Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kolegė irgi sakė, kad dūmų kvapą nosyje jaučia.
Man tai antras mėnuo gili sinusitinė 'sloga', kai nėra ką pūsti. Slogos kvapas. Tai, kaip ir sakiau,irgi turbūt esu prasirgus, bet dar prieš vyrą.
Atsakyti

Sveikos :)

su praėjusiom šventėm ir su ateinančiom :)

tarpušventis bent man darbe vienas karštesnių, vis visokių galų nesutvarkytų kuriuos reik pabaigt iki metų galo :) 

Kalėdos ramiai pas tėvus praėjo, dabar palikau vaiką seneliams o pati viena namie, reik veiklos pasigalvot kokios podarbinės ne vien mezgimo. 

Gal sakau kada kokios sriubos vakare kas gali ir nori?

Mezgimo reikalai-pradėjau avantiūrą tamsiai tamsiai mėlyną, nes neturiu gi jokio kasdieninio paprasto megztuko tamsaus aukštu kaklu.

Buvau gera tai kalėdų senis čekį į kasiulus atnešė ir dar vokelį su palinkėjimu irgi siūlams išleist, tai aišku užsisakiau nužiūrėto samaninio babykašmyro iš mano siulu užsisakiau :) nu tai va laukiu tų dovanų

Atsakyti

Kerpena  :4u: . Welcome to the club, taip sakant. Man dabar retai ir trumpai užeina. Ir užeidavo dar iki Covido. Esu susigadinus nosies gleivinę viisokiais baisiais Galazolinais ir pan purškalais, kuriuos naudojau ankstyvoje jaunystėje nuo slogos.

Liniuka, ar tikrai prieš kelias savaites kepures baigei megzti? :)

Qqute - fainos dovanos :). Aš tai gavau ko norėjau - garinį lygintuvą, bet teks vyrui važiuoti keisti, nes neveikia - garai nesidaro. Ir hidrolatų. Tų tai buvau ir pati prisipirkus su akcija, bet kadangi man jie labai patinka, tai sunaudosiu, galėsiu dažniau purškaliotis, namie labai veido oda sausėja žiemą. O kitkas - visokios valgomos dovanos arba knyga irgi apie valgymą :).

Aš šiandien irgi pagalvojau ape sriubą. Ale viliuosi, kad tuoj tuoj tą aliejų atsiųs, tai būtų proga išdalinti. Gal ryt-poryt planuojam? O Katukas, kažin, kiek LT bus? Dar turiu planą šiandien savo megztinį pabaigt, tai galėčiau pasirodyt :).

Man kolegė leido nedirbt, nepasiėmus atostogų (nors planavau), ale tai prikrito laiškų, ryt susitikimas suplanuotas, tai tokiu pusiau darbo/pusiau tingėjimo režimu šią savaitę.

Atsakyti

man tai bet kuri diena šią savaitę tinka

kažko primaklinau su avantiūra :D gaunasi priekis siauresnis (aha žinau ko, neteisingai suskaičiavau apsisukimus kaklo gilinimui :) )

ardyt gaila meginu suktis iš padėties skirtingai pridėdama priekio ir nugaros pečiams :) pečiai mano truputuką i priekį palinkę tai gal net ir į gerą čia taip gausis, reik mieruot

Atsakyti

Restar, kepures baigiau 14 d. megzti, tai beveik 2 savaitės ir gaunasi :) Ir galvoju, kad tas intensyvus mezgimas irgi galėjo uždegimą sąlygot.

Rytoj dėl sriubos nežinau, vyras išvažiavęs į kaimą, nežinau kada grįš. O kitom dienom tinka. Ketvirtadienį ir penktadienį atostogauju.

Kalėdų senis šiemet nenudžiugino :B Nebent darbinis, tas tai ir dovanas geras atnešė ir pareigas aukštesnes :B​ 

Atsakyti

Beveik 2 savaites, tai ne kelios gi :). Beveik pora. Bet įsivaizduoju jausmą, juk kai bent pora dienų nemegzi, atrodo, kad jau ilgai. Baigus megztinį gal biškį smulkmės irgi pamegsiu. Pora kepurių norėčiau, juodo merino ir kašmyro (20 proc) mėginukas labai mielas, gal tiks dičkei panai, nes ta vienintelė be kepurės vaikšto. Ir dar atsisegiojus ne tik striukę, bet ir megztinį. Labai madinga pana  :B . Dar pirštines šiltesnes bent dvyniams reikia numegzti, nes pana išvis su bepirštėm mano megztom, kadangi jai jos gražios, tai ir nešalta  :B . Gal pavyktų ir gražias pirštines numegzt. O vyrukas išvis su plonom pirktinėm. Dar kojinių reikia. Na, ir dičkei megztinis paskui susagstomas turbūt eilėj. Nors norėčiau savo pernykštę kalėdinę dovaną sumegzt - žalia avantiūra buvo planuota.

