Limit
ką krapštei? Ir kokio ilgio nagai?
Mano jau nenormalaus man ilgio, visur kliūna ir atrodo keistai man. Paskutinį sykį manikiūristė kažkodėl paliko ilgesnius nei įprastai, tai darausi panaši į raganą
eisiu trečiad. Nors sapnavau kaip šiąnakt, kad kažkas pamatė ir sakė, vaje, kokie nuplonėję, reik palikt be gelio, kad ataugtų. Ir šiaip, sapnas buvo šiurpus toks, turėjau pasitikt vyro brolį, bet kažkas nutiko su sveikata, nualpau berods, o tada negalėjau niekaip atsirakint telefono ir paskambint, prašiau praeivių , kad paskambintų, o tada vyrams jiems pasakė, kad su manim nekalbės ir išvis mes nebe kartu.... nu žiauriai jaučiausi nesuprasta.
Vakar kažkaip sušalau nenormaliai. Buvom gi Lenkijoj, Kerštyne, Šv. Nikolajaus konsulate
nu fainiai visai, pasigaminom žaisliukų eglutei, prisipirkau dar gražių, norėjau ten visą pardę išsinešt, tokie gražūs tie žaisliukai
o ir visas muziejus, per tris aukštus pilnutėlis visokių kalėdinių papuošimų. Laikas pralėkė momentaliai, nors ten tieeek žmonių
vaikų, bet ir suaugusių nemažai. Ir visiem dzin visokios pandemijos, nei QR, nei kaukių, anei elementarios higienos. Pvz medvilninis rankšluostukas tūlike
. Tai nežinau, kuo ten visi pasidalinom, turbūt ne tik žaisliukais
tai va, bet oras labai drėgnas toks buvo, šaltis į visus kaulus smelkėsi, o dar autobusiuke kažkaip kojų nešildė, grįžau su ledo gabalais vietoj jų, niekaip atšilt negaliu iki šiol.