Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Vyras prašė prakurt jo mašiną, nes kokia savaitė ar ilgiau nekurta. Nuvažiavau iki parduotuvės, skambinu- sakau, jei ką, tai jai į servisą reikia- spyruoklė arba granata kairio rato. Triukšmauja sukant. Parvežiau produktus, padariau pietus, nuvariau į servisą- nedirba savaitgaliais. Einu pamegzt kojinę, nes už kelių valandų vešiu Vilių su draugu į kiną. 

Vaikai dėl mokslų nervina. Kvėpuoju. Parėkauju. Tada vėl kvėpuoju. (Čia po 4 kartų ramaus pasakymo-daugiau normaliu tonu kartot neverta vienam). 

Informavau, kad žada tvarką, jog už neigiamus pažymius sėdės po du metus toj pačioj klasėj. 

Atsakyti

Restar, hantelis :) 

Maudė ir man jau ilgokai. Dabar greičiausia uždegimas. O dar trečiadienį atsispaudimus dariau :B 

Niuma, kaip tu iš garso gedimą nustatei :blink:  Profė :D Aš tai dabar džiaugiuosi kai viena mašina, tai nebereikia man tais reikalais rūpintis. Saviškę pati varinėdavau.

Atsakyti

Labas rytas, 

Šįkart iki 4 ryto. 
Mama ryte skambučiu prikėlė. 

Diena tokia nei šiokia nei tokia, kaip ir nėr jos. 

oho Niuma! Aš tai nieko važiuodama negirdžiu, nebent jau labai kažkas ten. Vienąkart dugnas nukrito prieky kažkaip. Vyras sakė, jau seniai turėjau girdėt🙈

Atsakyti

:D nenustačiau. Spėju tiesiog, nes toks garsas būdavo. Ir man net fiziškai braška ir juda atrodo po pedalais, tai greičiau net sprenzina bus. Aš jam tiesiog paskambinau ir sakau- tik sukant triukšmauja, tai kažkaip vienodai ir galvojam arba arba. 

Ryte širdelių blynų prikepiau. Pietums- plovo su vištiena padariau. Dar su Vilium ir Emiliu sprotu pavalgem. O vakarui gal silkes paorganizuosiu,o  vaikams gal pieniskos sriubos. 

Atsakyti

Nusipirkau neskanių mandarinų, tai išbandžiau receptą :

https://www.delfi.lt...a.d?id=88949057

Labai skaniai susivalgė :D vyras su broliu prisėdo ir pusė dingo  :lol:  ot abžoros :lol: 

Atsakyti

Aha, ir pas mane kartais būna tokių mandarinų. Reiks išbandyt.

O mano virtuvėje vėl paprastiems žmonėms nevalgomas patiekalas :D  pirkau šaldytų baby aštuonkojų ir krabų čiuptuvų mėsos. Tai jie buvo pakepinti kartu su krevetėm, išmaudyti česnakų/imbiero/laimo/kokosų pieno padažiuke ir valgomi su keptais ryžiais (juose svogūnų/morkų/kiaušinio dar). Viskas užgerta juodųjų serbentų Voruta :D  pietums buvo pusryčių košė :D tarpe biškį vaisių ir bandelių :ax:​ 

Mezgimo fronte paskutinė šventinė kojinė. Tokia biškį prievartaujama ir visai ne pagal knygą :D 

Atsakyti

Mano mezgimo fronte - vidinė apykaklės pusė  :oh: aš tą apykaklę kankinu antra savaitė  :oh: visą likusį megztinį mezgiau maždaug tiek pat.

Jei nesmigsiu dešimtą, bus finišas  :D​ 

Atsakyti

O ką,ten toj vidinėj pusėj darai?

Atsakyti

Taigi lygiai mezgu  :D kaip ir išorinėj  :D tipo golfas bus, bet su užtrauktuku.

Atsakyti

Labas rytas.

Tai kaip ten Nitės finišas - buvo vakar? Gal šiandien megztinį pamatysim? :)

Mašinose tai irgi tuoj visokius garsus girdžiu. Ir paskui vyrui pasakoju, kad kažkas negerai, o jis negirdi.Kai tik pradėjau vairuoti, tai negalėdavau jokių radijų ar muzikų važiuodama klausyt, man reikėdavo girdėt mašinos veikimą. :)

Mezgu kojines. :D

Atsakyti

Vakar po n metų vakaras mieste. Kai eini per barus vienam gėrimui :D Apžiūrėjom visus senamiesčio papuošimus, žmonių visur belia kiek, gal dėl to to waw nebuvo.

Ranka skauda belia kaip, giminė nusprendė, kad ne sąnario, o raiščių uždegimas  :B​ 

Atsakyti

Labas rytas.

Tai kaip ten Nitės finišas - buvo vakar? Gal šiandien megztinį pamatysim? :)

Finišas neįvyko, nes pyragų neužtenka - su jais dar ir kalbėt reikia :lol:

O kai jau įvyks, pasirodymo greit nebus, nes reikia išskalbt ir užtrauktuką įsiūt. O tada laukt, kol prašvis ir bus galima nufotkint. O tas gali įvykt ir ne šiemet :lol:

Atsakyti