Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ai, beje, kam aktualu Kaune, tai gal dar irgi yra laisvų vietų sportuoti, tik nežinau, kiek vieta patogi, pasžiūrėkit pačios: https://www.facebook...16668711948665/

Atsakyti

Visos užtilę ...

Kaip Liniukos sveikata?

Qqutė biškį prapuolus, su metų ataskaita neprisidavė, man atrodo.

Vakar mezgiau kojinę toliau, žiūrėdama serialus.  Ir kaip su mezginiais pastebėjau, kad šiam gyvenimoe etape nenoriu nieko pradėti ir mesti (su retom išimtim, bet ta viena išimtis jau ir išardyta :D), labiau noriu baigti iki galo vieną, tada pradėti kitą, taip ir su serialais - visgi įsižiūrėjau tą Shtisel, tai antrą sezoną pradėjau, visai įdomūs santykiai, gyvenimo būdas, kultūra.

O nuo tų batutų mane ištiko kažkokia euforija, net užmigti sunku buvo :). Ir ryte sukasi mintys, kaip noriu vėl :). Norėčiau, kad tai tęstųsi ilgai, o ne greit išblėstų. Šiandien jaučiu, kad turiu užpakalį  - jis labausiai jaučiasi padirbėjęs ir užpakaliniai šlaunų raumenys. Visai pakenčiamai, sakyčiau, bet tikrai jaučiasi. Kai pagalvoju - ir tikrai buvo ką veikt, ir ne viskas pavyko, bet visą laiką buvo linksma ir ta gera nuotaika tęsiasi iki šiol. Dar reikia susigalvot tikslų eiti pasivaikščioti, kas jau man daug sunkiau...

Atsakyti

Aš vis dar su paracetamoliu gyvenu :B Naktį kosulys nervino, dabar dar ir sloga prasideda. Visas komplektas :B 

Atsakyti

Pas mane nieko naujo. Net ir nuotaikos senos :D 

Smagus Restar įsikvėpimas :clap_1: 

O mezgimas... megzt nenoriu, bet į siūlus visokius naujus akis blizginu :oh: 

Liniuka, nu :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Matyt tas geras išsijudinimas sukelia tą euforiją.

Prisimenu, kai po ketvirto vaiko gimimo nuėjau į aerobikos treniruotę. Tada jau pirmą kartą toks jau ženklus viršsvoris pasidarė ir nuotaikos tuo metu labai depresyvios buvo. O toje treniruotėje kvapo atgauti negalėjau, nors lyg nieko ten baisiai sunkaus ir nedarėm, bet daug judesio buvo. Ėjau tada namo ir vos vilkausi, galvojau - na, rytoj neatsikelsiu. Bet ryte atsikėliau su energijos pertekliumi ir  mintimis - ką čia nuveikus. Buvo labai netikėta.

Vyras šiandien po skiepo guli iškritęs, o dukra vaikšto lyg jai nieko, neklausiau, nes vis tiek nesakys. Abu vakar pasiskiepijo.

Atsakyti

Liniuka, ech  :4u: . Kapstykis  :4u: . Aš tokiais atvejais dar ir visokias imbiero-citrinos-medaus arbatėles darausi, česnako gausiai prisidedu ant juodos duonos su sviestu, na ir ciberžolės šaukštelį biškį pasimalus pipiro maktelnu. Aišku, labiau padeda, kai tik pradedi jausti simptomus.

Katuk - tavo amerikonai dar neišsikraustė?

Man tai bėda, kad vienu metu noriu ir megzt, ir skaityt, ir filmus žiūrėt, o dar visokie bendravimai su šeima, kurių negali ignoruoti, nors egoistiškai kartais norėtųsi. Pvz. užvakar dvynių vaikystės video žiūrėjom jų pageidavimu. Tai argi per juos pamegzi :oh: . Brolis kasdien 19.30 skambina ir bent pusvalandį atima. Kartais bandau megzti kalbėdama, bet retai sekasi. Tai norų daug pas mane, o rezultatai piš...

