Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Normalios tos rankovės. Ne v triūbočkų, bet ir ne vasilisa. Dailus.

Ne Gadget įsimegztinino tą Liniukos žakardą :hmm: 

Aš tai nepamenu visų savo žakardų. Tik vieną, megztą  dėl sportinio intereso. Ir gilioj jaunystėj dukroms nykštukiškas kepures. Tos tai bais gražios buvo, tik įrodymų nebelikę....

Atsakyti

Aha pas Gadgetą šitas, neprilipo man. 

Tuoj įsikalbėsiu, kad žakardo noriu :D 

Restar, toks elegantiškas ir subtiliai puošnus tavo megztukas :wub:​ Geriau už originalą.

Atsakyti

kaip sninga  :blink: , už  poros valandų į darbą, baisu galvoti, kaip reiks nuvažiuoti..

Liniuka, Restar, kokie gražūs jūsų megztukai  :wub:  :wub: 

Aš Katuko vieną žakardą, tokį rudeninių spalvų, pamenu.. Diddarbis buvo.. Ar ne Katuko ten  buvo? :hmm:​ 

Atsakyti

Net ravelry įsidėjus :D  tas pats, vienintelis ir nepakartojamas

https://www.ravelry..../ligne/pirmasis

Atsakyti

Katuk, tavo šitą tai į kantrybės muziejų :wub:​ 

Atsakyti

Mano tos rankovės tai yra plačios ir sveria, paėmus megztinį, bet dariau jas siauresnes, negu paties mažiausio dydžio, nerizikavau su originaliom. Šitas Katuko ir dar Qqutės sarafanas su gėlytėm man įsiminę sektos žakardai. Bet tu lyg kažko jo nenešioji, jeigu gerai pamenu?

Vilniuj tai sniego nėra. Ryte bandė snigti, bet viskas ir tirpo vietoj.

Sportas ir šiandien patiko. 3 pažįstamas sutikau :).

Atsakyti

Nenešioju, nes kantrybės neužteko ir per trumpą nusimezgiau :D  buvau keliskart užsivilkus, ale bet nepatogu, tai guli kažkur :D  išmest gi gaila

Užmiesty biškį balta ir dar prieš sutemstant pabarstė.

Nesiseka man su keptuvėm :oh:  Woolio pirkta prieš daugiau nei metus pradėjo bjauriai elgtis-apsilaupė ir traukia. Nu ir nėr ką nupirkt plę. Pagailėjau Ballarini granito paviršium 80 eurų, galvoju, bus gerai ir papigiai. Pyrex. Parsivežiau, plaunu ir hm :hmm:  paviršius išsigaubęs dar net nekaitinta nė karto. Nedaug, bet matosi. O kadangi ji lengva, tai aišku, kad gaubsis dar labiau. Sėdžiu ir svarstau, vežt atgal kaip broką, ar jos tokios visos yra ir gal kažkiek išgyvens, jei nelips, tai gal tą gaubtumą ištversiu....

Tai gal kas turit pyrex ir galit ką pakomentuot...

Atsakyti

Sveikos,

Galvoju gal gana skaityt jau. Norisi bendraut  :blush-anim-cl: 

Liniuka  :wub: Restar  :wub: katuk  :wub:  

Wow megztukai o ypač žakardiniai  :wub:  noriu ir aš išmokt. užsienietės vis lopapeysas mezga, bet aš bijau kad arba skylės bus, arba per tanku  :unsure: 

Katuk, aš anksčiay irgi brangesnes pirkdavau keptuves, bet kažkaip greit susibaigdavo metus-du ir viskas, kimba.. nors naudoju tik medinius įrankius. Dabar išvis už 15€ gal lidle pirkau ir ką tuos pačius 2m kepa  :D nieko jai nesidaro. 

O vis gundžiausi woll, bet kolegė minėjo kad irgi po metų jai nebekepė jau gerai, tai nerizikavau..

Pasirodysiu biškį pernai metų 29,5 poros. Šiemet dar nieko neturiu.. 

Sumezgiau 2192g. Liko likučių nuo kojinių 396g  :D 

Dar baktusas, šalis ir kepurė numegzta bet jų nepripliusavau.

[URL=http://www.radikal.ru]7c0aca95f5fc.jpg[/URL]

[URL=http://www.radikal.ru]40e26a96aa5d.jpg[/URL]

Bajerį papasakosiu  :D čia į tą temą kai geriau antrom pusėm nežinot kiek kainuoja siūlai. Paprašiau kad sumokėtų už vieną kamuoliuką kojininio siūlo 9€, tai kai fotografavau ir skaičiavau kiek čia sumezgus. Sako aha tai kiek čia pinigų išmmesta į balą  :blink:  kojinių porai neužtenka vieno tai vadinas dvieju reik, jau 20€  :D  o kiek porų primezgei tai čia šimtais jau išmesta  :D 

Atsakyti

Restar nu yra to sniego šiek tiek 

ir dabar sninga :)

su keptuvėm ir man nesiseka tai nepatarsiu

išskalbiau avantiūrą be rankovių, nes kažko nervino raukšlės kur nereikia ir garinimas nepadėjo

skalbimas lyg padėjo bet dar ne iki galo sausa tai negaliu rankovių megst, ta proga susisukau kašmyrą ir prasimezgiau mėginuką-nerealus

manosiulai magaryčių nepagailėjo :wub: 

paardžiau vienos pernai megztos nenešiojamos kepurės viršūnę, užbaigiau adata ir bus mova ant kaklo

pradėjau megzt žakardinio kaklą

ir viskas todėl kad kai kas darbus užstabdė-dirbt negalėju praktiškai

Atsakyti

nu tie vyrai :D kas kam bala

MB savo laiku pradėjo saugot nervus ir jau nebeskaičiuodavo pinigų :)

aš jam jei ką pabaksnodavau kad praktiškai rūbų neperku ypač žiemai rudeniui-megztinis ir džinsai, ar megzta suknelė...o dar kai matydavo šypseną siūlų nusipirkus tai ir nebeburbėdavo. Gal tik del vietos kiek užima :)

Atsakyti

o beje kodel neužtenka kojinių porai vieno kamuoliuko ? 

Atsakyti

Taip sugalvojo  :D 

Vyrui ir jo tėvams mezgimas kaip keiksmažodis tai va ir prigalvoja kaip burbėt. 

Atsakyti