Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mano šiandien paturbintai ilga diena buvo. Nesenai po 'pietų miego' prabudau.

Retenybė, kai į vieną dieną tiek reikalų sukrenta/prisikišu: nuo ryto vyrą į klinikas vežiau (planinė operacija), tada Emilį į darželį nuvedžiau ir iš karto važiavau medicininį pedikiūrą pasidaryt (nykščius gelbėju po nesėkmingo praeitos žiemos pasivaikščiojimo- abu atkilę), tada pietų gamyba, dar Gytį pas kardiologę, Vilių pas kirpėją (kitam gale miesto), tada grįždama per kamščius sužinojau, kad vyras vakarienės negaus, pakeliui Statoile paėmiau Wrapą, apsisukau, vėl į klinikas ir prieš 7 val. grįžau namo.  Kažkur ties čia ir atsijungiau :D 

O dabar dar einu pamegzt rankovę.

Atsakyti

Limit, visokie neįprasti dalykai saugo nuo alzhaimerio :D 

Truputį persimezgiau, skauda dešinės rankos mažąjį pirštelį :B Šiandien besiklausydama mokymų numezgiau 1,5 kepurės :D Rytoj vėl visą dieną mokslai.

Gal kas nori mėnesio nemokamo sporto ir trenerio konsultacijos goodlife? 

Atsakyti

Liniuka- turbo mezgimo mašina :D Bet smagu, kad patinka taip su azartu :) Hm, o nuo angoros plaukai nesielektrina? Ar čia nuo plaukų labiau priklauso? Gal noriu sau naujos kepurės :) 

Atsakyti

Nežinau, man nuo visų kepurių plaukai arba elektrinasi, arba prilimpa prie galvos :B Užtai ir nesioju jas tik apie namus. Kitur gelbėja kapišonai ir mašina :)​ 

Atsakyti

Labas rytas,

sveikinasi meška miegalė :). Vos pabundu rytais. Nežinau, kaip atsigult šiandien, kad sugebėčiau ryt 7 val jau būt bažnyčioje... Nebūtina, bet turėjau tokią intenciją, nes mūsų 8tokai už kažką ten atsakingi, norėčiau pamatyt, kaip viskas vyksta.

Va, filmas mezgėjoms, jeigu rasit, kur pažiūrėt - sakykit garsiau:) https://www.imdb.com/title/tt12786794/.

Vakar numezgiau kulną, o pradedant formuot jį, supratau, kad numezgiau tai iš  10+ daugiau akių, nei reikėjo... Išardžiau ir sugebėjau tik dar kartą numezgt siauresnį...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 14 gruodžio 2021 - 09:07

Restar, jei dar neteko būt, tai pirmas kartas labai įspūdingas. Linkiu atsikelt. :)

Atsakyti

Liniuka, tai dabar eidama "prie namų" galėsi derintis kepurę :D  ar bent kokią razinką keiti, ar visas lygiai varai?

Mane vis labiau ima panika artėjant toms šventėms :bijau2: aiškaus plano nėr. Dovanos lyg ir yr, bet vis suabejoju, ar gerai, tai vis ką priperku :lol:  arba sugalvoju, kad yr šansas pamatyt ką nors dar, tai tada puolu ieškot kokios smulkmenos...su maistu tai išvis chana. Nesinori persistengt, bet kad bent kelios valgytojų grupės susidarę, vieni to nevalgo, kiti ano... o restoraniniam meniu nei laiko, nei fantazijos...

Ar esat kokių pramogų prigalvoję per šventes?  Nu nes norėtųsi ir kažko malonaus...

Mezgimas. Liko trys kojinės pagal planą....nepasakyčiau, kad nusibodo, bet vis bijau, kad nespėsiu. Teoriškai laiko tai yr, bet praktiškai tai pilna tų reikalų, nėr kada krapštytis. Ir verkia mano malonūs mezginiai....

Atsakyti

Kerpena - tikrai pasistengsiu, noriu tokių fainų patirčių. Kažkaip nei vienais metas niekas neinformuodavo apie panašius dalykus, tai ir nežinojau. Juolab, kad, kas žino, gal paskutiniai metai šitoj mokykloj. Beje, sekmadienį eidama iš koncerto, pagaliau pamačiau, kur tavo darbovietė :). Nu tikrai tu ten priešais Rotušę visai dirbi. O dukra tavo "Lange" dainuoja ar ne? Nes dairiausi ar jos, ar tavęs - neįžiūrėjau :), tik saviškio vieną klasiokę atpažinau.

Katukas visa veikloj, norėdama nustebint amerikonus :). Viskas bus gerai. Ponuliai gal irgi ko nors teiksis atsivežti sau valgomo.

Aš tai nieko ypatingo neplanuoju. Kūčių vėl važiuosim pas vyro mamą, pasidarysiu gal kokios įdomesnės silkutės ir vešimės lašišos filė pagrindinam patiekalui kepti. Pernai buvo prmos Kūčios vieniems namie, beveik nieko neatsimenu. Gal netyčia koką fotkę pasidariau, reiks pažiūrėti, kas ten ant stalo. O Kalėdos turbūt namie, tai pusryčiams bus močiutės Kūčių silkutė mums su vyru, vaikams - pyragėliai su grybais :). Tradicija :). Pietums kepsiu, matyt, arba brolio kalakuto šmotą, arba kokią vištą geresnę nusipirksiu. O gal zrazų kokių. Kepsiu datulinį ir aguoninį pyragus tradiciškai jau irgi. Ir daugiau nieko nesugalvojus. Pašteto šaldiklyje esu pasidėjus.

Veiklos - eiti ar važiuot kur pasivaikščioti, žiūrint koks oras, būtų smagu ant koko ežero nuvažiuot ar į mišką, jeigu sniego bus. Pažiūrėsim kokų filmų. ir megzt svajoju :). Viskas įprasta, bet nieko ypatingo ir nenoriu :).

Atsakyti

Ar esat kokių pramogų prigalvoję per šventes?  Nu nes norėtųsi ir kažko malonaus...

Susivyniot į kaldrą ir nekalbėt :D bent pusdienį  :lol: 

Atsakyti

Susivyniot į kaldrą ir nekalbėt :D bent pusdienį  :lol: 

Chachacha, bandau įsivaizduot, kai aš tą padarau.....

Tikiuosi šiaip, kad mano svečiai ištvers dvi dienas max pas mane :rolleyes:   ir tada turėsiu keletą ramesnių dienų, kur bus įskaičiuotas ir šitas malonumas :D​ 

Atsakyti

Nite  :lol: . Kur tiek atsikalbi? Tu lyg nedėstai, ar aš klystu? Man tavo svajonės tai įgyvendinamos, o gaila. Jaunimas sulenda į savo telefonus/planšetės ir nieko jiems nebereikia, kitokios veiklos įsivažiuoja, tik per prievartą.

Va, idėja Katukui - varykit į čiuožyklą prie Baltojo tilto, nors nežinau ar/kaip per šventes dirbs :).

Atsakyti

Taigi, Restar, ne viena aš gyvenu :D su kiekvienu po biškį pakalbi ir jau gana  :D bent jau man. O kur dar visi kiti pakalbėjimai - darbo ir draugų reikalais. Man kartais tikrai jau per daug pasidaro  :ax: gal ne tiek tas kalbėjimas balsu, kiek bendras informacijos srautas  :ax: liejasi išvisų pusių  :oh: 

Atsakyti