Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ramintas, darbe mezgi?

Restar, nesąmoningai tą Liną pasirinkai :D 

O aš šiandien :blink:  bandžiau katastrofą namuos sukelt. Ryte džiovinausi plaukus ir sprogo džiovintuvas rankose. Tiksliau užtrumpino laidai, bet toookios žiežirbos šovė iš jo. Aišku, išmušė saugiklius. Galvojau gal visos laiptinės  :D  bet pasirodo  tik buto. Kol atstačiau visa drebanti.... ir likau pusiau lupta, pusiau skusta :D  t.y. pusiau lygiaplaukė, pusiau garbanota. Banržiau nuspirkt naują džiovintuvą, bet tik susierzinau su šitom RF pardėm. Nes jie užsiveža VIENĄ egzempliorių, išstato jį į vitriną, o dėžes išmeta. Ta prasme, perku kaip kokį panaudotą daiktą. Galiu užsisakyt naują, kuris atvažiuos po dviejų savaičių :lol: abbbsurdas.

Na va. Mezgime nieko naujo, gyvenime turiu naujus nagus :nail:​ 

Atsakyti
Katuk, darbe nea, darbe negal. Namie...
Atsakyti
Sveikos.
Nupirkau vyrui ramentus - pigiau, nei mėnesiui išnuomot.
Nuotolinio darbo šiuo metu nenoriu biggrin.gif - atnešk, paduok, perrišk ir pan. Neprašinėja dažnai, bet vakar pavaikščiojo, vakare perrišinėjom- patinus ir kraujavo. Tai šnd suorganizavau greit ramentus, kad nevargintų tos kojos, nes vaizdas buvo nekoks.

Mezgimo fronte beveik nieko naujo- vos judinu rankove. Per daug uzimta sia savaite, tai paskui nebeturiu jegu niekam.
Atsakyti

Aš vakar irgi nemezgiau, šiandien ir rytoj irgi nelabai nusimato. Varysiu tuoj su mažės kase ant ledo, vakare kažką vėl kepsiu rytdienai, nes vyras su dičkiu į stovyklavietę varys, aš su maže į koncertą, paskutinį šiemet... 

Atsakyti

Na visažinės, gal kuri žinot. Ar būna kokių trumpalaikių dažų plaukams? Tiksliau žinau, kad būna, bet ar įmanoma tokiais radikaliai pakeisti spalvą - tamsius nudažyti švieisiai, ar čia nerealu?Ir kur ieškoti, nes reikia šiandien, tai jokie siuntimaisi netinka. 

Jei ką , tai ne aš keisiu spalvą. :)

Atsakyti

Iš tamsių į šviesius - niekaip  :D tik baltu guašu  :lol:

perukas?

Atsakyti

Tai peruką irgi reikia staigiai surasti, o neįsivaizduoju, kur eiškoti

Atsakyti

Tamsių plaukų net mėlynai nelabai nusdažysi. Nebent vos atspalvis tik gausis.

Atsakyti

Gerai Nite sako, iš tamsių į šviesius kažin.

Ieškoti kokiam nors Droge, Eurokos, gal kokių purškiamų priemonių galima rasti. 

Pasikonsultuoti su kirpėja?

Nuvargau. Kojinių liko dvi, noro jas megzti 0. 

Šiandien į vieną prekybcentrį broviausi :D  anskčiau ten įleido su mano ES QR. Šiandien viens sako no-no. Einu pro kitą įėjimą-no-no. O per trečią Welcome :D  išvada-būk atkaklus ir durys atsidarys.

Ko man ten reikėjo taip smarkiai? Pakavimo priemonių :D​ 

Atsakyti

Aš turiu namie raudonų plaukų peruką :lol:  tokį dirbtinį dirbtinį.

o šiaip gal kokia karnavilinių rūbų pardė/nuomos punktas yra ir turi?

Atsakyti

https://tejasalonas....kas-aksesuaras/

Atsakyti

Kaune tai Burtėj visko nuomoja :) Vilniuj nžnau :) bet  jau būna maximoj/rimi/senukuose  perukų karnavalinių.

Na, ką, pasirodo mano vaikai prasirgę korona. Pas vieną 339 antikūnių, pas kitą 144, pas mane 335. Norma virš 35 teigiamas. Jei skaičiuot, kad sirgom prieš maniškį, t.y. spalio vidury, tai antikūnių skaičius vis dar augantis (iki 3 mėn pasak gydytojos). 

Atsakyti