Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kerpena, kokios mielos kojinės :wub:​ 

Atsakyti

Aha, Kerpenos kojinės tokios džiuginančios :). Reikia ir man savo kojeles apsimegzti kada nors, nes jau mačiau skylutę savo linksmose raudonai oranžinėse Vincio dažytose.

Kerpena, tavo gulėjimas pakelėj neatrodo baisiai :). Gal tik taip tu įvardini, stebėdama, kas dedasi aplink. O gal iš tiesų elgiesi teisingiausiai - nepasiduodi tai karštinei. Nes gi puikiai žinai, kad ne tai svarbiausia. Ne tos dovanos, tie blizgučiai ir kalnai maisto. Nes, kaip bebūtų ten išorėje, viskas bus gerai, jeigu viduje ramybę sugebėsim atrasti.  Tai ir bandau suprasti, ar tingėjimas, ar ramybė mane valdo :D. Kai retai iš namų išeinu, nepakliūnu į tą bėgimą, jaučiuosi puikiai. Iš tiesų, kiek tam žmogui reikia...

Atsakyti
Sveikos. Kerpenos ryškiosios kojinės sniege, laabai susižiūrėjo man. Apie maistus mintis vejat. Turėsiu vieną dieną laisvą. Reik desertą pagamint, dovanas nupirkt. Žuvies kepimą ir anties marinavimą vyrui delegavau, ko čia ant sofkės sėdi. Baisiai džiaugiasi ... Dar penktadienį po darbo Klaipėdą pasiekt. Bus reikalų ir nuovargio.
Atsakyti

Ai, tiesa, yra šviežio aliejaus ten, kur praeitą kartą pirkom. Galvoju, gal šį kartą pirkti skardinėj pakuotėj? Kaip ten sveikiau, kas žino? Va šitą variantą: https://www.sviezias...s-10vnt-x-25-l/.  Nors šitas variantas turbūt patogiau pilti į keptuvę: https://www.sviezias...iu-aliejus-2l/. Jeigu kas kooperuotis norėtų, būtų proga susitikt kokam tarpušventy ar po naujų. 

Atsakyti

Kaip aš džiaugiuosi,kad man atostogos

Abu vaikai namie liko.Darbe bučiau nusipanikavus iki negaliu.

Kaip ir suprantu,kad nedaug liko iki kūčių(matau kalendorių),o kažkaip ramiai.

Atsakyti

Aš per pietus supakavau dovanas, kurios nuo manęs priklausė. Dabar  darbe dar vieną bjaurų darbą užbaiginėju. Jei pavyks, tai gal  nors truputį praeis tas pakelėje nublokštos jausmas. Nors dar yra dėl daug ko taip jaustis. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 21 gruodžio 2021 - 14:49

Restar, aš norėčiau kokių 3 butelių. Labai geras. O dėl pakuotės, tai gal plastikiniame butely patogiau :hmm:​ Bet jei sugalvosi metalinį tai irgi tiks.

Atsakyti

Давайте, наливайте :D 

Paimčiau ir aš to aliejaus, bet būtinai tada reiks susitikt.

Butelis 2 l, arba metalas 2.5l :hmm: 

sUvartot jį reik greit?  Ir aš 2 butelius :rolleyes: 

Atsakyti

OK, imsiu tada butelius, tikrai patogiau. Daugiau, jaučiu, kad nepriimsiu užsakymų :). Man 5 buteliai pats tas :).

Atsakyti

Aš irgi vieno noriujei ne vėlu

Atsakyti

Aš tai irgi ramiai. Rytoj paskutinį kartą į darbą važiuosiu šiemet, atšvęsim, tortą iškepiau. Dovanos yra. Meniu plius minus sugalvotas. Xxx Maxima nauja už 200 metrų. Viskas kontroliuojama :)​ 

Atsakyti

Aš irgi vieno noriujei ne vėlu

Aš galiu dalintis, jei Restar nenorės iš savo partijos :D​ 

Atsakyti