Buvau vakar baigus šviesaus kūną, bet šiandien kritiškai prie džinsų apžiūrėjau ir nuardžiau atnarą-ilginu dar. (Aišku, tuo pačiu ir pilvą savo apžiūrėjau. Bėda kad jis taip greit 'nenusiardo', bet reik vėl susiimt. )
Šiandien pietums gaminau san choy bau. Visiems patiko Stengiamės maitintis sveikiau, norėčiau į mylimiausius džinsus vėl įlįst
Atėjo Liniuka ir pasikeikė 😂
Aš turbūt peršalus. Dėl visa ko pgrui užsiregistravau. Vis tiek atostogose. Tvarkingai izoliuojuosi viena palangoj. Tik nesmagu, kai šalta iš vidaus, nors pats butas karštas. Antibus geriu dėl danties. Bet ir visokius gripexus su sinupretais. Man pakolkas natūraliai nėra apetito. Gaila, kad laikinai. Paskui, kaip dažniausiai nutinka - atsiriša valgymai.
Liniuka, kaip tavo savijautos?
Žinau, kad galiu pagooglint, bet papasakok, Liniuka . Nes man negirdėtas visai maistas
.
Aš sukandus dantis minu žingsnius. Tam mano nemokamam sporte tik šitas ir nepatinka . Žinau, kad tik į naudą, tik nervina bet kokie kasdieniai įsipareigojimai.
Išviriau savo raugintų kopūstų sriubos su šonkaulių juostele, karšto oro gruzdintuvėj vištienos kotletų su morkų salotom.
Screenshot_20220108_183435.jpg 291,13KB
0 Parsiųsta kartų
Pakepinau smulkiai pjaustytą kiaulieną, dėjau česnako, svogūno, čili ir visokių kinietiškų padažų - sojų, sezamų aliejaus, ryžių acto. Dar reikėjo riešutų, bet neturėjau. Viską vyniojom į iceberg salotos lapą. Greita ir skanu.
Liniuka, skaniai skamba ir atrodo!
Aš tik būčiau salotų pripjausčius tiesiog šalia, o ne žaidus vyniojant
Pas mus žuvies kotletai su burokėliais ir mixinta bulvių/batatų koše.
Niuma o tau šaltukas negali nuo dantuko krėsti
tas vaistų mixas fui koks nedraugiškas.
Mano dukrų pažįstamų tarpe po Naujako šventimo pasipylė daug kovidinių, tame tarpe ir omikronų
Katuk, nu čia visa atrakcija vyniot ir valgyt per pirštus bėgant padažui
Liniuka, skaniai skamba.
Katuk, aš galvojau pirmą vakarą, kad nuo danties. Bet jau nebežinau. Sloga, ausys užsikimšę. Lyg gerklės perštėjimas su kažkokiu retai išlendančiu kosuliu.
Aš ryt sužinosiu, ar kontaktą darbe dvi dienas turėjau.
Liniuka - supratau . Na, aš be mandro pavadinimo ir be tiek padažų vietoj tortiljos susivynioju į salotos lapą kartas visko - mėsytės ir daržovių
.
Ar teko kam nors girdėti, ar keičiamas džiovyklės būgnas yra? Vakar nustojo veikti, šiandien vyras išvertinėjo tamsaus kambario staktą, nes kitaip džovyklės nėjo ištraukti, ardė džiovyklę ir matom, kad ne dirželiuose ar kur problemos, bet pats būgno kraštas suskilęs, pažeistas. Aišku, jau mažiausiai 13 metų intensyviai dirbo. Bet man kažkaip gaila atsisakyti tokios ištikimos tarnaitės, norėčiau taisyti. Kažkam kažkada esu meistro telefoną davus, dabar pačiai prireiktų . Ir klausimas, ar pvz., padoru būtų meistrui sekmadienį paskambinti? Vyras ir pats pakeistų, bet kur tą detalę gaut...
Restar, man davei numerį. Po to aš kažkam daviau bet telefone neradau, jei vis dar reik, prašysiu dukrų pafotkint lapuką ant skalbiankės
Dėl pačios detalės kreipčiausi į oficialų servisą, aš ne kartą taip užsakinėjau ir pirkau detales visokiai buitinei technikai. Vienas toks kažkur Ateities ar Taikos g., kažkur Justiniškių pakrašty. Kartais gali patarti ar net nupirkti pardavėjai, kurie ta technika prekiauja.
Karaliaučiuj šiandien nuostabus oras, lengvas šaltukas su saulute, turim ir sniego nemažą sluoksniuką. Na ir turistų iš didžiosios Rusijos
Mezgimo fronte neapsisprendimas. Pirštines baigiau, toliau neišsirenku, ar ką smulkaus vėl, ar rimtesnį kokį megztinį. Tai vakar paspoksojau Hario poterio dokumentinį, Po 20 metų,be jokio mezginio, ir aišku, pusę pramiegojau
Katuk kaip pirštinių pirštukus užbaigi?aš remontuoju ssvo geltonas, paplyšinėjp galiukai išmest gaila, siūlų radau dar mažyliuką kamuoliuką gslvoju gal kažkaip kitaip tuos pirštukus užbaigt
Katuk kaip pirštinių pirštukus užbaigi?aš remontuoju ssvo geltonas, paplyšinėjp galiukai išmest gaila, siūlų radau dar mažyliuką kamuoliuką gslvoju gal kažkaip kitaip tuos pirštukus užbaigt