Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Keptuvės - seniai žinoma tiesa, kad Woll ne visiems pasiseka, man ne, už brangiai buvo, nebepirksiu never. Tai perku bele kokias. Labiausiai patinka sunkesnės akmens masės, bet jeigu kaina jų nepatinka, kur užmatau, perku tiesiog teflono kokio geresnio biškį. Paskutinę tai pernelyg pigią pirkau, kepa gerai, bet skraido nuo viryklės - per lengva ir masės centras keistas :)

Waidaw - nu fainai, kad pasiryžai prabilt, nes ir pasakyt tikrai turi ką, ir ypač parodyt. Su tokiu kruopštumu, tai ir žakardų nebijok :).  Kad 9 eur kainuotų 50 g kamuoliukas, tai jau itin prabangus siūlas turi būt, paprastai tiek 100 g kainuoja, ir kojinėm tiek užtenka ir dar lieka. Mano vyras nieko neskaičiuoja, karts nuo karto būna pamaloninamas mezginiais, tai džiaugiasi ir tyli :). Na, bet jis seniai žinomas gerietis pas mane :).

Magaryčios Qqutės - 24 g , o džiaugiasi, kaip už 100 :). Nu bet kašmyras. 

Man tai darbų antplūdis, nežinau, už kurio galo griebtis. Vakar viršvalandžiai, šiandien irgi noriu dar šį tą pasidaryt, kad bent kiek valdyčiau situaciją ir ryt daugiau spėčiau,

Atsakyti

Nu ir pavarvinau seilę į kojines :super: 

Aha rimts, keistai tie vyrai skaičiuoja. Tipo bet koks rūbas yr nereikalingas? T.y. pinigų 

Išmetimas? Tegu pastebi, per kiek laiko jie kojines sunešioja ir kiek kainuoja jų kojinės. Irgi nustebs, kiek pinigų išeina :mega_shok:​ 

Atsakyti
Nu įdomi diena. Netekimų. Bet kažkodėl nelabai nervinuosi.
Pirmiausiai - apie pietus Akropoly pavogė darbinį telefoną- ištraukė iš rankinuko šono. O policija aiškina, kad 'mes pamestų daiktų neieškom'. SU kompiuteristo pagalba radau, kad jau Tauragėj mano telefonas. Parašiau pareiškimą į epoliciją per vyro paskyrą, nes maniškiam 'visas mano gyvenimas' net prie banko pirisjungt negaliu.
Tada skubiai reikėjo lėkt į Marijampolę pas dantistą. Tai net darbui neturėjau kaip informuot, kad blokuotų telefoną, nes namiu telefonu laikinai Vilius naudojasi.
Žodžiu, nuvažiuoju į Marijampolę, šiaip taip randų kliniką. Padaro nuotrauką- dantis negelėjamas. Bet jau taip ir buvau nusiteikus, nes ištinusiu žandu vaikštau, geriu antibus, bet mažai gelbėja. Per 3 ampoles numarino dantį šiaip taip ir pragrežimais išrovė. 3 šaknys. Buvo ką veikt. Blogiausia, kad ant vienos šaknies užprotezuoti du. Dabar gelės kaukės, nes gąsdinsiu žmones išssišiepus be dantų.
Vienintelis pliusas, kad dar didesni kainų skirtumas, nei aš galvojau.
Atsakyti

Taip ten ir buvo 100g kamuoliukas. Įprastai pas aidą buvau užsipirkus nemažą kiekį, tai kamuoliukas netoli 3€ gavosi. Tik tiek, kad kai kurie įdomūs pasitaikė, su n mazgų arba pusę kamuolio lyg nuplauti o pusė graži sodri spalva.. 

Dalį siūkų buvau gavusi akcijai senoliams, bet man susirodė nelabai tinkami megzti, prisukta įvairių storių o aš tik plonais įpratus... Grąžinsiu atgal kartu su kojinėm  :) 

Atsakyti

Oi niuma  :4u:  :4u:  skaudžiai susiskaitė  :unsure:​  

Atsakyti

Aha, Niumos šiandiena tikrai skaudžiai susiskaitė  :4u:  :4u:  :4u:​ .

Atsakyti
Beveik prieš metus planavausi 1 dantį implantuotis. Dabar gausis- visus tris. (Sorry už klaidas onoj žinutėj).

Waida, labai dailios tavo kojinės smile.gif
Aš sau užsimaniau kokių tamsiai mėlynų ale kad neturiu savo lobyne tokios spalvos.
Atsakyti

Aš tamsias spalvas išpardaviau pernai, labai vargina megzt.. 

Niuma netoli tavęs siūlinėj alize superwash comfort socks turėtų būt ;) jie apie 3.6€ būna ir vienspalvių 

Atsakyti

Aš turiu vieną tamsiai mėlyną kojinę :D numegztą gal kokiais 2016 metais. Nu kažin ar antra gausis tokia pat :rolleyes: 

Niuma,  :4u:  nu kažkaip... gerai, kad bent labai nepergyveni. Nebent vaistukai stiprūs :bigsmile:​ 

Atsakyti

Niuma oj  :4u: 

Restar kai 100 gr. Kaina 22 tai va ir paskaičiuok kiek magaryčios. Plius kaip sakiau imu vis ant ribos kašmyrus tai gali būt kad tie grameliai nuo striuko megztuko išgelbės. Nes turiu tokį vieną labai būt mylimas nu bet rankovės trumpokos ir apačion norisi daugiau pamegzt bet siūlao baigėsi. Kartais kyla idėja išardyt ir persimegzt bet kad skabtas n kartų ir išsipūkavęs kaip katinukas

Atsakyti
Katukai, kad nieko negeriu, kas galėtų nervus įtakot ;) Nebent reikės nakčiai, jei neužmigsiu viskam nuslūgus. Suleisti nuskausminami praktiškai grįžtant į Kauną nuo pusiaukelės nebeveikė. Tik įžengus pro duris ėmiau Dolmen. Kažkaip tikslingai dantim suveikė. Tai jau dabar į vakarą atitirpsta žandas.
Kalbėjau su darbu, duos tą patį numerį. Kitą savaitę ir telefono aparatas kažkoks bus. Galiu toliau atostogaut.
o kad reikės dantį rauti buvau jau maždaug pirmadienį supažindinta, tik dar nebuvo supūliavęs jis ir žandas nebuvo ištinęs. Dabar užsiregistravus buvau tik konsultacijai, bet paskutines dvi dienas taip skaudėjo, kad net nesipriešinau, kai pasakė, kad raunamas.
Atsakyti

Iš 24 gramų gali net pirštinytės tokios striukos gautis :mirksiukas:  arba be pirštukų :D​ 

Atsakyti