Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka, atidarė Maximą šalia jūsų? Reiks turėt momeny, visai patogu ten pakeliui ir man, aplinkeliu greičiau, nei mieste trintis :D​ . 

Gal ir nusukimą atidarė ant aplinkelio?

Atsakyti

Aš galiu dalintis, jei Restar nenorės iš savo partijos :D​ 

Man 5 pats tas :).

Nežinau, kaip rengtis į tą taksi parką :). Foto matau žmones su viršutiniais rūbais, nes, spėju, nėra jų kur dėt, ale Virbaliuke Lace draugė pakomentavo, kad karšta :hmm:. Tai megztinio gal nereikia, ale negi puošiesi suknele, jei vis tiek su striuke būt... Reiks į kokią gražesnę įstaigą - operą ar filharmoniją išvyką suplanuoti, kad būtų galima kokį rūbą pravėdint :).

Užsisakiau iš Wooly 100 g rankovei vienai ir 110 g kepurei. Taupi aš moteriškė :). Tas mano ledinis megztinis brangiausias, kokį esu mezgusi, vien siūlai apie 70 eurų, dar aprašymas... 

Atsakyti

Restar, brangiausias tas, kurį mezgi, vargsti ir guli spintoj nenešiojamas. O kiti tai tiesiog mylimi, mėgiami ir.patys geriausi.

Pagalvojau, kad nesu nei vieno savo mezginio "skaičiavusi" :hmm:​ 

Atsakyti

Restar nu jei už siuntimą sumokėjai tai anoks čia taupumas :D

Atsakyti

paskutinis pabaigtukas (pradėtos tai kovo mėn gal)

Priedas  20211221_120655.jpg   150,05KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  20211219_225534.jpg   90,08KB   0 Parsiųsta kartų

pirties suknelė, užsimanė ir sukasi, nežinau kaip ištiesint

dar negana to nesirodo, nu bet faktas kad baigiau 

Atsakyti

Katuk, aha atidarė ir nuvažiavimas yra patogus. Maxė didžiulė, erdvi, panaši kaip Mindaugo. Ir prekių asortimentas neblogas. Pvz. šiandien mačiau aštuonkojų, kalmarų čiuptuvų, krevečių visokių. Gal prieš šventes, bet pvz. Bigo maxej niekad tokių nesu mačiusi.

Atsakyti

Irgi fainuolės kojinės :super: 

O suknią nu tai prisitrauki ir matai :D  jin gi juoda. Ruda kažkokia kita bus :hmm:

patogi, guli gražiai, šilta-o visa kita-tik detalės :D 

Atsakyti

katuk nu net ne juoda-grafitinė gal labiau, tiksliau merinas tamsiai pilkas o kašmyro plonyte gija juoda

o ruda tai kišenėta bus

kažkada,

nes dabar kojinių kablys ištiko

Atsakyti

Įdomus raštas.

Priedas  Screenshot_20211221_174511.jpg   340,8KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Qqte, man tokios arbūzinės tavo kojinės. O suknelę jau FB buvau mačius. Suknelės pačios nelabai kas matosi, bet pati joje puikiai atrodai :super:

Atsakyti

Sveikos,

Restar nu jei už siuntimą sumokėjai tai anoks čia taupumas :D

Nu, aš jau seniai padariau išvadą, kad geriau už siuntimą mokėt, negu pirkt, ką nereikia (nebent itin mažai trūksta) arba važiuot kur asiimti, jeigu labai nepakeliui. Ir pigiau išeina pirkti tik tai, ko reikia, nebūtinai per išpardavimus, negu pasileisti medžioti nuolaidų :). Visada tokiu atveju išleidi daugiau.

Aš ant maisto išlaidauju  :B . Šį mėnesį labai pasijuto sąskaitos sumažėjimas. Slapta viliuosi premijos, kap kasmet, bet naujas valdybos pirmininkas, gal ir nepagalvos apie tai  :B .

Vakar nepamezgiau nei akelės. Užmaišiau duoną, tada pavargus kažką kimarinau, paskui sugalvojau sausainių užsimaišyt, kuriems reikia malto imbiero, o neturiu, rašiau kaimynei su viltim 23 val, kad nemiega, atsakė man gal 23.30 :), kad torto lakštus kepė ir turi imbiero, tai variau skolintis, dar paplepėjom, tada maišiau tešlą... Spėkit, kaip kėliausi šiadnien. 

Duona jau iškepė, dabar jau sausainius pašoviau, pasku avinžirnius skrudinsiu. Laimei, pietums yra žirnienės, nes dar planas iki Kalvarijų turgaus greit sulakstyt, paskui popiet iki ofiso - su kolege dovanėlėm pasikeisim...

Atsakyti

Kol baigiau rašyt, tai pamiršau apie QQutę - geriau už Kerpeną neparašysiu :). Kojinės, kaip kojinės, o suknelė, tai diddarbis - puikiai tau tinka, patogu, šilta, ko daugiau reikia.

Atsakyti