Liniuka, pasakei A, sakyk ir B :). Tai kas jau taip nenudžiugino? Nebent kokios intymios dovanos :). O darbas kuo nudžiugino? Aš  va, tavo praeitos darbovietės grybukais mėgaujuosi ir oolongo arbata iš dvigubos stikliinės, labai faina man dovanėlė nuo Almos, kaip kasmet.

Atsakyti

Labas, Katukas nori labai! Susitikti.

O ar gali, tai nuo aplinkybių priklauso. Greičiausiai taip. Kažkokiu būdu susitarčiau ištrūkti.

Būsiu iki sekmadienio.

Mezgiau. Juodulį. Gal net baigsiu.

Atsakyti

Restar, gal labiau nuvylė ne ką gavau, o ko negavau :) Prašiau kvepalų, nes jau baigiasi. Bet Kalėdų seniui pasirodė, kad neliks staigmenos :) Darbe gavome akropolio ir geros dovanos čekius. BB vis dar grybukai ant bangos :D​ Aš irgi jų vis nusiperku, būna Benedikto turguj.

Atsakyti

Man Kalėdinė 'dovana'- ryte Vilius su wc draugavo.

Visą dieną miegojo. Grįžtu iš darbo- skauda galvą, pamatuoju tempą 39.... oommm

Gal maistas netiko ar saldumynų per daug. Nežinau. Verdu ryžius su sultiniu vaistų prigirdžius, mineralinio bonka šalia lovos. 

Atsakyti

Man kalėdinė "dovana", labai išgąsdinusi Kalėdų naktį, kažkur po 23 val buvo prasidėję dūrimai širdies plote. Kas 20-40 sekundžių tokie, kad pašokdavau iš skausmo. Užimdavo kvapą, negalėjau prašnekėt. Bijojau vaikus išgąsdint, tik vyrui pasakiau ir kartu sprendėm, ką daryt. Pagal Google, tai nelabai simptomai į reikalus su širdim susiję buvo, tai jokios greitosios nenorėjau kviesti. Išgėriau Valeradix, kad nusiraminčiau, tai paskui skausmai kartojosi tokiu pat dažnumu, bet ne tokie stiprūs, iškenčiami, net megzti galėjau, nebešokinėjau, taip ir užmigau apie 1 val nakties, beskaičiuodama tarpus tarp dūrių.  Ryte nebeskaudėjo, bet labai keistas jausmas buvo, na, ir šiaip neramu. Tai prisiminiau mūsų daktarytę Abelo pagaliau ♥.  Sakė, kad taip gali būti nuo rūgštingumo, o širdis dengia dalį stemplės ir skrandžio, sakė, kad nuo to būna tokie skausmai, kaip peiliu badymas į širdį. Lyg ir negalėjo būti tam didelių priežasčių, na, bet visgi grybukai, pyragai, balta mišrainė gal ir galėjo prie to privesti. Mane tai labai nuramino. Nes labai mirti dar nenoriu :).

Baigiau savo ledinį. Šeimai keistos rankovės, nežinau, kur aš jas sukišiu, bet man visgi patinka, jeigu neiškrės šposų po skalbimo. Einu pasiskaičiuot akių kepurei. Dukra sakė jokiu būdu nenešios. Bet vis tiek megsiu  :B​ .

Atsakyti

Atostogos tesiasi

As Abelo irgi  šaukiausi prieš savaitę.Ateina mano mergaitė ryte ir akiu negali pramerkt-visa isberta alerginėm dėmėm.Nuramino paprotino,išaiškino. Gavo vaistu,išsimiegojo,atsigavo.Gyvenime jokios alergijos  neturėjus.visaip bandėm atrinkt ir daugiau neradom ka apkaltint tik spalvota cukraus vata.

Atsakyti

Labas dar kartą

Pasiėmiau naujus akinius :rolleyes:  ne tik pasaulis rrrrryškus, bet ir atvaizdas veidrody :D 

Dovanos... gavau naudingų ūkyje daiktų :D  karcherio langų valytuvą, irigatorių (dvivietį :D ), visokių kūno kosmetinių reikaliukų, amerikoniškų vitaminų ir dar auskarus. Tikrai šįmet dosniai taip...

Aišku, su svečiais tai visiška belebirda. Kas pusdienį keičiasi planai, negaliu atsipalaiduot ir net nėra kam pasidejuot, nes MB iškart pykčio priepuolis ištinka. T.y. mes abu esam ant isterinės ribos...va ir dabar, sėdžiu ir buriu iš kisieliaus tirščių-gamint vakarienę ar ne, nes nesuprantu, svečiai miega ar ne, valgys ar ne... jau pora tokių vakarienių šiukšlinėn iškeliavo....

Šalia viso to, dar ir hormonai mano į protą neateina. Nėra niekad tokių neaiškumų buvę.

Atsakyti