Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos

Egloške man tai liptų be trumpintų, bet aš tų sumezgimų niekad nedarau tai nežinau gal bus gerai?

Žiema man patinka bet šiemet labai liūdna-visas pusnis su vyru išbraidėm pernai, sniegu kaip vaikai džiaugėmės...

Atsakyti

Sveikos

Egloške man tai liptų be trumpintų, bet aš tų sumezgimų niekad nedarau tai nežinau gal bus gerai?

Žiema man patinka bet šiemet labai liūdna-visas pusnis su vyru išbraidėm pernai, sniegu kaip vaikai džiaugėmės...

Qqte  :sad:  :console:​ 

Atsakyti

Qqte, kaip tik šiandien galvojau apie tave :4u:  apie tavo liūdesį. Bet juk prisiminti visus gerus nutikusius dalykus irgi gerai. Neliūdėk smarkiai :4u: 

Egloshke, pasakyčjau tą patį, ką qqtė. Mano manymu reiktų paformuot kaklą, bet ar tik tie sumezgimai padės -nežinau.

Jei ratu pradžią mezgu-sujungiu ir po rankovėm dažniausiai. Jei siūlas linkęs skystėti :D  tada šonų siūlės praverčia stabilizuojant.

Atsakyti

katuk kaip tu savo angliškom rankovėm megztuko užbaigei apačia ir rankoves?

Atsakyti

Aš mezgiau nuo apačios 1×1. Tai pradėjau itališku uždėjimu. Rankovę tik vieną turiu, kurią ir taip ardysiu turbūt, tai užbaigiau adata, 1×1 irgi. Atnara taip pat primegzta1×1, užbaigta adata

Atsakyti

aš galvoju kaip čia daryt-siulas lengvas ir linkes riestis, kaklą icordu apdorojau neblogai visai bet įtarimas kad apačia riesis, ripso ne itin noriu, nors rankovėms tiktų visai bet neprimakaluosiu gi košės

Atsakyti

O tai jokių atnarų nedarai? Kodėl nepatinka stulpeliai 1×1?    Jie neturėtų riestis. Ar formos visai nelaiko?

Atsakyti

nu vat nežinau, nelabai laiko aišku bet galvojau kažką kitą. bet ko gero teks

dar galvojau atlenkimą padaryt, bet rankovės tada gražiai nebus

o tu su stulpelinėm atnarom pas mane bele kiek, galvojau paivairausiu

užrašiau sima testui vistik, maža kad greitieji nerodo, bet klasėj vėl atvejis, nors nėjo panktadieni ir vakar vaikis, bet kontaktas tai galėjo prieš tai būt

Atsakyti

Nu tai gali gi 3×2, 3×1, gali tas dvi gerąsias supyniuot, gali tą vieną gerą persuktą daryt,vis bus įvairovė :D  gali išvis kokį tipo vafliuką padaryt, aišku tada jau tamprumo nebus, bet jeigu ir taip nelaiko formos.

Atsakyti

nu tai reikia kad gražus perėjimas ant rankovių nuo angliško būtų, o visi tie kiti variantai neitin tinka, reikia ripso icordo arba paprasto stulpelio

Atsakyti

O man kaip tik ripsas nelabai tinka :hmm:  visi, kurių motyvas lyginio akių skaičiaus, galėtų būt priderinti. Gražiausia vistik 1×1

Atsakyti

Originalas tai su ripsu  :hmm: gražiai atrodo

Bet man šitam siului nelabai

Atsakyti