Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Matyt nuo mokyklos laikų rudos spalvos uniformų pavidalu atsinešiojom visam gyvenimui :D​ 

Atsakyti

Gali būt, kažkaip net nepagalvojau :). Matyt, iki kaulų įsiėdus vaikystės trauma :). Nors į mokyklą tai mėgau eiti.

Atsakyti

Mėlyna su ruda puikiausiai dera.

Bet jo, su ruda man irgi sunkoka.  Tik  :D  šiuo metu man šis spalvinis periodas

Atsakyti

Dera, kai derini. Bet daugau rudo nelabai kur yra. Nu sakau, man dabar objektyviai graži spalva, o subjektyviai - kol kas sunkokai pritaikoma. Numegzt kažkam norėčiau :).

Atsakyti

Man dabar užėjęs irgi rudos poreikis, sakiau jau kaip ieškojau kišenėtai. Bet  man ruda tai vietoj juodos tokia. 

Restar paieškosiu,bet jaučiu nelabai ką, nes kašmyrą aš perku taip kad tik tik...

Nu bendrai tokio pieniškp šokolado spalvos turiu kur megztuką pirty susagstomą rodžiau. Bet labai sunku jį priderint prie kažko...

Atsakyti

A, ta spalva tai tokia keistoka tavo :), nors tik kad keista ir pamenu, o kokia tiksliai - sunku atgaminti. Parodyk, kur esi įdėjusi, jeigu esi arba dienos šviesoj pafotkink kada. 

Parsivežiau ir aš siūlų kojinėms, šį kartą vienspalvių, baisiai užsimaniau tokių turėt (siūlų) - Drops Nord pieno spalvos, rausvos iir geltonos :). Gal kokią dovanėlę dar kam išgimdysiu. Ir moheros :D. Gaila, kad ne sau, bet nebūsiu  godi :).

Vyro sesė FB pasiskelbė, kad su gipsu. Vakar paslydo, ranką susilaužė. Iki21 d. biuletenyje. Ale tai bėda mezgėjai ūžbūtų be rankos :)

Bibliotekoj buvau, vaikus knygom aprūpinau. Pati antrą vaikišką baigiu su malonumu ir dar vieną skaitysiu.

Atsakyti

Mezgėja ne profesija :)  Yra tiek užsiėmimų ir be mezgimo, ką veikti su viena ranka. Pvz. skaityti :) 

Pradėjau kepurę iš visiško likučio. Kad užteks duodu 30 proc :D Ir vis tiek mezgu :)​ 

Atsakyti

Liniuka, o planą B turi? :D 

Yra labai daug veiksmo ir ne mezgėjiško, ko su viena ranka nepadarysi. Pvz pabandykit kelnes užsimaut ir nusimaut :D​ 

Atsakyti

Turiu. Ardyt :D 

Nu jei labai laisvi treningai, tai įmanoma ir su viena ranka :D​ 

Atsakyti

ne nu aš be profesinės veiklos ramiai išgyvenčiau ir mėnesį ir du-liūdna nebūtų

be mezgimo būtų liūdniau :)

Atsakyti

Man ruda patinka. Ir tinka :) konstatuoju pagal komplimentų kiekį, kurį gavau šią savaitę apsirengus rudą syknelę :D  ne megztą, bet storo trikotažo, su kišenėm. Fainutę.

Atsakyti

Užteko siūlo ir dar liko. Kažkokia kepurių manija man :B Pradėjau dar vieną iš tokio keisto buklė siūlo :)​ 

Atsakyti