Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aha, Katuk, kaip su peiliu per širdį ir kad brangsta, ir kad kašmyrinis orgazmas :B 

Man tai liūdesys, neturiu ką apsirengti į darbą :B Žiauriai karšta. Negaliu jokių megztinių nešiot. O plonų bliuzelių trūkumas. Net megzt ūpas nuslopo, kai mezgu į spintą. Iš tikrųjų tai noriu angorinės kepurės, tokios pačios. Kažin MG dar turi angorų :hmm:​ 

Atsakyti

Liniuka, megzkis į darbą plonas kašmyrines bliuskeles trumpom rankovėm :). Arba šilko/kašmyro. Kažkada visai nesuprasdavau tokio rūbo poreikio,  o dabar kaip ir aiškiau. Aš darbe tai vis šaldavau, kiek save pamenu...

Katukai, o tai kokios kašmyro kainos ten pas tave? Panašiai kaip ir visur, pvz, Wooly?

Realiai tai neturiu nieko kašmyrinio, tik su kašmyru truputį. Ne prabangi aš motera. Mane tie prabangūs siūlai labai įpareigoja, tiksliau, aš pati susikonfūziju, kai nemoku megzt tobulai.

O pirštinės odinės man savižudybė... Aš ir vairuoju su vilnonėm, net su kumstinėm moku :). Vakar pašalau/sušilau bevaikščiodama iki koncerto - atsinaujino sloga, kad ją kur... 

Atsakyti

Bet tai gerai, kad šiemet swapo nedarėm, o tai nežinia iš ko ir mezt reiktų - kuo toliau, tuo labiau visos tik į kašmyrus  pasiduoda.

Aš tai tik rogutinio kamšyro gerą patirtį turiu. Tas  maloniai nešiojasi. Nežinau, kokia ten sudėtis ir kiek ten to kašmyro.

O šiaip  tai kažkada seniai parvažiavom per vaikų velykines atostogas pas vyro tėvus. Kaip tik didžioji savaitė buvo. Oras jau buvo pakankamai atšilęs, tai ir rūbai jau pavasariniai buvo. Bet pabuvus kaimo nekūrenamoje ir po žiemos įšalusioje bažnyčioje, pasidarė baisiai šalta. Tai kitą dieną nuėjus į dėvėtų turgelį, radau prabangų megztinį - kašmyras su šilku, tokį  beveik golfuką. Tai nusiprikau,  greituoju būdu prasiskalbiau ir kitą dieną apsirengiau po drabužiais. Atrodo malonus šiltas, bet pabuvus kiek su juo  pradėdavo šiurpas imt, jausdavausi tarsi į šaltą vandenį pamerkta. Nežinau, gal čia viskozė kalta, ji tokį  vėsinantį  poveikį turi, bet tokio stipraus šiurpo poveikio nei vienas rūbas niekad nebuvo sukėlęs.

Atsakyti

Labas,

Sukėliau bangą, ane :D 

rodyt tai nėr ką, nes susuktas į kamuoliuką rudas šokoladinis siūliukas. Ir margi kojinėms, ne patys geriausi, kažkokie poskysčiai. Gal kai prašvis, tada pabandysiu.

Kašmyras tai yr Loro piana firmos, jie ir kitų sudėčių labai fainus suka. Mano avantiūra iš tos firmos kašmyro su šilku. Tai žiauriai malonus liesti, o ir nešiojasi labai neblogai, tikrai dažnai juo rengiuosi, nei veliasi, nei pašosi. Coarsehair yra pavadinimas. Gero metražo, kurio nepasakysiu :D  bet iš vieno siūliuko gali megzt.

Kaina 1350 rub už 100 gr. Apie 16 € šiai dienai, priklauso nuo kurso, o jis paskutiniu metu pašokinėja.

Siūlų mano pardė dar laukia kelių siuntų iki naujų, senom kainom, o po naujų jau italai branginasi. Tai įtariu, kad ir woolis pasiikels kainas.

Bet man patinka rinktis gyvai siūlus. Iš woolio paveiksliukų vis kokių nesąmonių prisiperku :D o čia čiupini, mėginukus patyrinėji, spalvas gyvai matai...

Per naktį supratau, kad visai netinkamą spalvą to kašmyro pirštinėms paėmiau :oh: tinka tik vienai dukrai. Nu bet spalvų tinkamų nebuvo. Tik labai gražūs lengvi melanžai :D  ypatingai žalias, tamsiai :wub: 

Apie šalčius/karščius. Man ta koronė vis tik hormonus sujaukė taip normaliai. Vakar supratau, kad aš net su kepure, su šaliku, užsisegiojus, pardėj prastovėjau ne mažiau pusvalandį, ir nė lašo prakaito! Lauke jau nebuvo taip šalta, kaip anom dienom. Po paltu buvo šiltas rūbas, geltona suknelė pusvilninė. Kašmyrų iš tikro daug neturiu. Tik avantiūrą ir iš rogutinio. Rogutinis tikrai šiltesnis, bet jausmas malonesnis avantiūros. Ir tikrai taip-šilkas sudėtyje labiau vėsina, o ne šildo.

