Kažkaip labai suinterpretavai skaitydama. Ko man džiaugtis, kad žmogus sunkiai serga?
Kažkas nuknisobmano postą
Nite,jei laukia bais neįdomus darbas, vilkis naują megztinį
Liniuka, iš kur žinai? Kad serga, kad sunkiai ir kad antivakserė?
Kažkas nuknisobmano postą
Nite,jei laukia bais neįdomus darbas, vilkis naują megztinį
O kas ten gali būti neįdomaus
Gersiu kavą su kolega ir aptarinėsim lentelę, kurią pildžiau dvi savaites - viskas žiauriai įdomu, nes nežinau ar jam patiks duomenys ir smalsu, ką toliau darysim.
Tai kurį išsirinkai?
Liniuka, iš kur žinai? Kad serga, kad sunkiai ir kad antivakserė?
Aha, man irgi tas klausimas iškilo.
Taigi seku ją Instagrame Dingusi iš eterio jau kuris laikas, o prieš kelias dienas įkėlė trumpą storį iš ligoninės, kad jau po truputį gerėja. Na o kad antivakserė, tai iš ankstesnių pasisakymų žinau
Tai kurį išsirinkai?
Mėlyną nenustebinau šį kartą, ania
Gražios man tos pamargintos rankovės
Nite, mėlyno sąraše nebuvo
Šaltoka. Bet gal geriau nei šlapdriba. Tik mano veidas iškart sureagavo į šaltį, kaip.ir rankos. Sausumas baisus, dar kažkokie rausvi pabėrimai.... vandens gėrimas nepadeda, aliejai irgi. Rankų kremas kilogramais...
Toks jausmas, kad kažką pamiršau, ir nepamenu, ką
Apie karalienes ir antivakserius. Nežinau, aišku, kokie ten argumentai pas karalienę, bet RU sunku atskirti, kur tikras antivakseris, o kur šiaip norėtų pasirinkimo, t.y. bent kitos vakcinos.
Nite, mėlyno sąraše nebuvo
Buvo tas senesnis.
Paskutiniu metu visi pilki seniai mėlyno nemezgiau
mezgu dabar, bet ne sau.
Labos
Jau kaip man tai ziemos ir gana.gali baigtis.
Šeštadieni plojau ant ledo,tai visa šona ir ranka vis dar skauda. Vaikiui pasiguodziau o tas-as vakar tris kartus griuvau.
-Tu jaunas ir lengvas o as nejauna ir nelengva
Man kažkaip ta žiema nekliudo, kai niekur neinu, o ypač nevažiuoju. Bet kažkaip morališkai negaliu susitaikyt, kad taip anksti. Nes kasmet būdavo spėlionės - ar sulauksim sniego per Kalėdas, ar ne, o čia taip anksti ir dar šaltukas paspaudė - tas išvis netikėta. Vaikystės žiemas jau pamiršus, kada jos ateidavo . Ta proga vyras vakar naktį varė į sodą gelbėt raugintų agurkų iš rūsio
. Nes rūsys be langų, bijojo, kad sušals. Ta proga ir sniego į šiltnamį prikasė. Aš jau miegojau, kai grįžo. Kažkaip paskutines kelias dienas nieko nesugebu vakarais nuveikti malonaus - nei pamezgu, ne ką pažūriu. Reikėjo, matyt, arklius pristabdyt ir pamiegot.
Kvepia šviežia duonytė namie ♥.
Labas rytas,
Aš ties klausimu megzti ar ardyti. Išgalvinio pamegzta nemažai, bet nenaudojau tų trumpintų eilių, o kaip tik padariau sumezgimus (bet ir priekyje, ir nugaroje), kas reikalo neišsprendė (kaip aš galvojau, kad išspręs, tipo paformuos man kaklą ) Bet dabar aiškiai matau, kaip tos trumpintos turėtų dėliotis. Bet.. galvoju, gal dar pavaryt iki rankovių atskyrimo, pasimatuot ir pažiūrėt, ar tas kaklas tikrai lips į viršų. Ką profesionalės manot? Mezgu panašų kaip Kerpenos megztuką su laivelio kaklu, bet ignoravau trumpintas eiles. Ir dar vienas klausimas, ar pasiekus reikiamą plotį, jūs ratu mezgat kūna, ar dviem atskirais gabalais?
Mano Adomas serga antra savaitė, prasidėjo nuo slogos, paskui ausys, dabar jau bronchitą gydome, nes gydytoja telefoninės konsultacijos metu nematė reikalo skirti antibijotikus, nors sakiau, kad viskas eina blogyn. Galų gale vakar gavau antibų ir tikiuosi pasveiksime per savaitę.
Daugiau mano padangėje nieko naujo. Dovanas šeimoje šiais metais teiksime vieni kitiems. Toks buvo mano pasiūlymas. Sulig metais atsisakau tam tikrų pareigų. Nu nes, o, kodėl aš viena turiu visais pasirūpint, įskaitant ir save? Visiems labai patiko idėja. Win win taip sakant
Prie namų puošimo nepriėjau dar. Praėjusiais metais darbovietė buvo užsakiusi rinkinius kalėdiniams vainikams pinti, ir paskui mes visi online juos gaminome. Pati geriausia iki šiol turėta patirtis Tas kėnių kvapas
Buvo kažkas nuostabaus
Bet dabar jau reikėtų pačiai ieškotis medžiagų. Turiu tik pagrindą. Dar reikėtų susirasti youtube filmuką, kaip ten ką daryt. Tai nežinau, ar susiruošiu. O eglę šiais metais dar galvojame gyvą dekoruoti, tai truputį anksti.
Ir dar.. sugrįžau pas keto Nu nes toliau jau nėra kur