Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Niuma, jei teisingai supratau, tai vaikams GP galios su antikūniais, ane? Aš per atostogas padarysiu dvyniams. O mano, jei augantys antikūnai, tai reiškia, irgi sirgau antrąsyk. Na, bet sirgimo, kai nelabai jauti, tai nebijau. Šeimos senoji gvardija susiskiepijo trečią kartą, tikiuosi, juo apsaugos ir noriu ramių švenčių ne vienumoj šiemet.

Čiuožykloje smagu, suspindėjau tarp mamų :)

Atsakyti

Restar, tikiuosi, kad gaus pasus. Ir dėl to tikrinau. 

Atsakyti

Niuma, nu visai neblogai sakyčiau.

Gavau užsakytą knygą. Mezgimo. Kojinių. Man patiko. Tikrai kokybiška, o ir info puikiai pateikta, daug visokių metodų, technikų, patarimų. Planas kitiems metams aiškus :D ačiū tam seneliui, nežinau tik kuriam-Kalėdų ar Morozui :D

Priedas  10318662-2.jpg   497,54KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Per kiek laiko galima numegzti 2 500 000 porų kojinių?

Atsakyti

Per kiek laiko galima numegzti 2 500 000 porų kojinių?

Neteisingas vertimas :D 

2500000 kombinacijų.

Tikimybių teorija.

Teoriškai kojinių porų irgi tiek galėtų būti :D bet tik teoriškai

Atsakyti

Sveikos, 

Netikėta Katuko meilė kojinėmis :). Ar sau bent turi nusimezgus? Nes neįvykusiam šių metų swapui buvai užsiprašius :), tikėjausi tau jas megzt :).

Knygos beveik užsimaniau, nors dabar į knygas visai nežiūriu, bet būtų faina pavartyt. Kokia maždaug kaina? 

Atsakyti

Na, ne tai.kad įsimylėjau.... tiesiog šįmet tikrai mezgiau jų daugiau nei visada, ir supratau, kad reiktų gerai pasitreniruot. Knyga įsigyta visiškai spontaniškai, nei norėjau, nei galvojau. Tiesiog užsakinėjom su vyru kitas knygas ir rakandus, jis padejavo, kad nežino, ką man dovanot ir užklaisė, ar nenorėčiau vėl kokios mezgimo knygos. Pernai pirkau gi tos pačios leidyklos raštų knygą. Na, pažiūrėjau kokių ten knygų yr,  tirsą sakant visokio š.., o.ši man pasirodė visai verta ir savo pinigų ir turėjimo stalčiuke. Kaina tai visisškai juokinga, kaip už.tokio formato ir kokybės-~15 eurų. Vien popierius daugiau kainuoja... 

O turinys tikrai ne tik kojinėms tinkamas. Pvz yra virš 10 akių uždėjimo būdų. Ir mezgant ratu taip pat. Visokie mandresni krašteliai, pritaikomi ir kitur. Kaip dėliotis markerius, kaip skaičiuoti eiles/akis. Su tikrai informatyviais paveikslėliais ir aprašymais. Skyriai sužymėti spalvomis..

Žodžiu, net jei ir nepasinaudosiu, lentynas tokia knyga papuoš. O tikrai pasinaudosiu :B​ 

Atsakyti

Va dar reklamos :D  ir visai nesumeluota niekas, todėl tikiuosi, kad taip ir bus-didelis malonumas nuo mezgimo proceso

Priedas  received_436920814541067.jpeg   47,74KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Hm, tai man gimtadieniui tos knygos ar telefono geriau norėt :hmm:  :D. Nes Kalėdom jau užsisakiau garinį lygintuvą pagaliau, nusiunčiau konkrečią nuorodą :B . Ne pastatomą, nes nėra vietos jam, paprastą, bet pribrendau, kad man jo reikia. Ypač megztiniams :). Matyt, gausiu ir dar ką malonesnio, ko nežinau. O telefonas tai tiesiog reikalngas būtų, ale gal geriau pačiai nusipirkt, nes reikia, o dovanų gaut, kas malonu  :hmm: .

Vakar išsigandau dėl dukros, nes darydama skydliaukės echoskopiją echoskopuotoja leido sau komentuoti, kad labai negraži skydliaukė, nepatinka jai... O mano jautruolė ir taip baisiausiai visko bijo, jau vien važiuojant į Santariškes ją ima vos ne pykint, valgė obuolį, pamatė pastatus, viskas, nebegali valgyt, kai važiavom...Net tada, kai einam tik pažymos, kai paprastai tik sveria, matuoja, ji dreba... O vakar dar ir kraują ėmė, tai laikiau ranką, dar ta echoskopija pirmą kartą gyvenime ir dar tie komentarai. Bet šiandien gydytoja paskambino, sakė, kad autoimuninis tiroditas yra, bet skydliaukės funkcijos nepaveikęs, tai vaistų gerti nereikia. Bent tiek gerai, galėjau nuraminti. Na, ir pačiai ramiau.  Ieškosiu seleno, nuo kurio jos nepykintų, paėmus į burną...

Atsakyti
Sveikos. Katuko knygą ir aš norėčiau pavartyt, visai įdomi.
Vakar keletą eilių prie tv pamezgiau. Nors sau poilsis. Draugės dukterėčia kepurės užsimanė. Griūk negyvas. Sakiau aš jooookiu būdu nemegsiu. Joooookiu.

https://www.vinted.l...-zujkio-ausytem
Ebay 37$
Atsakyti

Ramintas, o siūlo irgi tokio nori :D 

Dėl juoko aš tai visai numegzčiau. Originalo siūlas storulis, pora vakarų ir būt gatava

Atsakyti

Šiandien susiruošiau pafotkint kojines iš niumos  siūlų, bet kovidinės smegenys niekaip negalėjo prisimint, kur pasidėjau. :lol:

Vos radau. Kad ir su pirktomis dovanomis taip neatsitiktų :oh: . Mintyse pergalvoju kur tą, kur aną pasidėjau, bet galiu užmiršt ir kad pirkau.

Atsakyti