Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Niuma, o tai anestetikų negavai arkliškos dozės? Taigi jie irgi nervus atbukina. 

Man kai rovė, tiek privarė, kad akies užmerkt negalėjau...

Atsakyti

W@idaw, kad kojinių atnešė  - vienos už kitas gražesnės. Netgi žiūriu dvi poros iš tokio siūlo, kokio ir aš čia iš Aido užsipirkus savo vaikams mezginėjau.

niuma,  laikykis, kad greit tau tie skausmai ir tinimai atsileistų :4u:

Prisimenu, kaip man po šaknies ištraukimo kažką suleido, nekomentavo ką, - tik sakė, kad netintų.Tai tą dieną mane iš darbo išleido, o aš grįžus namo tokį energijos antplūdį patyriau, visokių atidėliotų darbų padariau, nieko neskaudėjo, O paskui kitą dieną matyt vaistų veikimas pasibaigė tai jau į darbą reikia eit, o man skauda tą danties vietą. Iki šiol įdomu ką ten man suleidę buvo.

Atsakyti

Niuma, na ir diena :4u: 

2021 panašu buvo kojinių metai :D 

Atsakyti

Leidziamu 3 gavau. Bet su telefonu veiksmas vyko pries 2 val. Tai stebejausi, kad pakankamai saltai reaguoju. Sutikau pietaujancius kolegas Akropoly. Paprasiau telefono. Paskambinau vyrui (zinau numeri mintinai), kad mano tel pavoge. Tada nuejau i informacija. Salia apsauginiu neradau. Paskambinau i policija.

Nuvaziavau i Marijampole. Paklausiau 2 zmoniu, kur man reikalinga gatve, nes planavau masinoj per telefono mapsa adresa susivest. Gerai, kad atsiminiau. Radau ir laiku spejau. 

Einu pabaigt savo sviesaus kuna. O va pilkojo rankoves siaurinimo aprasymas liko anam telefone. Gal kazka atsiminsiu.

Atsakyti

Aš sxemas visas susikėlus į google diską. Labai patogu. Bet kur gali pasiekti ir atsidaryti  :4u: nes kompe kai laikiau,dičkis sugebėjo kažką prispaudinėt ir perinstaliavus dingo viskas.. tai dabar jau virtualioj erdvėj perkėliau. 

Atsakyti

Niuma, o telefonas atsarginių kopijų nekūrė automatiškai :hmm:  Samsungai tikrai tą daro. Su banku tik nepavyks, o visa kita galima atstatyt be jokių pasikeitimų.

Šitie gūglo diskai irgi gerai, praktiškai iš bet kokio įrenginio gali pasiekt savo turtus.

Nors man reiktų prasišluot/susitvarkyt visas kaupyklas, baisi netvarka :ax: 

Atsakyti
Katukai, nuotraukas tai turiu gmail photos. Bet naudojausi kaip užrašine telefone, kai pati kažką megzdavau. O Šitam pilkam siaurindama rašiausi kiek akių kas kiek eilių mažinti. Ten plonas siūlas. Na turbūt teks kažkaip natūroj bandyt mezginį skaičiuot. Gerai, kad ne juodas biggrin.gif
Vakar šaltis krėtė. Bet turbūt tokia organizmo reakcija buvo. Dabar jau viskas gerai.
Gyvensiu smile.gif
Atsakyti

Nugi ne ant ekrano rašeisi, o į failiuką/programėlę :mirksiukas:  tai jų kopijas ir saugo. Jei aišku, paliepimas buvo.

Antra diena skauda galvą :cry2:  fu, nemėgstu

Pirštinytės liko trys pirštukai. Ir reik sagas surast/įsiūt juoduliui. Gal net pavyktų kokią fotkę išlaužt

Atsakyti
Samsung Notes. Labai abejoju ar kažkur jį saugo unsure.gif
Nu bus matyt, kai turėsiu naują aparatą. Kas ten ko išliko pagal numerį ir mano acountą.
Atsakyti

Būtų bent kiek plonesni, tai imčiau negalvodama. Kokie gražūs :wub:

Priedas  Screenshot_20220107_164610.jpg   163,29KB   0 Parsiųsta kartų

Noriu tvido. Bet kad būtų nekarštas :D Kokios medvilnės su šiek tiek vilnos.

Atsakyti

Liniuka, su šilku tvido būna :).

Aš šiandien laksčiau darbo reikalais, telefonu šnekėjau šnekėjau, dirbau dirbau, tada staigiai baigiau ir lėkiau žingsnių rinkt, kol visai nesutemo, bet sutemo greit :). Nu ir pririnkau virš 12000 , ir dabar vos gyva, kažkodėl, galvą maudžia, paskaičiau, eičiau miegot, ale gi noriu ir su mezginiu pajudėt bent kiek. 

Man tai ne kojinių praeiti metai buvo. Bet metus užtat pradedu su kojinėm.

Pas mane Ravelry užlūžęs - pas jus irgi? 

Atsakyti

Net patikrinau raverly. Ilgokai krovėsi, bet atsidarė.

Atsakyti