Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Oi, nesigilinam geriau :). Ar reikia rimtų priežasčių, kai tokia diena. Gi būna, kad visos smulkmenos dirgina. Man gal vėl perdaug  žmonių namie. Ryt bent 3 liksim, ne 4, vieną jau iškomanduoju į mokyklą. Sunku suskaupt darbams, kai kas vis zuja aplink ir valgyt nori bei pan.

Atsakyti

Pas mus Akropoly salelių-rankdarbių mugių pristatyta. Šiandien svečių turėjau tai nupirkau 3 skonių medaus rinkinuką (šaltalankiai, imbieras, avietės) ir tikro vaško žvakutę- angelą, nes ji angeliukus kolekcionuoja. Sakiau, Kalėdų vakarą užsidegt.

Esu dovanojus savo megztas kojines anksčiau, tai vėl paminėjo, kad nešioja, kaip išeigines ir kolegoms giriasi, kad draugė numezgė, o jie netiki :D pamalonino. Pamatė, kad aš su saviškėm po namus vaikštau vietoj tapkių, sakoj oj neeee, pas mane garbingoj vietoj- tik išskirtinėm progom :D 

O šiaip, pagalvojau, kad senstu- dovanų įdėjau savo gamybos burokėlių, cukinijų mišrainės... Sako, juk tu nieko negamindavai žiemai. Sakau, aga... buvo laikai, kai sakiau- jau aš tai niekada prie puodų nestovėsiu... :) 

Atsakyti

Labas rytas,

šiandien pasijaučiau, kaip tas žiogas vasarą pragrojęs... Nu taip ir buvo - vasarą beveik nemezgiau. Šalta, vargais negalais radau dvyniams šiltesnes pirštines. Mano jaunuolis, kuriams visada būdavo karšta ir nesukau dėl jo galvos, ėmė skųstis net namie, kad jam šalta... Nors kas basi, kas trumpom rankovėm namie. Net man nešalta :). Sesę irgi išgrūdau į mokyklą. Atidaviau savo kumštines iš islandiškos vilnos (jas ir išsirinko iš kelių). Sarmata mezgėjai mamai. Ale ir sau neturiu normalių, tik tokias dvigubas dar studijų metais megztas iš tiftiko... Bet kažkaip nuo to suvokimo, megzt greičiau nei gaunasi, nei norisi. Ar tik nereikia varyt iki vaistinės vit D nusipirkt, nes turiu tik mažos koncentracijos, vaikams duodu, reikia bet 4 000 tų vienetų pagert. Nežinau, ar tas padės, o mažu. Po pusryčių beveik užsnūdau pre kompo, nors pabudau tai pati, visi žvali, nes vakar vėl apie 23 val (t.y. anksti) miegot nuėjau.

Mes visokias mišraines, uogienes vyro sesės šeimai dovanodavom. Ale šiemet ne kažką virėm.

Atsakyti
Sveikos. Ui, tie blokiniai namai, kaimynas į wc, į dušą eina, viską žinom, madam iš darbo pareina, irgi žinom, o jei dar balius.... trečias kaimynas vakarais gitara grodavo, kažkodėl nustojo, o taip smagu buvo migdyt vaikus, kai tyliai tyliai brazdina girdisi gitaros garsai

Mišraines ir uogienės žiemai. Reiks draugei rašyt, kad padėtų suvalgyti. O tai vėl persistengta.

Atsakyti

Mes neilgai blokiniam gyvenom Karoliniškėse su vyru ir pirmagimiu. Ką ryškiai prisimenu, tai kai mane su naujagimiu ištiko baisi alergnė sloga, pabusdavau anksti ryte ir ištisai čiaudėdavau. Tai žinau, kad kaimynai keldavosi 5 ryto. Dar barnius pamenu. O šitam name nebent kamynų šuva kartais pastūgauja. Man atrodo, kad mes triukšmingiausi visam name buvom, kol vaikai maži, tai nieko kito ir negirdėdavau, nebent gręžimą.

