Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos, atsiprašau, kad įsibraunu, bet turiu minėtos knygos PDF variantą. Pavartymui gal tiks?  :)

Atsakyti
Katuk, iš tokio siūlo, ir darbo tikrai tik vakarui. Bet gaila laiko. Dičkė iš to siūlo pagalvę "mezgė". Ant sofos gulinčios pagalvės užvalkalas, pailgėjo apie 15 cm. Pati siuvau, specialiai stengiausi įtempti, kad būtų tiku tiku. O dabar nesamoninga pliurzė. Laukia ardymo ir perdarymo į pledą lėlėm.
Atsakyti

Gal virbalai tiesiog per didelio nr buvo

Atsakyti

Smagiai darbinga savaitė buvo, jaučiuosi save realizavus :D Jau ir kalėdinės darbinės dovanos atkeliavo :super: 

Mano trys kepurės jau turi šeimininkes ir siūlai atsipirko :flirt2: 

Katuk, faina ta tavo knyga. Galėsi visokius navarotus bandyt :) 

Nerimta, jei jau čia esi, tai gal pabendrauti nori? :D Pasipasakok kas esi, ką mezgi :)​ 

Atsakyti
QUOTE(katuks @ 2021 12 17, 16:43)
<p>Gal virbalai tiesiog per didelio nr buvo</p>

Ten pirštais....
Atsakyti

Ajomajo-pirštais :blink:  tai gal imčiau virbalus tiesiog :D 

Liniuka, nežinau kaip su navarotais, bet keletą kulno technikų tai tikrai išbandysiu. Ir mezgimą nuo pirštų :rolleyes: 

Yra ir visokių neblogų patarimų, pvz, kaip nepadaryti skylių šonuose po kulno mezgimo... yra ir trumpintos eilės vokišku būdu.

Vyrs nupirko kedrų kavos :hmm:​  einu išbandysiu

Atsakyti

Limit, jei užsuki, priminki kaip darai savo saulėgrąžų užtepėlę.

Atsakyti

Limit, jei užsuki, priminki kaip darai savo saulėgrąžų užtepėlę.

Atsakyti

Aš po paskutinio koncerto, fainas buvo, dar su giminaitėm pabendravom, bet dabar vos gyva. Nes daug vaikščiojau, pirkaliojau dieną, paskui dukrą nuvežus ir belaukdama koncerto iki CUP'o palėkiau ir parlėkiau. Žingsnių lyg ne tiek ir daug, beveik 11 000, bet dar namie kiek trypiau be telefono, tai viską skauda, atrodo. 

Kur padedu dovanas, aš irgi linkusi pamiršti. Kai nelabai yra kur dėti, tai keliose slėptuvėse ir pasislepia...

Nerimta - aš noriu pdf, o kaip gauti? Gal parašysiu tau žinutę su savo el. pašto adresu  :4u: . O šiaip, jeigu mezgi, tai pabendraut užsuk su mumis.   :4u:​ .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 17 gruodžio 2021 - 21:01

Jurgitak, karamelizuoti svogūnai, skrudintos saulėgrąžos ir žemės riešutai, džiovinti pomidorai. Proprcijos iš akies, visąlaik biškį skirtingas skonis. 

Biškį girtauju šiąnakt🤯🥂

Atsakyti

Limit, a vėl iki 5 ryto? :D Ir tusovna moteriškė :super:  Mes šiandien į brolio jubiliejų varom, bet tik šeimos rate kavinėje.

Nors iš tikrųjų tai nieko nesinori :B Matyt peties sąnario uždegimas, skauda žiauriai, ranką vos pakeliu, nei apsirengti, nei pasišukuot negaliu :B Naktį irgi vargau, gulint irgi skauda. Prisitepliojau, vaistų nuo skausmo prigėriau ir tikiuosi praeis perper kelias dienas. Dar per vargus į kelias pardes suvažinėjau, baigiau pirkt dovanas. Viena iš kurių 15 kg :D Kažkaip įsikėliau į bagažinę :B Nu ir dar pasidžiaugiau, kad mašina automatas, nes perjungt pavarą tik su kaire ranka galiu :D​ 

Atsakyti

Kas per dovana 15 kg??? Smalsu :). Tavo aprašytas peties skausmas man labai atpažįstamas, tik man kairio. Tik aš jį pastoviai jaučiu, laimei, tie paūmėjimai nebesikartoja, kai be Nimesilio ar tepalo negalėjau ištverti.

Verdu katilą čili sriubos, dabar ištiesiau kojas ir nugarą ant sofos, kol viską pasiruošiau, apkepiau... 

Atsakyti