Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

katuk žakardinis toks pilkai mėlynai žalias pagrindas o raštas baltas bus :)

nu paskaičiavau paskaičiavau aš jį, gal nereikia perskaičiuot gal tik dydį kokį tarkim L imt  :hmm: 

vis bijau aš tų raštuotų koketkų nes gi atsimenu Birkin nesėkmę, kur pažiūrėt gražu o nešiot nepatogu...bet dar tiek patirties ir ūpo neturiu kad įmontuot raštą ir pridėjimus savo sudėliot :)

Atsakyti

Įspūdinga qqtės ataskaita 👍

Aš nusipirkus turiu šito aprašymą: https://www.ravelry....AZENJ0PSDUDNGMN(jei rodo).

Kiek mačiau, Vincis savo fb grupėj planuoja bendrą žakardinių mezgimą nuo sausio vidurio. Gal prisijungsiu. Turiu bordo merino, o spalvinimui- smėlio, oranžinės, dar grietinėlės, mėlynos spalvų. Reikėtų meginukus pasibandyt, kas gražiausiai dera. 

Atsakyti

Priedas  Screenshot_20220105-165351_Pinterest.jpg   637,98KB   0 Parsiųsta kartų

Va čia tai žakardo iššūkis :D

Atsakyti

Katuk, čia tik tau tokie iššūkiai :). Man gražiau ne tokos mondrybės :).

Niuma, tavo nerodo toku būdu, rašo, kad tau priklauso tas pirkinys. Parodyk tiesiog nuorodą, kas ten tokio. 

Aš kokio nors žakardo gal norėsiu, ale nežinau, kada. Iš kokios islandiškos vilnos su mohera pamaišytos :).

Atsakyti

Priedas  Screenshot_20220105-175739_Drive.jpg   116,14KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Restar, nu kai numezgi 23 mezginius per metus, tai norisi kokios tai mondrybės :D 

Konkrečiai šitas tai manęs netraukia.

Iš ankstesnės Niumos nuorodos apie nemokamus žakardus, rinkaus rinkaus, ir viskas toookia nuobodybė.... nu nėr taip, kad nebūt ko apsirengt, tai norisi kažko įdomesnio. Taj nieko ir nepapirkau.

Ir šiaip, nuo pat jaunystės norėjau kad ir tokių, kaip visų, bet kažkuo išsiskiriančių skudurų. Pvz kai buvo madingi turkiški žakardiniai megztiniai (kokiais 1990), tokie šviesūs, aš turėjau tamsų!!! Nė vienos nesu su tokiu sutikusi. Ant džinsų buvau išsiuvinėjusi kažką :D kartais iš to norėjimo išsiskirt gaudavos kokia nesąmonė :D bet neatgrasė.

Atsakyti

Niumos stiliaus :). Gražu, bet sau kažką kito įsivaizduoju. Tiksliau, kai nesvajoju, tai labai ir neįsivaizduoju :). Bet norėčiau arba grubesnės lopopeisos, arba man gražu kas nors tokio subtilaus, tik nemegsiu vis tiek :)https://www.ravelry....baroque-nouveau .

Ai, tyliai pasidžiaugiau Qqutės ryžtu išmokti vairuoti. Super geras dalykas - linkiu drąsos ir užsispyrimo. Vairavimo suteikiama laisvė didelis gėris :).

O aš tai nežiūriu į kitas, o tik į tai, kas man tinka ir patinka, išsiskirt tkrai niekada nenorėjau, nors ir į nusimegztą geltoną mini sijoną siuvau džinsinius šonus, siuvinėjau ant savo pasisiūtos bliuskės ir net stojant į VU su ja važiavau (nekenčiu ir nemoku siuvinėt :D).. Aišku, dažnai net nežinau :). Bet va pamatau mezginį ir žinau, kad patinka, nu arba ne. Nebūtinai toks ir gaunasi, kokį įsivaiduoju finale. Bet Ola Sweater (naujausias) man labai prie širdies ir prie kelnių :D.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 05 sausio 2022 - 19:32

Ola tai tos vasilisos rankovės? Tikrai nustebinai. Ir norėčiau vaizdo :ax:​ 

Atsakyti

Restar, dėl šito, kur įkėlei, antras mėnuo svarstau ar pirkt receptą :) 

Mano foto įkelta- buvo 50 % nuolaida kai pirkau. Mažesnio žakardo 2 receptus Vincis pasidalino. Tai turiu laiko apsvarstyt iš 3 variantų, kurį noriu rinktis. 

Dabar mėgaujuosi savo šviesuliu. Noriu kuo greičiau pabaigt prie džinsų. 

Atsakyti

Aš žakardą vienintelį esu mezgus. Kad per lengva nebūtų tai dar ir su pynėmis :D

Priedas  Screenshot_20220105_205324.jpg   294,97KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Man šitas Liniukos labai gražus ♥, spalvom, "mandrumu", bet kartu ir tokiu subtilumu. Bet ar tu jo nelabai nešiojai ar kažkam atidavei?

O mano vasilisinio nėra kaip nufotkint vis. Va, per dvynių gimtadienį Paupio turguj vyro paprašiau... Reikia jam sniego ir ne per didelio šalčio, kad lauke nusirengt galėčiau, ir su vyru išeit į mišką dienos metu - bevek neįmanoma, kad visos sąlygos sutaptų :D. Nu arba kokios nors šiaip šviesios erdvės be žmonių, kad papozuot nesidrovėčiau. Namie tai šiuo metu vietos visai nėra...

Priedas  269670846_603211484239487_992941756851413045_n.jpg   257,21KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Liniuka, atsimenu šitą.

Restar, dailiai atrodo. Ir rankovės ne per dideli maišai, kiek matosi :) 

Atsakyti