Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Čia kaip būna, kai aš važiuodama mašina kalbu darbiniais rekalais apie skirtingus produktus, kainas ar šiaip bendras situacijas su skirtingais klientais, tai Gytis vis klausia, kaip tu taip viską atsimeni?
Bet namie taip jo- susivynioju ir tyliu. Dažniausiai žodžių normą būnu išnaudojus.
Atsakyti

Kerpena - tikrai pasistengsiu, noriu tokių fainų patirčių. Kažkaip nei vienais metas niekas neinformuodavo apie panašius dalykus, tai ir nežinojau. Juolab, kad, kas žino, gal paskutiniai metai šitoj mokykloj. Beje, sekmadienį eidama iš koncerto, pagaliau pamačiau, kur tavo darbovietė :). Nu tikrai tu ten priešais Rotušę visai dirbi. O dukra tavo "Lange" dainuoja ar ne? Nes dairiausi ar jos, ar tavęs - neįžiūrėjau :), tik saviškio vieną klasiokę atpažinau.

Turbūt turi galvoje "Krantą"?

Mano vyresnioji, kai mokėsi gimnazijoje, dainavo. Tai labai gerai tada buvau susipažinusi, nes ji labai norėjo, kad visur ateitume.

Dabar jau kiek atsijungus. Ir vadovas jai baigus mokyklą irgi pasikeitė, be to per koroną ir gimnazijos renginiuose, nebetenka sudalyvauti. Iki jos, tai kadangi darbas visai šalia, tai sudalyvaudavau visokiuose paskutiniuose skambučiuose ir kitokiose šventėse. O informacijos tai tikrai trūksta. Pagalvojau, kad aš iš niekur šiemet irgi negavau, va tu irgi  sakai, kad nežinojai anksčiau. Kai tik pradėjo vaikai mokytis, tai ateidavo ta informacija, gal per grupsus, gimnazijos puslapyje tikrai būdavo.

O aš šiuo metu didžiąją laiko dalį gyvenu visiškoje tyloje. Kiauras dienas namie viena. O grįžę visi tuoj sulenda į savo urvus. Retai, kada kokie ilgesni pasikalbėjimai nutinka.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 14 gruodžio 2021 - 13:45

Taigi, Restar, ne viena aš gyvenu :D su kiekvienu po biškį pakalbi ir jau gana  :D bent jau man. O kur dar visi kiti pakalbėjimai - darbo ir draugų reikalais. Man kartais tikrai jau per daug pasidaro  :ax: gal ne tiek tas kalbėjimas balsu, kiek bendras informacijos srautas  :ax: liejasi išvisų pusių  :oh: 

Nu pas mane dar daugiau žmonių namie, o niekas nekalba beveik :). Nebent po 22 val, kai reikia telefonus padėt, tai dvyniai pristoja, bet jau tada aš lūžtu ir žodžių neturiu. O šiaip klausinėju, bet daug neišpešu. Man informacija tik iš interneto liejasi :). Draugės irgi tokios kaip aš - ne pernelyg bendraujančios. Su kolege susirašinėjam dažniau. Na, būna tokių dienų ant telefono, bet aš net džiaugiuosi galimybe pabendraut :).

Kerpena - jo, sumaišiau  :oh: . Galvojau, gal ir tavo jaunesnioji dainuoja. Dabar jau yra VJG naujienlaiškis, kur tiesiai tėvai gauna, o iki to - tai arba teiksis tėvų komitetas ką persiųsti nuo administracijos arba ne. Tai šiemet rudeninės talkos Guopstose tik foto post factum pamačiau, jokio kvietimo negavom. Apie mokesčio pakėlimą preš metus ar daugiau tik iš sąskaitos sužinojom...

Ryte išsiviriau avinžrnių, ta iš pusės humuso pridariau, kitą pusę - apskrudinau. Mėgsta mano šeimoj visi kam <15 ir > 45 :D.

Atsakyti

Nu pas mane dar daugiau žmonių namie, o niekas nekalba beveik :).

Šiaip tai tik vienu daugiau :D bet pas mane tik vienas nekalbantis partizanas, o kiti sunkiai supranta, kaip galima norėt patylėt  :lol: 

Atsakyti

Pas mane partizanų šeima  :lol: . Vyras tai atsikalba per posėdžius, jau nežinau kelintas šiandien pas jį, vis šneka ir šneka, bet kai kitam užsidaręs kambary, tai neerzina. Vaikai turbūt irgi įstaigose išnaudoja savo žodžių limitus :). Pasišneku su katinu, tas tai ir atsako, ale ne tas :D.

Atsakyti

Nu gal jau ir užteks šiam kartui :D 5 + 1 jau ant kolegės galvos :) Katuk, beveik visos skirtingos :)

Priedas  Screenshot_20211214_163832.jpg   440,25KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Man ta šviesi kairėj :super: bet kol pilka fotkėj, nes įtariu jog realybėj balta.

Visai neseniai teko prisimint, ką reiškia pavargti nuo plepėjimo :B  aha aha, kai anyta buvo. Tas pat gresia ir per šventes....

O šiaip kasdienybėj tai šnekuosi tik su balsais galvoje :lol:​ oj kokios ten diskusijos vyksta...

Atsakyti

Tos kairėje spalva - tirpstantis ledas :D​ Tokia šalta vos žydra. Ir uždėjimą akių instoj nusižiūrėjau tokį nesiraitantį.

Atsakyti

Liniuka kiek akiu toj stulpelinėj gal atsimeni?

aš vis per laisvą nusimezgu

Atsakyti

Liniuka, nu faina kaip! Apsimegzus galvą šiltai :). Ar Miglė kurią išrinkinko? Man abi su bubuliukais iš vaizdo simpatiškiausios.

Qqute - Lace video visai padeda neblogai galvai akis apsiskaičiuot, mezgiau vienai Virbaliuko akcijai: https://www.youtube....nnel=Lygiosakys .

Atsakyti

Dėjau 100 akių ir mezgiau su 3,5 mm virbalais. 

Priedas  Screenshot_20211214_173035.jpg   212,78KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Restar nu nereik man video kad apsiskaičiuot, aš tingiu skaičiuot :D noriu gatavo skaičiuko

Atsakyti