Qqute, tokia patyrus mezgėja, o juokini . Nu tai imk mažiau akių, nei paprastai
. Bet gi siūlai kiti, raštas kita, nuotaika kita ir gaunasi kitaip
.
aš gi neklausiau kiek man akių dėt, aš tik klausiau kiek Liniuka deda tarkim palyginamasis tiriamasis darbas nu
Patyrus mezgėja iš foto nustato, ar jos gauge sutampa
Nu OK, OK . Patyrusios mezgėjos mezga kaip nori
.
O jau kokia ledinyčia lauke Ai gal rytoj į darbą nevažiuosiu
Labas rytas,
mane brolis vakar prigąsdino, kad ateina šalčiai, tai ryte maloniai nustebau. Aišku, plikledis visur, mašina apšalus, bet oras vis tiek toks gana malonus, nešaltas, o ir tas ledas nelabai slidus, nes gruoblėtas. Bijodama, matyt, pasąmoningai, kad pramiegosiu, šokau iš lovos 3.30, tada 5.30...
Grįžus jau duoną išsikepiau, duonos lazdelių 2,5 didelės skardos (sunkiausias darbas man jas išspausti per maišelį), džiovyklėn užstačiau apelsinų su citrinom, kad būtų kokiom dekoracijom prie dovanėlės įpakavimo, jegu prireiktų.
Bandau dar nusiteikti važiavimui "į medžioklę" - į Visingą bei dar šio to Šiaurės miestelyje - tai šniūrelio dovanoms paieškoti, tai alyvuogių stiklainio, Maximoj knygom akcija lyg, vieną knygą noriu dovanot. Darbo prasme šiandien diena laisvesnė, tai gal galiu sau leisti, nes vakar gerai padirbėjau. Tik kad reikia labai jau nusiteikti tokiam pasiaukojimui .
Parsivežiau vakar vyrą iš klinikų. Su langete mėnuo laiko bus. Važiuosiu šiandien ramentus nupirkt (nuoma mėnesiui ta pati kaina gaunasi). Kas dvi dienas perrišinėsiu.
Tai pati matau, kad jokių -17 ketvirtadienį nebus . Nežinau, iš kur jis ištraukė ir mane apšvietė
.
Niuma, ką vyras operavosi? Paklausk darbe, gal kas paskolinti turi. Vilniuje tai Nitė mano vaikui skolino, nors jam nepatiko alkūniniai, tai iš močiutės pažastinius pasiėmėm. Jau 3 kartus iš jos skolinomės .
Virš nykščio sanario atsirado kremzlinis darinys, tai nusipjovė, kad ateity piršto nekreiptų į šoną.
Visingoj pabuvota . Net nepajutau, kaip gavau į rankas ir kavą išgėriau, ir net skanu buvo
. Nors visai nenorėjau
. Pirkau vyrui puikų diržą (svarbiausia - ilgą), dukrai gimtadieniui kuprinytę, na, ir sau paėmiau kuprinę, nes neturiu vietoj rankinuko, o visai norėjau. Ale rankinukas vienas akyse stovi, kokio gražumo, tiksliau, tai visa tašė
. Šiuo gyvenimo laikotarpiu nėra poreikio tokiai nemažai, kai neinu į darbą, ale vis tiek labai graži
. Kada nors grįšiu ten tikrai
. Liniukai didelis dėkui
.
Dukrai paėmiau šitą: https://www.facebook...23419541021904/, o maniškė, pasirodo, Lina : https://www.facebook...86295648067625/, abi juodos.