Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Gal jau ir esu kada pasakojus tokią istoriją, nutikusią draugės draugei.

Moteriškė nebuvo nei labai tvarkinga, nei šeimininkaut linkusi.  Gyveno bute blokiniame name, kur  sienos  nesandarios. Kartą dienos metu sėdi virtuvėje  tyloje ir girdi kaip kaimynai barasi. Vyras šaukia ant savo žmonos:

- Kas tu per boba? Parodyk man kitą tokią, kuri nei namų tvarkytų, nei valgyt darytų!

O toji draugės draugė, kad sušuks:

- Aš!

Barnis staigiai pasibaigė...

Atsakyti

Kerpena,  :lol:  :lol:  :lol: 

Anoj kadencijoj bute irgi labai prasta garso izoliacija buvo. Už miegamojo sienos buvo kaimynų virtuvė. Kartais ten ateidavo matyt korepetitorius (ar pas jį ateidavo mokiniai) labai toks sodraus ir stipraus balso. Tai pasikartojau matematiką :D 

Atsakyti

Mes tai kai bendrabutyje kai gyvenom, viename kambary buvo  ne tik kad  šiaip prasta izoliacija, bet matyt  koks brokas, kokia skylė  užmaskuota tik apdaila. Iš apačios taip girdėdavosi, beveik kaip gretimame buto kambary atidarytomis durimis. O po mumis vyrukas gyveno. Tai būdavo ryte atsikelia, nusižiovauja su garsu ir girdisi aiškiausiai. O vakarais pas jį dažnai susirinkdavo  kokia tai chebra ir politikuodavo ar tai filosofuodavo. Žodžiu labai rimtus pokalbius varinėdavo. Norėdamas, jei tyliai sėdi, aiškiausiai galėdavai girdėt. Iš pradžių  galvodavau, kad televiziją garsiai žiūri. Nes tonas toks kaip kokią debatų laidą žiūrėtum. Bet atidžiau įsiklausius paaiškėjo, kad gyvi debatai vyksta. :) Ten doktorantų bendrabutis buvo.

Atsakyti

Sveikos,

Ačiū labai už sveikinimus ir palinkėjimus  :wub: Džiaugiuosi, kad grįžau į sektą :wub: 

Oi, Kerpena, juokini tu su savo proza  :D Pas mus irgi bute viskas girdėjosi, net kaimyno čiurkšlė rytinė. Bet mes ten buvome išgriovę kabinas vonios ir WC ir apjungę. Tą patį pasidarę buvo ir kaimynai. Realiai skyrė vienas blokas kelių cm. Tai ir mes juos, ir jie mus girdėdavo puikiai. Duše nepadainuosi  :D O iš kitos pusės gyveno pagyvenęs priekurtis vyras su seserimi. Užsileisdavo teliką ant viso garso. Tai mums praktiškai vaizdo pakakdavo, o jau garsą kaimynas parūpindavo  :D Paskui vargšelis pasimirė ir nutilo viskas..

Qqte, gal žinai kokių skanių desertų be angliavandenių? Galvoju kažką meistrauti savaitgaliui.

Atsakyti

Egloshke oj kad aš ne desertinė visai pastaruoju metu tingiu kažką dar galvot, gamint, mėsa daržovėm ir kiaušiniais maitinuosi :) nu kartais sūrio ar varškės kokios dar (svoriui tai dzin kuo aš maitinuosi, jis atkakliai laikosi)

tu pasižiūrėk ketoavokado puslapy, arba dar instagrame yra yes_its_keto ten irgi įdomių receptų pasitaiko

Draugė kuri laikosi irgi tai kuršėnų vyniotinį mėgsta gamint, aš nebandžiau nei gamint nei ragaut :)

Atsakyti

Man Ingriduskos užrodytas skanus desertas. Migdolų miltus pakepinti. Kokosų pieno tirštąją dalį sumaišyti su riešutų sviestu, dar galima džiovintų mirkytų slyvų įblenderiuot, saldiklio, jei reikia, pagal skonį. Sluoksniuojam į stiklinę migdolus su kremu ir nakčiai į šaldytuvą.

Atsakyti

Egloshke, su uogienės diena :) Smagių būsimų metų 🥳🎂

Atsakyti

Darbe prieššventinis laikas, visokie renginiai vyksta. Šiandien buvau lūpų balzamo dirbtuvėlėse. Dabar moku pasigamint natūralų tepaliuką :)​ 

Atsakyti

A gers gaunas? Tas tepaliukas? Kokioj firmoj gaminat?

Aš tai atradau kitą tepaliuką :D  :alc:  beilyzo buteliuką :pleasantry:  buvau primiršus. Įsipyliau, palaižiau...  :lady:​ 

Atsakyti

Visai nieko, riebus toks, žieminis. O firma, tai čia tipo forma? :D  Lūpdažio :)​ 

Atsakyti

Katukas linksmas, liežuvis pinasi :).

Aš tai papiktinta. Matyt, PMS'as... Nes ir pilve sūkuriai kažkokie.

Iki šiol dar nepamezgiau ir nenoriu. Užsakiau dar vieną` kalėdinę dovanėlę...

Atsakyti

Ir kas tave, Restar papiktino dabar?

Aš tai šiandien ėjau į vieną susitikimą. Buvau susiplanavusi, kiek anksčiau darbus užbaigt, kad dar spėčiau  į vieną kitą parduotuvę.  Bet tai, tas tai anas - ne kažin kiek anksčiau ir išėjau. 

Užėjau į GO9, pasitaikė bodyshopas pirmoje eilėje. Galvoju gal kam išrinksiu ką kvapnaus ir malonaus. Pridėta ten visokių rinkinukų, bet niekur kainų nėra. Tai neturėjau jėgų dar kiekvieno daikto kainos klausinėti. Paskui  pažiūrėjau, kad nieko nebeišeis, to laiko nebėra, tai nutariau mest tas parduotuves ir bet ramiai per senamiestį perėjau, papuošimų pažiūrėjau, 2 pagrindines eglutes gyvai pamačiau.  pernai tai pagrindinės taip ir nepamačiau gyvai - tik nuotraukose. :)

Atsakyti