Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ramybės, sveikatos visoms ir kasdien raskite, kuo pasidžiaugti, kokios bebūtų aplinkybės! 

Atsakyti

Su šv. Kalėdom visas!!! Ir jūsų šeimas🎄🎅🏻
Sveikatos, ramybės ir sėkmės!!🌟💗

Rytas gražus, baltas. Vakar iki kaimo atvažiavom, miestai miesteliai gražiai pasipuošę🎄

Buvau beveik atleista nuo valgio gaminimo😁 Plaštaka įtvare, raiščiu nusitraukiau🙈

Tik kad negavau savo megstamiausių valgių. Vyro kaime ne tradicija tokie. Turiu planą šnd paprašyt man tešlą pakočiot, įdarus ir pati pasidarysiu. Bus kompensacijai😁 Vakar jau laiko nebuvo. 

Atsakyti

Su šv. Kalėdom visas!

Šiemet kažkaip labai džiaugsmingai išgyvenau, kažkur giliai tas džiaugsmas. 

Noriu visas apkabinti ir siunčiu jums to džiaugsmo dalelę.

Šiandien važiuojam lankyti tėvų.

Atsakyti

Su gražiom baltom šventėm :newyear: 

Limit :4u:  Kur čia taip ranką susižalojai?

Man tai vakar bajeris. Tik prieš einant miegoti bekraunant likučius į šaldytuvą radau, kad silkė pataluose taip ir neatkeliavo iki stalo :D Pirmą kartą dariau ir pamiršau :D​ 

Atsakyti

Pasivaikščiojom po senamiestį, žmonių kaip šeštadienio vakarą :) Bet taip gerai po visų maisto kiekių pavaikščioti. Bet nešilta.

Kaži Katuks gyva po giminės antplūdžio? :)​ 

Atsakyti

Mes bvom bažnyčioj kaime, tai oj, kaip šalta❄️ Nekūrenama. Bet man vis tiek toks Kalėdų Mišios tokios šiltos🥰

Ir kaime kokia ramybė žieminė☺️❄️Tylu tamu aplink, pabraidžojau laukais. 

Liniuka, meistravau biškį. Su darbine pirštine sukau su suktuku  ir įtraukė🙈 Pirštą užlaužė. Pradžioj lyg nieko buvo, tik sutinę, paskui ir naktim skaudėt pradėjo. 

Atsakyti

Labuka! 

Visas su gražiausiom metų šventėm! Sveikatos, ramybės ir džiaugsmų! 

Aš gyva.

Ir net gal ir būsiu :D 

Nors nervai tai kaip styyyygos, įtemptos iki raudonumo. Einu vis už kampo pakvėpuot.

Užtat šiandien pirma Bentlio važiavau prie eglės :D  su Škoda :hihihi: 

ir labai rimtai vykdau Restar palinkėjimus-ieškau bet kokiose aplinkybėse kuo pasidžiaugti. Pvz išvažiuojant iš Kaliningrado pradūriau padangą.... žiauriai pasisekė, jog čia pat buvo padangų montavimo dirbtuvės ir per 10 sutvarkė padangą...  kad mano dukros toookios šaunuolės, viskas namie sutvarkyta, paruošta, paklota, paduota... kad prie eglės papirkau skanių grybukų :wub:  kad dovanos visiems tiko ir patiko... ir aš smagių dovanų gavau :rolleyes: 

Nu žodžiu-bučkiai visoms! Gyvenimas gražus!

Atsakyti

Katuk :wub:. Limit :4u:  :console: - dėl piršto. Kerpena  :wub:, kaip smagu tave tokią perskaityt. Aš irgi vykdau savo palinkėjimą :). Yra daug progų nervintis ir pykt, bet ar verta. Kai pasirenki rasti kuo pasidžiaugt - visiems ir pačiai geriau :).

Visi dovanom patenkinti, su maistu nepersistengė nei anyta, nei mes patys. Bandau megzt, nes dieną kai prisėdau ant sofos, tai išlūžau sėdėdama, nors šeima šalia žiūrėjo Harį Poterį, šūkavo. 

Atsakyti

Švenčiat visos? :)

Mes iki kaimo suvažinėjom. Tiesą sakant, išvažiuojant Vilniuje tokia pūga buvo, kad į mašiną įlipom visi apsnigti, o ir važiavimo pradžia buvo baisoka ir labai lėta. Galvojau, jei ir nuvažiuosim, tai kaip reiks grįžt... Bet paskui buvo ir visai neblogo kelio ir nesnigo. Alytaus raj. tik vėl nevalytas kelias, o pas brolį net nesimatė kelio. Bet viskas sėkmingai. Į priekį net mezgiau, tik po kurio laiko suvokiau, kad mezgu be akinių ir nepasigendu - mezginys šviesus, aplink balta, o dar lygus mezgimas, galima ir nežiūrint megzt.

Trumpos tos šventės man, bet kolegė leido nesiimt atostogų ir nedirbt, nebent kas skubaus atsirastų.

Damušinėsiu Vasilisos rankovę :)

Atsakyti

Aš pradėjau naują mezginį su dviguba apykakle. Pradžioj skaičiavau, kad užsidėjau 182 akis, bet užlenkus ir sujungus paaiškėjo, kad tik 174 :D neardžiau, plonas siūlas. Vis tiek dalinai  išgalvinis mezgimas, nes originalas- nuogais pečiais. 

Atsakyti

Nemezgiau jau kelias savaites. Vis ranką pasaugau. Bet jau kirba noras po truputį. Šįkart noriu megzti kojines :D Bet neturiu virbalų :D Tai gal visgi megsiu toliau megztinį :) 

Dar pradėjau dėlioti dėlionę :)​ 

Atsakyti

Labas,

Man atrodo, kad aš irgi kaip Restar pradėjau jausti menamą rūkalų kvapą. :blink:

Namuose, tai vis dar gali pagalvot, kad iš kažkur pasiekė kvapas - per ventiliacijos angas ar dar kur. Bet per Kalėdas buvom pas tėvus, nei vieno rūkančio žmogaus namuose, viskas uždaryta, tėvai name gyvena, iš kaimynų tikrai neateina ir staiga jaučiu kvapą, gana tolimą, kaip vasarą, kai kaimynai kažkur balkone rūko.

Atsakyti