Sveikos, atsiprašau, kad įsibraunu, bet turiu minėtos knygos PDF variantą. Pavartymui gal tiks?
Gal virbalai tiesiog per didelio nr buvo
Smagiai darbinga savaitė buvo, jaučiuosi save realizavus Jau ir kalėdinės darbinės dovanos atkeliavo
Mano trys kepurės jau turi šeimininkes ir siūlai atsipirko
Katuk, faina ta tavo knyga. Galėsi visokius navarotus bandyt
Nerimta, jei jau čia esi, tai gal pabendrauti nori? Pasipasakok kas esi, ką mezgi
Ten pirštais....
Ajomajo-pirštais tai gal imčiau virbalus tiesiog
Liniuka, nežinau kaip su navarotais, bet keletą kulno technikų tai tikrai išbandysiu. Ir mezgimą nuo pirštų
Yra ir visokių neblogų patarimų, pvz, kaip nepadaryti skylių šonuose po kulno mezgimo... yra ir trumpintos eilės vokišku būdu.
Vyrs nupirko kedrų kavos einu išbandysiu
Limit, jei užsuki, priminki kaip darai savo saulėgrąžų užtepėlę.
Limit, jei užsuki, priminki kaip darai savo saulėgrąžų užtepėlę.
Aš po paskutinio koncerto, fainas buvo, dar su giminaitėm pabendravom, bet dabar vos gyva. Nes daug vaikščiojau, pirkaliojau dieną, paskui dukrą nuvežus ir belaukdama koncerto iki CUP'o palėkiau ir parlėkiau. Žingsnių lyg ne tiek ir daug, beveik 11 000, bet dar namie kiek trypiau be telefono, tai viską skauda, atrodo.
Kur padedu dovanas, aš irgi linkusi pamiršti. Kai nelabai yra kur dėti, tai keliose slėptuvėse ir pasislepia...
Nerimta - aš noriu pdf, o kaip gauti? Gal parašysiu tau žinutę su savo el. pašto adresu . O šiaip, jeigu mezgi, tai pabendraut užsuk su mumis.
.
Jurgitak, karamelizuoti svogūnai, skrudintos saulėgrąžos ir žemės riešutai, džiovinti pomidorai. Proprcijos iš akies, visąlaik biškį skirtingas skonis.
Biškį girtauju šiąnakt🤯🥂
Limit, a vėl iki 5 ryto? Ir tusovna moteriškė
Mes šiandien į brolio jubiliejų varom, bet tik šeimos rate kavinėje.
Nors iš tikrųjų tai nieko nesinori Matyt peties sąnario uždegimas, skauda žiauriai, ranką vos pakeliu, nei apsirengti, nei pasišukuot negaliu
Naktį irgi vargau, gulint irgi skauda. Prisitepliojau, vaistų nuo skausmo prigėriau ir tikiuosi praeis perper kelias dienas. Dar per vargus į kelias pardes suvažinėjau, baigiau pirkt dovanas. Viena iš kurių 15 kg
Kažkaip įsikėliau į bagažinę
Nu ir dar pasidžiaugiau, kad mašina automatas, nes perjungt pavarą tik su kaire ranka galiu
Kas per dovana 15 kg??? Smalsu . Tavo aprašytas peties skausmas man labai atpažįstamas, tik man kairio. Tik aš jį pastoviai jaučiu, laimei, tie paūmėjimai nebesikartoja, kai be Nimesilio ar tepalo negalėjau ištverti.
Verdu katilą čili sriubos, dabar ištiesiau kojas ir nugarą ant sofos, kol viską pasiruošiau, apkepiau...