Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka, jauti artėjant šaltą žiemą :D 

Aš kadangi nebeprakaituoju :D  visai norėčiau dar kokios kepurės :rolleyes:  bet kad man žiauriai netinka. Su dukra kažkada neseniai pardėae kelias matavomės, tokios gražios ant pakabos. O ant mano galvos kažkoks nesusipratimas. Arba pasidarau visišku kaimu, arba galva kaip moliūgas. 

Tą vienintelę, kuri dar visai pakenčiamai atrodo, pirkau internetu nesimatavus :D 

O pradėjau dar vienas kojines. Jau dvi poros guli, laukia švenčių :D 

Atsakyti

Nu čia gal labiau susiję su tuo, kad megztinių nebereikia :D​ 

Atsakyti

Sugriešijau :B

Priedas  Screenshot_20211211_174749.jpg   91,16KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Liniuka, gražiai 🥰 Sniegas mėnesienoj šalant :D 

Atsakyti

Angora? Daug kepurių bus :D​ 

Atsakyti

Angora. Fotkė ne mano, aš tik 300 g pirkau :)​ 

Atsakyti

Nu tai dvi kepurės :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Gal net trys :D​ 

Atsakyti

Baigiau dukros megztinį. Patenkinta. Nebent labai pasikeis išskalbus. Paėmiau saviškį. Nedžiugina. Tiek daug mezgiau, o ar tik nereiks viso ardyt ir ką kito megzt. Ir greičiausiai siūlo neužteks plačioms rankovėms. Tai ūpas tuo klausimu palei plintusą.

Turim jau eglutę, netikėtai mažoka. Vyras nupušo :). Nupirko šiandien dar ir karšto oro gruzdintuvę, absoliučiai nepasitaręs su manim. Nereikia man jos, griozdas, kurio nėra kur laikyt. Ir blenderį nupirko. O sugedėlis staiga ėmė veikt :oh:.

Norėčiau irgi megzt kepurę, tik nėra kada kol kas. Ryt kokias kojines dovanai pradėsiu. 

Atsakyti

Aš šiandien pakėliau save iš sąstingio ir aplankiau Panoramą. Netgi keletą dovanų papirkau. Ir stangiausi visą laiką išlaikyti pozityvų žvilgsnį, nepasiduoti nevilčiai ir  nuovargiui. :rolleyes:

Nežinau, kuri kažkada rekomendavo serialą "Moon Lovers" - jau kelintas vakaras užsisėdžiu iki vėlumos. ir dabar žiūriu jau sekmadienis. prasidėjęs. bet ir serialas baigėsi. :)

Atsakyti

Buvom šiandien kačių parodoj, radom savo katino antrininką :D Taip ir galvojau, kad turi kažkiek bengalo kraujo, nėra paprastas rainius :) Nupirkau vieną dovaną, kitą sugalvojau, reikės tik iki reikiamos pardės kurį vakarą nuvažiuoti. Ir bus ramu :) Vyras gavo kvepalų nuorodą, siurprizo po egle nebus :B 

Verdu balandėlius ir eisiu megzti kepurių :D​ 

Atsakyti
Sveikos. Vaizduoju, kad dirbu. Nervina. Namai nervina. Pradėjau mažei elementarų šaliką, nervina. Ardysiu. Dovanos yra tik keturios, iš 9, dar skanių vaišių reik. Bet kažkodėl vis viena. Pagaunu save galvojant, gal susirgsim ir niekam nieko niekur nereiks. Užteks silkės pokelio.
Atsakyti