Labas,
Sukėliau bangą, ane
rodyt tai nėr ką, nes susuktas į kamuoliuką rudas šokoladinis siūliukas. Ir margi kojinėms, ne patys geriausi, kažkokie poskysčiai. Gal kai prašvis, tada pabandysiu.
Kašmyras tai yr Loro piana firmos, jie ir kitų sudėčių labai fainus suka. Mano avantiūra iš tos firmos kašmyro su šilku. Tai žiauriai malonus liesti, o ir nešiojasi labai neblogai, tikrai dažnai juo rengiuosi, nei veliasi, nei pašosi. Coarsehair yra pavadinimas. Gero metražo, kurio nepasakysiu
bet iš vieno siūliuko gali megzt.
Kaina 1350 rub už 100 gr. Apie 16 € šiai dienai, priklauso nuo kurso, o jis paskutiniu metu pašokinėja.
Siūlų mano pardė dar laukia kelių siuntų iki naujų, senom kainom, o po naujų jau italai branginasi. Tai įtariu, kad ir woolis pasiikels kainas.
Bet man patinka rinktis gyvai siūlus. Iš woolio paveiksliukų vis kokių nesąmonių prisiperku
o čia čiupini, mėginukus patyrinėji, spalvas gyvai matai...
Per naktį supratau, kad visai netinkamą spalvą to kašmyro pirštinėms paėmiau
tinka tik vienai dukrai. Nu bet spalvų tinkamų nebuvo. Tik labai gražūs lengvi melanžai
ypatingai žalias, tamsiai
Apie šalčius/karščius. Man ta koronė vis tik hormonus sujaukė taip normaliai. Vakar supratau, kad aš net su kepure, su šaliku, užsisegiojus, pardėj prastovėjau ne mažiau pusvalandį, ir nė lašo prakaito! Lauke jau nebuvo taip šalta, kaip anom dienom. Po paltu buvo šiltas rūbas, geltona suknelė pusvilninė. Kašmyrų iš tikro daug neturiu. Tik avantiūrą ir iš rogutinio. Rogutinis tikrai šiltesnis, bet jausmas malonesnis avantiūros. Ir tikrai taip-šilkas sudėtyje labiau vėsina, o ne šildo.