Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas

Liniuka, užuojauta tau :4u:  kaip suprantu taureles kilnot tai netrukdė :D 

Nite,, nu ir kurgi tau skubėt. Lyg apsirengt nebūtų ką. 

Aš tai buvau primiršus per tas kojines, kad juodulys guli nebaigtas. O jau svajojau kaip jakus megsiu...

Beje, nu taip įvyko, kad šią savaitę vėl siūlų pirkau. Bibliotekai :rolleyes:  ėjau vienai sektantei užsakymo, nu ir toks fainas merinas tokios universalios spalvos krito akin... o dar pardavėja prigyrė, kad labai geras, kaip koks kašmyras... nu ir kaip neimt.. ypač kai planuose pilka liemenė.. aišku, 740 gr liemenei tai nereik, ale bet tokia gera spalva, visoms šeimos moterom tinkama... tik plonokas, teks pasikankinti su keletu siūliukų.

Atsakyti

Šiandien buvo jau prašvitę :).

Aš vakar užbaigiau savo ledinio kūną adata ir kaklo apdailą. Dailiai gavosi. Šiandien reikia persivyniot nuo babinos siūlo likutį, pasisvert  ir pažiūrėt, ar dar likę  pirkt to siūlo, nes pritrūksiu.

Pavyko nusipirkt bilietus į "Saulę ir jūrą". Tiesiog smalsu, už ką ten tą Auksinį liūtą gavo.

Kai sena mašina buvo, tai labai viską girdėjau, nes ir buvo ką girdėt. Dabar kol kas nėra ką labai girdėt. 

Atsakyti

Mano auto, kai tik apsiauna žieminėm padangom, šiaip labiau gal dėl drėgmės, pradeda per duobes girgždėt kažkokios spyruoklės, gal amortizatorių :hmm:  kaip kokio senio sąnariai :D  apsimetu, kad negirdžiu. O šiaip tai geriausia yr radiją pasigarsint važiuojant :D 

Atsakyti

Katuk, nu taigi yr kairė ranka kilnojimui :D Didžiausios problemos tai su palto apsivilkimu buvo, pati viena niekaip, teko vyrui asistuot :D  

Radijo pagarsinimas tikrai padeda nesinervint dėl keistų garsų :D​ 

Atsakyti

Finišas :D

Atsakyti

Yes, ir pas mane finišas :victory2:​ 

Neskalbtos

Priedas  received_587539875679156.jpeg   54,88KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 19 gruodžio 2021 - 17:43

Nu, katuk, ten tikras fabrikas pas tave :D labai kalėdiškos  :bigsmile: 

Atsakyti

Nykštukų fabrikėlis :hihihi: 

Iš tikro pirminė mintis buvo visiems kalėdų šventikams numegzti, vietoj kalėdinių megztinių, ir pasidaryti fotosesiją. Bet bet. Pet vėlai sugalvojau,nebeliko tam laiko. Tai mintis tokia, kad padovanosiu atvykėliams,kurie po to važiuos į butą, o bute kojos šala, tai vat kad nešaltų kojytės.

Pas mus name tai grindys šildomos nėra tokio ciongo per kojas :rolleyes: 

Ir aišku, kad per vėlai knygą nusipirkau. Mano kulno metodas ne visiem tinka ir patinka..

Atsakyti

Aha, katukas padirbėjus gerai. :)

Atsakyti

Katuk - super padiirbėjai. Dar, jeigu pavyks, biškį šviesoj pafokink, nes nesuprantu, kas ten per raštai pas tave, purios atrodo.

Aš tai Vasilisos rankoves mezgu :). Sakiau, kad nepatinka, ale nenoriu modifikuot megztinio į nepanašų į save, tai bandau. Siaurinau iki mažiausio pločio aprašyme. Bus matyt, ar man tokias patiks nešioti. Gal ir ardysiu. Ai.

Atsakyti

Restar, kokie ten raštai.... dvejos apatinės tūpai 2geros1išvirkščia, net ir ant kulno. Spalva irgi 2×1

Viršutinės kraštelis, nosis, kulnas ir padas 1×1, "kūnelis" 1 eilė gerom, kita 1×1,  spalvos 1×1.

Dėka spalvų ir gerų/išvirkščių akių susivingiuoja ir tiek.

Atsakyti

Mano kojinės. Irgi megzta pačiu paprasčiausi klasikiniu būdu, visas grožis siūluose. Čia, kur pirtyje niuma įsiūlė. :)

Priedas  IMG_20211217_102650.jpg   201,47KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_20211217_102707.jpg   269,09KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_20211217_102822.jpg   331,61KB   0 Parsiųsta kartų

Dar vienas kojines šiandien užbaigiau, kitokių spalvų, bet dar neturiu nuotraukos.

O čia  pirštinės. Baisiai nefotogeniškos. Mezgiau dukrai ale japoniškais motyvais, nes taip rašo pirtinių modelio autorė. Bet nežinau, man tai jose nieko japoniško nesimato, bet ką aš išmanau.  Nors ir šiaip kažkokios pasišiaušusios ir tų raštų nelabai matosi. :) Ir dar man nepatiko, kad nepavyko abejose pirštinėse simetriškai silūlo spalvų perėjimų padaryti. :huh2:

Priedas  IMG_20211219_144747.jpg   331,68KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_20211219_144801.jpg   302,67KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_20211219_144829.jpg   262,18KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 19 gruodžio 2021 - 23:40