Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aha, o ką mezgi? :D  kur originalas?

Atsakyti

nu taigi tą žalią kur rankovės pūstos anglišku raštu :)

Atsakyti

O tai kur tę originale ripsas :hmm: 

Aš tau apie juodą pasakojau :D 

Žaliam pas mane irgi 1×1, kaklo kelios eilutės ir dar užlenktos. Rankovių nepamenu :D  bet tas pat turėtų būt, be užlenkimo, bet akių sumažinta smarkiai

Atsakyti

Ai, visai susmakalavau :D 

Nuėjau pažiūrėt

Visi kraštai 1×1 stulpeliu, apačioj kokie 4 cm, kaklo ir rankovių apie 2 cm. Užbaigimai ir pradėjimai klasikiniai, jokių adatų ir itališkų. Rankovės kaip ir minėjau, sumažinta akių iki rankos pločio

Atsakyti

Nu o ta nuotrauka kur buvai įdėjus tai kiek įmatau ant rankogalių ripsas ten. Ne pas tave o pas tą moterį iš teliko :)

Atsakyti

Aš gal žabala :hmm: bet ant rankovių tai lyg ne ripsas, kaklo tai nesuprantu Priedas  Screenshot_20211207-223330_Gallery.jpg   84,26KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  Screenshot_20211207-223342_Gallery.jpg   81,72KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Tai aš žabala katuk nu tikrai mačiau ripsą :D

Nu taip ir bus stulpeliu darysiu. Apačią gal irgi

Atsakyti

Sveikos,

šiandien valio valio mūsų sugrįžėlei spalvingajai žavingajai Egloshkei! Linkiu daugiau smagumo gyvenime ir laiko pomėgiams  :4u:  :4u:  :4u: .

Man ta toks laikas, kai negaliu nei megzt, nei ką žiūrėt. Skautau, pakmarinu soc tinkluose ir miegot, kažkoks va toks laikas. Nors megzimo reikalų ir norų būtų daug. Vakar vyro brolis atėjo su su sintetinėm pirštinėm megztom ir sakė, kad šalta. Būtų gera idėja dovanai, bet tai ar aš galiu megzti, kai reikia... nesistengsiu savęs prepartaut, nebent natūraliai išeis. ir rasiu siūlų tinkamų. Dar ir kepurė man jo nepatiko, kažkokia marga, irgi ne geriausios kokybės.

Atsakyti

Egloshke, su tavo diena! :birthday2:

Šiandien parduotuvėje nugirdau pokalbio nuotrupą. Moteris kitai pasakojo - neturiu ką veikt, viskas  išplauta, išvalyta, sutvarkyta, valgyt pagaminta.

Norėjau sakyt - ateik pas mane :hihihi:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 08 gruodžio 2021 - 12:53
Labos. Egloshke, su gimtadieniu!!!

Kerpena, aš taip par būčiau pagalvojus. Toliau nesimezga, o kas numegzta, nesiskalbia. Ir nesiskaito... Nieko nedarau, kas man patinka. Užtat, gavau dirbt papildomą dieną, o per išeigines reiks keliaut į išlydėtuves giminės senolio. Oras kelionei nelabai džiugina.
Kas pakelt ūpą turbūt jau reiks pradėt savaitgalį eglute rūpintis. Mirgsinčios lemputės ir eglės kvapas gal įneštų šiek tiek Kalėdų laukimo.
Atsakyti

Egloshke su gimtadieniu  :4u: 

Vaikis patestuotas daba izoliuojasi iki rezultato. 

Pas mus šiandien močiutės išlydėtuvės, bet va per tas izoliacijas nė atsisveikint neišėjo :(

Atsakyti

Qqte :4u: 

Egloshke, su šventiška diena! Kuo daugiau laiko sau linkiu!

Kerpena, nu :D  kur tokių moteriškių būna, neįsivaizduoju. 

O aš nudyriau gyvatei odą! :showoff:  nu tai, vandens gyvatei. Unguriui. Kažkada dar vasarą uošvis pagavo, kameroj laikiau, jau reiktų kažką daryt su juo  bet nelabai žinau, ką. Bandysiu tiesiog kepti. Gal.kas žinot kokį gerą receptą :hmm: 

Mezgimo srityje nuobodybė-vis tos pačios kojinės. Ir žinot ką-užsisakiau kažkokią kojinių mezgimo knygą :lol:  tiesiog vyras liepė, sakė, bus po egle. Aišku, pats gi nemoka savarankiškai nupirkt, bet gal ir geriau pačiai išsirinkt tokius dalykus :wink: 

Atsakyti