Jurgitak - naudojau pradžioj. Viskas normaliai. Tik dabar tingiu. NUmetu, kaip visada bele kaip, ir tiek žiniių. Vežtis kur patogu. Džiaugiuosi, kad turiu. Naudosiu kada nors vėl .
M. naktį sukarščiavo, gerklę skauda. Užrašiau šiandien PGRui. Jau atsibodo tos ligos
Mano pgr neigiamas. Jau ryte atsakymas buvo.
Atostogos tęsiasi laisvėj 🙂
Niuma nu va, yra ir kitų ligų
Naktį sumąsčiau, kad reikia gi megzt jaką, kol sezonas, nes po to nebus kada nešiot.
O dar MB pamatęs kojines-kodėl pas tave visos jos kažkokios klouniškos visas ūpas dingo. Ir dar klaidų radau toj kojinių knygoj. Greičiausia vertimas, bet vistiek erzina. Waidaw, sakei video daug prisukus kažkokia mezgėja pagal knygą. Gal galima nuorodą
Aš vakar pagal tą knygą sraiginį pirštukų nuleidimą išbandžiau . Jau beveik norėjau pulti ant kelių prieš Katuką, prašydama užsakyt tą knygą mano gimtadieniui, kad vyras turėtų ką dovanot
. Nes jau spėjau pamiršt, ko anksčiau norėjau. Ale jeigu yra klaidų
. Dabar ir nežinau. Užtat tikrai sugalvojau, ko noriu - makiažo veidrodžio - padidinančio ir su apšvietimu. Nes nebesugebu pasidažyt
, kai užmerkiu vieną akį - nelabai matau, ką dažau... Bet tai kai kurie kainuoja kaip visai rimtas prietaisas - 70-80 eurų ir daugiau. Nusižiūrėjau pigesnį ir mažesnį, bet dabar dvejoju, ar bus patogu, nes gali tokį tekti rankoj laikyti. Gal kuri turi kažką tokio, galt pakomentuoti, kas svarbu? Ir galvoju ar užtenka 5x padidinimo, nes būna ir 7x, 10 x. jeigu žlibsiu toliau, tai gal iškart labiau didinantį imt... Kažkas panašaus: https://pigu.lt/lt/p...tinis veidrodis
Sveikos,
Niuma
Liniuka
Katuk, ką reiškia klouniškos? Nieko tie vyrai nesupranta apie rankdarbius. Man jau dzin ką burba. Mezgu ir tiek.
Youtube pažiūrėk made by marinai. Gal ne visai pagal knygą, bet elementų daug pas ją kaip knygoj. Ir raštų.
Waidaw - su tavo diena! Pabūk dažniau su mumis, nes esi tikras lobynas
, fainas ir labai geras žmogus, tik truputį besislepianti
.
Waidaw, su gimtadieniu Linkiu gražių siūlų ir laiko jiems sumegsti
Jei kam idėjų trūksta
Screenshot_20220111_111555.jpg 546,25KB
0 Parsiųsta kartų
Dabar ir nežinau. Užtat tikrai sugalvojau, ko noriu - makiažo veidrodžio - padidinančio ir su apšvietimu. Nes nebesugebu pasidažyt
, kai užmerkiu vieną akį - nelabai matau, ką dažau... Bet tai kai kurie kainuoja kaip visai rimtas
Pas man dvipusis iš Ikea https://www.ikea.lt/...is-art-38006200
Ikėjoj gali ir "apsičiupinėt"
Apšvietimui atskirai lempa, man reikia jos tik žiemą
Labai didinantis negerai, ypač jei mažo skersmens, nes iškreipia vaizdą
Mano dukros irgi turi tuos iš Ikea. Kiek žiūrėjau pati, man užtenka. Labai didinančio tikrai nereik. Man ameniškai svarbiau apšvietimas tinkamas. Turiu lempą vonioj virš veidrodžio, taikažkaip tų pastatomų veidrodžių nepasigendu, nes vistiek visą marafetą atlieku vonioj
W@idaw, nu kaip aš čia pražioplinau, kad sveikint reik su tavo diena! Kuo gražesnių kojinių tau primegzti
Ačiū už nuorodą
O maniškes išvadino klouniškom dėl spalvų aš jo paklausiau, kodėl jo visos kojjnės spalvotos
(pamatytumėt, ant kokių daba pasinešęs
) tai sakė, kad visai ne tas pats čia
Tie diedai nieko nesupranta Maniškis mano camperius klouno batais vadina, bet man dzin
Šiaip tie batai abejingų nepalieka - vieni giria, kiti baisisi skirtingais batais