Matyt nuo mokyklos laikų rudos spalvos uniformų pavidalu atsinešiojom visam gyvenimui
Gali būt, kažkaip net nepagalvojau . Matyt, iki kaulų įsiėdus vaikystės trauma
. Nors į mokyklą tai mėgau eiti.
Mėlyna su ruda puikiausiai dera.
Bet jo, su ruda man irgi sunkoka. Tik šiuo metu man šis spalvinis periodas
Dera, kai derini. Bet daugau rudo nelabai kur yra. Nu sakau, man dabar objektyviai graži spalva, o subjektyviai - kol kas sunkokai pritaikoma. Numegzt kažkam norėčiau .
Man dabar užėjęs irgi rudos poreikis, sakiau jau kaip ieškojau kišenėtai. Bet man ruda tai vietoj juodos tokia.
Restar paieškosiu,bet jaučiu nelabai ką, nes kašmyrą aš perku taip kad tik tik...
Nu bendrai tokio pieniškp šokolado spalvos turiu kur megztuką pirty susagstomą rodžiau. Bet labai sunku jį priderint prie kažko...
A, ta spalva tai tokia keistoka tavo , nors tik kad keista ir pamenu, o kokia tiksliai - sunku atgaminti. Parodyk, kur esi įdėjusi, jeigu esi arba dienos šviesoj pafotkink kada.
Parsivežiau ir aš siūlų kojinėms, šį kartą vienspalvių, baisiai užsimaniau tokių turėt (siūlų) - Drops Nord pieno spalvos, rausvos iir geltonos . Gal kokią dovanėlę dar kam išgimdysiu. Ir moheros
. Gaila, kad ne sau, bet nebūsiu godi
.
Vyro sesė FB pasiskelbė, kad su gipsu. Vakar paslydo, ranką susilaužė. Iki21 d. biuletenyje. Ale tai bėda mezgėjai ūžbūtų be rankos .
Bibliotekoj buvau, vaikus knygom aprūpinau. Pati antrą vaikišką baigiu su malonumu ir dar vieną skaitysiu.
Mezgėja ne profesija Yra tiek užsiėmimų ir be mezgimo, ką veikti su viena ranka. Pvz. skaityti
Pradėjau kepurę iš visiško likučio. Kad užteks duodu 30 proc Ir vis tiek mezgu
Liniuka, o planą B turi?
Yra labai daug veiksmo ir ne mezgėjiško, ko su viena ranka nepadarysi. Pvz pabandykit kelnes užsimaut ir nusimaut
Turiu. Ardyt
Nu jei labai laisvi treningai, tai įmanoma ir su viena ranka
ne nu aš be profesinės veiklos ramiai išgyvenčiau ir mėnesį ir du-liūdna nebūtų
be mezgimo būtų liūdniau
Man ruda patinka. Ir tinka konstatuoju pagal komplimentų kiekį, kurį gavau šią savaitę apsirengus rudą syknelę
ne megztą, bet storo trikotažo, su kišenėm. Fainutę.
Užteko siūlo ir dar liko. Kažkokia kepurių manija man Pradėjau dar vieną iš tokio keisto buklė siūlo