsiu tą, kurį labai seniai kepiau ir kuriam reikia daugiau pavargti. Bet noriu prisiminti skonį. Ir jeigu nuodėmiaut - tai ypatingai :).

Tegu JurgitaK taria žodį. Aišku, pro Kerpeną ten maždaug kelias veda.

Atsakyti

Katuk pala ksi išskalbsi..žodžiu maniškis irgi atrodė per trumpas. Išskalbiau. Atspėkit iki kur nutįso :) aha iki pačiausios užpakalio vietos :D

Atsakyti

Jei kepsi obuolių..valgysiu bala nemate

Atsakyti

Mmm prisiminiau Kronštato obuolių :wub:  ir užsimaniau :rolleyes: 

daba tai nekepsiu, o ryt tai galiu būt ir pamiršus, kad norėjau :D​ 

Atsakyti

Neskalbiau dar. Bet atnarą taip atsakančiai tvirtai primezgiau  :D  gali būt, kad teks permegzt išskalbus :D 

Mezgiau gi šaliką iš tų siūlų. Bet ne tuo raštu. Tas tai nelabai tyso, praktiškai visai ne

Atsakyti

Kronštatas... Aš ir Tarte tatin šian prisiminiau, kad norėč... O šiemet dar nekepiau jokio anei jokio obuolių pyrago visai.

Atsakyti

Šiandien Beata kepė biskvito-varskes-obuolių pyragą. Kaip skaniai atrodė :wub:​ 

Atsakyti

Aha, Beata ir tą Tarte tatin man priminė, jei ką  :B​ Nedažnai teliką žiūriu, bet va pažiūrėjau kaip tyčia.

Atsakyti