Atsakyti

Katuk, bet prisiminus tavo bėdas su prakaitavimu, tai šiuo atveju, manau, kad į gerą koronė suveikė? Aš vėl naktm prakaituot pradėjau, bet jau suvokiau, kad ne menopauzėje čia reikalas. Kai žiemą miegam trise mažam kambariuke uždarom durim (nes dičkis žaidžia kompu bendram kambary naktį), o per šalčius užkaitina radiatoriai, tai objektyviai karšta. Tik orlaidė atidaryta. Kai turiu galimybę miegot atidarytom durim į didesnę erdvę - viskas normaliai.

O pirštuotas pirštines megsi ar kumštines? Ir jeigu kokia spalva netinka, tai gali mest per sieną :D. Tu tai nori ir gali gyvai rinktis, o man tai koks skirtumas ar iš Wooly, ar iš Kaliningrado :D. Supratai namioką, čia dėl to tas klausimas apie kainas buvo. Ale... Reikia stabdyt arklius su tais siūlais, ypač, kai nesimezga. Vakar šiaip ne taip dukrai vieną rankovę užbaigiau. Atrodo, mažas megztukas, o mezgimas vis ant vietos tuo anglišku dvipusiu stulpeliu. Pasidžiaugiau, kad jau galiu užbaiginėti adata iš atminties, nebereikia žiūrėt filmuko pasikartojimui.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 10 gruodžio 2021 - 10:01

Nu bet katuk tikrai drakius sujudinai. Man tas tamsiai žalias uch kaip nuskambėjo. Na o bet tačiau turiu nesumegztų kašmyrų net kelias babinikes. Ir greit nesumegsiu. 

Atsakyti

Planuoju pirštuotas. Bet jei kitiems šeimos nariams netiks spalva, tai bus ir kumštinės tai pačiai dukrai :D  per sieną mest :hmm:  nu kažin  kažin :D aš gi spaudikė, net prastų nemėtau.

O su tais hormonais.... gerai, jei viskas tik (ne)prakaitavimu užsibaigs. Ai, geriau nediskutuot apie ligas. Geriau apie siūlus :D​ 

Atsakyti

Tai man gal atvirkščias koronos efektas :B Ir ne tik karšta, bet dar ir prasmirstu per kelias valandas :B O gal klimaksas ateina :D 

O labiausia tai atmintis nervina :B Užvakar gal 5 minutes kankinausi žiūrėdama į salierą ir niekaip negalėjau prisiminti jo pavadinimo :B Teko eit googlint. Bet po kelių minučių vėl pamiršau :B​ Kažkaip nepatinka man tokie užtemimai...

Atsakyti

O jo... užtemimai yr ir pas mane. Juokingiausia, kai su vyru bariausi ir pamiršau, ką svarbaus norėjau argumentuot :lol: 

Apie kvapą. Aš vis dar neužuodžiu smarvės :D  tai nežinau, kaip smirdžiu. Bet iki praradimo buvo man taip, kad smirdėdavau labiau nei anksčiau. Tai googlinausi, ir tikrai taip, googlas sako, kad ten dėl kažkokių hormonų gali labiau smirdėt

Atsakyti

Tamsiai žalias ir man uch, nors nežinau, kur tiktų, bet tiesiog gražus. O dėl metimo juokavau - parduok, jeigu netinka. Ta prasme, pasiūlyk draugėms nusipirkti :).  Pagalvojau, gal Qqutė turi kokių kašmyro likučių pirštinėms? Ne atidavimui, galiu nupirkti, kiek ten toms pirštinėms reikia. Aš turiu likutį kašmyro su šilku, bet jis man nepatinka, pirštinėms tikrai netiks. Ech, pamiršau į pirtį pasiimt, Niuma buvo klausinėjus apie tos sudėties likučius iš Wooly.

Linuka, aš savo atmintim irgi nusivylus, bet dar taip nebuvo man... Daiktų pavadinimų lyg nepamirštu, bet tai, kas buvo - taip lengvai, lyg pirmą kartą girdžiu kai kuriuos dalykus, nors pati buvau. Va, visai pamiršus buvau, koks Niumai tavo tvidinis megztinis per pirtį atiteko, ir daug tokių atminties skylių visiškų...

Atsakyti

Mano kuklus grobis

Priedas  received_949826445916631.jpeg   177,19KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kuklus, Katuk, tai labai pelenais gali ir nesibarstyt :). O dukros dėka (didžiosios) vėl imu matyti rudą. Visą gyvenimą ji man buvo nematomiausia/neegzistuojanti spalva. Pamenu, kad vienintelis rūbas, kurį turėjau kažkodėl - šokoladinis švarkelis, kuris iškeliavo į skudurų rojų, taip beveik ir nenešiotas...  Vakar jau grožėjausi tokio pat rudumo islandiška vilna, tik kad baisiai plonytė, tai taip ir nesusigundžiau. Bet mintys pakirba grįžt atgal ir nusipirkt :). Tik kam tiktų tą spalva... Mūsų visų žieminiai drabužiai mėlynai/pilkai/juodi...

Atsakyti