Hm, tai man gimtadieniui tos knygos ar telefono geriau norėt
. Nes Kalėdom jau užsisakiau garinį lygintuvą pagaliau, nusiunčiau konkrečią nuorodą
. Ne pastatomą, nes nėra vietos jam, paprastą, bet pribrendau, kad man jo reikia. Ypač megztiniams
. Matyt, gausiu ir dar ką malonesnio, ko nežinau. O telefonas tai tiesiog reikalngas būtų, ale gal geriau pačiai nusipirkt, nes reikia, o dovanų gaut, kas malonu
.
Vakar išsigandau dėl dukros, nes darydama skydliaukės echoskopiją echoskopuotoja leido sau komentuoti, kad labai negraži skydliaukė, nepatinka jai... O mano jautruolė ir taip baisiausiai visko bijo, jau vien važiuojant į Santariškes ją ima vos ne pykint, valgė obuolį, pamatė pastatus, viskas, nebegali valgyt, kai važiavom...Net tada, kai einam tik pažymos, kai paprastai tik sveria, matuoja, ji dreba... O vakar dar ir kraują ėmė, tai laikiau ranką, dar ta echoskopija pirmą kartą gyvenime ir dar tie komentarai. Bet šiandien gydytoja paskambino, sakė, kad autoimuninis tiroditas yra, bet skydliaukės funkcijos nepaveikęs, tai vaistų gerti nereikia. Bent tiek gerai, galėjau nuraminti. Na, ir pačiai ramiau. Ieškosiu seleno, nuo kurio jos nepykintų, paėmus į burną...