Atsakyti

Aš jau atostogauju. Jeigu ne ištinę dantenos, sakyčiau iki Vilniaus atvažiuočiau pasisriubint. Bet toks čia ir malonumas, jei vien apie dantį galvosiu.

Šiaip, dar kitą savaitę būsiu atostogose, gal tada po antibų jau gyvesnė jausiuos.

Smagu skaityt Restar savijautą. Artėja mintis ir man, kad reikia vis tik tas grupines treniruotes pradėt lankyt. 

Liniuka, sveik..

Atsakyti

Mano amerikonai... išsikraustė, bet paliko po savęs kažkokį negerą kvapą :D  vis dar jaučiamės paveikti

Iš tiesų tai tiesiog jaučiuos kažkokioj kryžkelėj. Kai norisi grandiozinio pokyčio, bet idėjos neateina :D

sš viena dukra daug kalbamės paskutinę savaitę. Netikėtai, ta kuri tylenė. Filosofuojam visais gyvenimo klausimais :D​ 

Atsakyti

Sveikos naujais metais :)

niekur nedingau-skaitau, parašyt nesusiruošiu, tai darbai tai reikalai tai šiaip mezgimas...

Nu net ataskaitą susiskaičiavau, tik su paveiksliukais tai tingiu

Sportai-stengiuosi vaikščiot pareigingiau, užsirašiau į tas nugaros treniruotes, daugiau kaip išeis :). Mezgiminių norų ir planų labai daug, nežinau kaip spėsiu viską. Artimiausi: pabaigt avantiūrą, liko rankovės ir apačios atnara. Ne itin kol kas džiugina, bet man ne džiuginimui o nešiojimui reikia tai gal nešiosiu ;)

Toliau golfukas kažkoks paprastas reglanu ar pogonu iš baby kašmyro tokio chaki, dar kišenėta šokoladinė ir žakardine koketka megztukas iš drops sky, atsispausdinau bet ten persiskaičiuot reik mano pečiam. Dar kojinių turiu pradėtų kelias,ir nepradėtų planuose bent 3 poros, naujos kepurės noriu, būt gerai šalikas dryžuotas iš kašmyro likučių nu ir reiktų užbaigt krikšasūniu megztini iki pavasario. Nu tai čia nežinau kiek ko spėsiu visai, nes yra planų ne vien mezgiminių-užsirašiau į vairavimo kursus, prasidės po poros savaičių. Išsilaikyt teises bus metų planas :)

Atsakyti

a taigi ataskaita

panašu kad pernai užsiėmus siūlų pirkimu buvau :D nupirkau beveik 19 kg siūlų. Iš jų sumezgiau 9,2 ir dar 300 gr. padovanojau :) 

Nu tai skaityk prisipirkau dvejiems metams, jei šiemet nepirksiu o tik megsiu tai išeisiu ant 0 - o tada jau atsargos liks pie 30 kg :D. Drakius tuoj mano svorį pasieks :)

Numezgiau 27 projektus, iš jų 6 poros kojinių, viena suknelė, 2 bliuzelės trumpom rankovėm, viena liemenė. Visa kita, megztiniai, kardiganai ir panašiai :)

Atsakyti

a beje dalinuosi tuo žakardiniu, mažum dar kas norės-nemokamas

https://www.ravelry....rary/nordstrand

Atsakyti

Qqte, teisės skamba solidžiai :clap_1: 

Žakardinį megsi? Kokių spalvų?

Man tai vis sapnuojas, ne žakardas, bet tas kur iš jakų planuose. Tik kažkurią naktį svarsčiau, kaip jį reiktų raštuot :hmm: intarsia ar dvipusį. dvipusis gali būt storokas, nors pats siūlas plonas, bet yr pavojus raštui neišryškėt...ir megzčiau iiiilgai jei šiaip siūlą keist, tai vis tiek dalis bus dviguba. O intarsijai galiu netekt kantrybės su kamuoliukais :D 

žOdžiu visaip blogai, megztinio noriu, o megzt ne :rolleyes: 

Atsakyti