Atsakyti

Nu būt neįdomu be pašalinių :D  garsų ar veiksmų

Ai, Liniuka, tai aišku kad foooormą turėjau momeny. Ir ne liežuvis ten pynėsi, o akiniai kažkur išėjo. Ir šiaip žiauriai suprastėjo regėjimas. Nu užsisakiau naujus, bet daktarė nenorėjo labai stiprinti, tiksliau didelio skirtumo tarp akių daryt, tai bus matyt ar paryškės tas gyvenimas.

Kas dar įdomaus :hmm:  kojinės. :D 

Ir gal kas žinot, kur didelių kilimų ieškot. Kad ir kaina ne kosminė būt. Nereik tę man natūr, rankų darbo  ir pan, svarbu būt smagūs, gražūs ir ne mažiau 200×300 :D 

Lentvario žiūrėjau, biškį kainos ne itin, o ir spalvų tinkamų neradau.  Iš švedų internete visai gražių radau, bet kąąą žinau, kaip ten su atvežimu, nesu pirkus tokių didelių daiktų iš toli.

Važiuosim sekmadienį į Lenkiją :rolleyes: kažkokį kalėdinį miestelį lankyti, žadėjo ir burbulų pamokėlę.

Atsakyti

Aš nusidėjėlė :notworthy:  :notworthy: 

pIrkau siūlų.

Nedaug. Tik kojinėms ir pirštinėms.

Bet pirkau. Ir pusė kašmyyyrs.

Keliais aplink bažnyčią :hmm:  ar užteks poterių :D 

megztimegztimegzti.....

Atsakyti

Mes kilimą pirkom medžio centre, visai gražių ten yra, tik gal nelabai didelis pasirinkimas. Baldų rojuj, kaip suprantu, buvai, jei Lentvario kilimus žinai. Dar yra daug Dubingiuose. O kartais ir kokiuose Senukuose įmanoma rast, ypač kai būna -30 proc.

Atsakyti

Audėjo baldų centre vis pasigrožėdavau, kai tas dar buvo šalia mūsų. Nu dabar yra kitur, bet baldų parduotuvėse šimtą metų nebuvau. O Ikea nieko ne pagamino? Pas mus tai nėra ir nebebus jokių kilimų dėl alergijų.

Pasimėgavau dukros choro koncertų Mickevičiaus bibliotekoje, vedė pati Leitaitė, vokalo mokytoja.

O link siūlų greitai ėjau, net buvau užsukus pakeliui, čiupinau, bet Dievas davė proto nepirkt nieko, kol niekas mirtinai akin nekrito. Norėjau pirštinėms ko. Bet dar nusprendžiau savo aruodus geriau pasitikrint. 

Atsakyti

Aš kažkaip odines pirštines nešioju, tai nei sau, nei kitiems nemezgu. Vaikams gerai ir greitai dvigubų mama maxima ar pan. primezga.

Pilkojo (kur ardžiau iki pažastų) užbaiginėju kūno atnarą, liks dar  rankovės. Dabar jau tinka ir patinka ilgis, plotis. Niekas nekliūna. Svarbu po skalbimo labai nesiskirtų 1 kartą skalbtas; 1 kartą ardytas-sumegztas ir naujai megztas siūlas. Arba skalbsiu 2-3 kartus, kad suvienodėtų vaizdas. 

Atsakyti

Na, mano dukros nori ne odinių, o dar jei kašmyras, tai išvis rojus. 

Man irgi odinėse ko tais šalti rankos pradėjo, tai, kai nevairuoju, gal gerai būt kašmyriuks :rolleyes: 

Ir vyras kažkada sakė, kad norėtų ne odinių. Bet kai parodžiau,suabejojo, kad gali nepatikt. Sakiau, kad nečiupino jis skalbto kašmyro, nežino ką praranda :D 

Beje, kašmyras tas corshair, kažkoks ten paturbintas :rolleyes:  nenusimanau, bet čiupinau numegztas pirštines, tai kažkoks orgazmas :lol: 

O šiaip daug visokių grožių prisivežus ta mano pardė, nežinau, kaip atsilaikyt. Spalvos pasaka. O sakė brangsta siūlai, tai jomajo, dar labiau norisi :lol:​ 

Atsakyti

Rytas

Nu ,Katinuk, tikrai tu nežmogus.

Kam tas pasakymas "brangsta siūlai".Na kam....

Bent jau rodyk  :B​ 

Atsakyti