Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuką minėjom katuko kontekste labiausiai, kad tavo avataras dalyvauja :D. Ir siūlus tavo pamatėm :). Pasigedom ir tavęs ir kitų pastovių dalyvių - ir partizanių, ir linksmuolių aktyvisčių. Ir, aišku, pirmą nemirtingiausią pirtį minėjom, kurioje daugiausiai dalyvių buvo. Gaila, kad nemažai - pirmą ir paskutinį kartą...

Šuo metu noru arba reikia megzti mažiausiai 4 megztinius,  2 iš jų ne man. Susinervinau nuo negalėjimo apsispręsti. Na, bet persukau smegenis kita kryptim ir bandau rizikuot. Tikiuosi, kažkas išeis :).

Atsakyti

Pirkt - nepirkt - štai klausimas: https://www.ravelry....ary/ola-sweater .

Dabar atrodo, kaip š..., o ar kai nupirksu, dar norėsu - nžn :(. O labiausiai enramu, nes nesu turėjusi japoniškų aprašymų nei vieno, nežinau, ar išvis suprasiu, kaip megzt iš aprašymo

Atsakyti

Uf vakar laaaabai smagu buvo, bet šiandien (man) nelabai. Širdis/skrandis neleido grįžus užmigt. Tik vakarop nusnaudžiau.

Bet vis tiek tos mūsų pirtys yra smagumas.

Aprengiau Kerpeną ir dar siūlų perleidau.

Nurengiau Linuką ir dar siūlų atėmiau. 

O važiavau su mintim- tikrai man nieko nereikės :D bet kai atsivežė siūlus, iš kokių įsivaizduoju jau pora metų sau liemenę, kas belieka.

Smagu buvo pasimatyt. Smagu buvo susipažint. Ir net negalim sakyt, kad tai nepakartojama, nes kartosim tikrai.

Atsakyti

Man tai net į galvą nešovė miegot, ir jokio noro kažkodėl. Smegenys vis dar verda dėl modelio. Niuma, o kokį tu mezginį iš Liniukos nusavinai? Aš kažko nesugebėjau visko pamatyt :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 21 lapkričio 2021 - 20:37

Geras savaitgalis :wub: 

Vakarienei išviriau bulvių, silkės su grietine ir kefyro. Po visų savaitgalio maistinių miksavimų tiesiog dievų maistas :D 

Megztinį liko susiūti, bet jau aptingau. Visgi miego trūkumas jaučiasi. Gal reikėjo vakar chebros paklausyti ir eit miegot 21 val :D​ 

Atsakyti

Restar, tokios panašios spalvos, kur mano- Kerpenos švarkas. Va šitą

Priedas  Screenshot_20211121-143148_Chrome.jpg   109,95KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ne anksčiau, bet ilgiau pamiegot reikėjo. :D

Man buvo labai smagu susipažinti gyvai.

Atsakyti

Uch, mergiotės, nu labai sujaudino foto, labai...

Man taip trūksta to moteriško buvimo, tiesiog labai labai.

Lygsvarai reikia tikros moteriškos kompanijos kad ir kavai, pietums, o jau žvygavimui tai tikrai.

Dabar aplink vyrai, darbe, kavai, pokalbiui, smagu bet norisi harmonijos.

Ryt sunki diena, intensyvi nusimato, tai 

šiandien padariau visokių pasiruošiamųjų darbukų.

Nusipirkau gimtadienio suknelę.

užsisakiau makiažą ir plaukus kad sutvarkytų.

Tortą veganišką užsakiau su atvežimu į ofisą,

pietum Į darbą iškepsiu pyragą su faršu ir kopūstais, tešla jau suminkyta, ilsisi iki ryt vakaro, įdaras sutroškintas. Dar visokių sūrio, alyvuogių, lašišos, vaisių padėkliukų papjaustysiu.

O vakarienei su kolegomis užsakiau gruziniško maisto kavinę.

Reikia ofisiuką išvesti í viešumą, kitą aplinką, nes visi pavargę, įsitempę, metų galas....

Nuotaika manoji palei plintusus. Taip jau dažnai ištinka prieš gimtadienius. 

Katuk kokie gražūs šokoladiniai siūlai.

Atsakyti

niuma, ale tikrai labai panašios spalvos megztinį atidavei ir gavai. :)

Smagus buvo susitikimas, gera pirtis ir kubilas, kuriame su Restar mirkom,išmirkom ir permirkom.

Puikūs mezginių demonstravimai ir čiupinėjimai.

Nors esu nuslopusių emocijų ir norų ir, jei nebūčiau užsirašius į pirtį kažkada seniau, kai tik pradėjom svarstyti, tai dabar nebūčiau važiavus, nes nieko nenorėjau, bet nesigailiu, kad važiavau.  Vis tiek gyvas susitikimas išjudina net tokius apkerpėjusius sutvėrimus, kaip aš.

Atsakyti

Kerpena, bet šaunu, kad atvažiavai.

Naujas topas:  (ypač daugiavaikėms), tavo pirmokės emojica: yes, nieko nėr namie 🤣🤣

Atsakyti

Ingriduska, ryt tavo šventė? Kažkodėl galvojau, kad 25...

Aš nemėgstu savų gimtadienių...

Smagu žiūrėt, smagu skaityt pirtininkes, bet jeigu sąžiningai-tikrai labai smarkiai neliūdžiu. Tikrai bus dar ne viena pirtelė. Ir ypatingai tas katinėlis taip smagiai nuteikė, net jaučiuos kaip sudalyvavus :lol:  

Ir mezginius per ekraną patyrinėjau :rolleyes:  neblogi tokie.

Atsakyti

Antradienį, 23dryt bus Ingrigos❤

Aš tarpais mėgstu, tarpais ne, bet va 40 ir 45 kažkai su dideliu vidiniu liūdesiu, man nebūdingu pasitinku.

Viliuosi tik kad patarlė, kad hei žiauriai nenori, bus gerai, suveiks.

Atsakyti