Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk, kaip mano močiutė pasakytų - kuo pats kvepia, tuo kitą tepa :). Pats klouniškas kojines, matyt, nešioja, bet tau negalima :D.

Dėkui dėl veidrodžio. Tai gal tų 5 kartų ir užteks. Bet noriu su apšvietimu ir nešiojamo. Neturiu namie tinkamos šviesos dažymuisi. Šiaip naudoju mažą veidrodėlį, kuris šiek tiek didinasi, bet kai pažūrėjau Topo centre į kitą veidrodį į savo antakius (kuriuos, atseit, pasipešioju), tai pasidarė baisu, kiek nematau  :B . Viena viltis, kad ir kiti nei žiūri, nei mato :D.

Šiandien vakare turėsiu (gal) daugiau laiko mezgimui, nes likę nueit tik 2700 žingsnių :), nereiks vakare beveik 10000 nupėdint...

Atsakyti

Restar, gal tau paskolint žingsnių :D 

Man tie 10000 atrodo tiek nedaug..

O apie tas kojines, tai plę, beveik visi siūlai kojinėms yr spalvoti :D​ 

Atsakyti

Va man kaip tik klausimas kojinių mezgejoms pasistojo :D Kodėl dauguma mezgat lygiai iš spalvotų siūlų, o ne raštuotai iš vienspalvių? :)​ 

Atsakyti

Aha, jeigu ką, jei užknis negyvai, tai sakiau, kad duosiu kuriam vaikui apyrankę panešiot arba dičkis photoshopu padirbės  :B .  Teoriškai nedaug, bet praktiškai reikia skirti tam laiką specialiai. Pavasarį planuoju vietoj rytinio pakiurksojimo telefonu eiti pasivaikščioti, dabar nenoriu. Visą dieną dirbu iš namų. Apsiperku tik kokį šeštadienį arba internetu. Nu kur man eit  :oh: . Tai dabar džiaugiuosi kiekviena proga, kur gaunu paeit ir nereikia specialiai namie trepės :D. O buvo ir taip, kai jau vakare niekur nenorėjau eit iš namų.... Šiandien tai pėsčia nuėjau iki treniruotės,  vietom net bėgimu mano ėjimą palaikė, nes biškį mažai laiko pasilikau :), tai teko skuost. Ryt bus proga iki pietavimo vietos neuit pėsčiai. Poryt - iki valdybos vakarienės centre. O šiaip neturiu aš jokių reikalų be tikslo bastytis, tai man gana sunku. Dabar, aišku, yra tikslas - įsipareigojimas :oh: .

Be to, kai aš aukšta, tai, matyt mano žingsnį labai ilgą skačiuoja. Tai su kokiu mažu žmogum nueinam tokį patį maršrutą, o jam žingsnių ženkliai daugiau duoda. Nors nei kiek tie mano žingsniai ne ilgesni, neina man plačiai žengti. Neteisybė :D.

Atsakyti

Va man kaip tik klausimas kojinių mezgejoms pasistojo :D Kodėl dauguma mezgat lygiai iš spalvotų siūlų, o ne raštuotai iš vienspalvių? :)​ 

Aš mezgu raštuotai iš spalvotų :D​ 

Atsakyti

Aš tai tiesiog mėgstu lygų mezgimą :). Ir mezgu kojines tada, kai neturiu ką daugiau ir nenoriu galvoti visai. Mezgiau kelias ir su raštais minimaliais, gal 3 su kiauraraščiu. Nu ne, kiauraraštis kojinėje - man per šalta - vėjas eina per skyles :D. Dabar tai man gražiausios kojinės vienspalvio siūlo su rašteliu kokiu minimaliu, bet kad turiu begalę margų siūlų :B . Nors prieš Kalėdas papirkau biškutį vienspalvių, dabar numezgiau iš vienspalvių dryžuotas. O saud ar nežinau, kokių noriu. Patinka man bent kojinės margos, kai viskas saugiai vienspalvio :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 11 sausio 2022 - 15:00

Nu užsiknisimas poto kaišiot galus jei spalvotai megzt. Nebent helix. Tada ok. Kam vargt jei spalvotų siūlų aibės pirkt. O va vienspalvius įdomiau kokį raštą išmegzt nei spalvint su kitu.

Atsakyti

W@idaw su gimtadieniu :4u: 

Tu mūsų kojinių fėja :)

Restar nu nieks tau pagal ūgį žingsnių neskaičiuoja, žingsnių kiekis fiksuojamas pagal tam tikrus judesius, o ne pagal ūgį, taigi matyt tikrai tie tavo žigsniai ilgesni..

Mano vaiks pvz vis dar mažesnis už mane bet žingsnių jau mažiau padaro eidamas :)

Kojinės  :hmm: 

lygiu raštu iš spalvotų siūlų pernai numezgiau 1 porą, dar vieną stulpeliais

dvi poras su raštais iš rankom dažytų Vincio siulų

ir 3 poras su raštais iš vienspalvių nord

Atsakyti

Waidaw, kojinių profe,  su tortadieniu :) smagaus laiko sau.

Tai, čia kalba buvo apie iš karto spalvotus siūlus, ne galiukus :)

Man irgi paprasčiau megzt tiesiog tiesiai, nors prisisaugojus visokių kojinėms raštų turių. 

Atsakyti

Sorry teksto suvokimas kažkur dingo  :D 

Man gal iš margų siūlų dingsta visas vaizdas kojinės. Siūlas geriausiai atsiskleidžia gerųjų akių rašte. O tik pradedi keitaliot ir blogas įtraukt tai iškart mirgu margu pasidaro. O kur dar megzt lengviau. Varai nežiūrėdamas. 

Raštuotos vis tiek iš vienspalvio gražiau atrodo. Viena dizainerė fainas kuria. Ne kiauraraščio o persuktų akių raštai. Labai gražiai kojinės gaunasi. O ir su skylutėm vis tiek šildo. 

Atsakyti

Va, aš tai taip tiuninguoju :P

Priedas  received_1117771048764653.jpeg   58,13KB   0 Parsiųsta kartų

Bet susierzinau dėl knygos. Nemoku turbūt skaityt aš tų rašliavų. Pagal kulno aprašymą gavosi visiška belebirda, kažką prikūriau, bet nepatinka, eisiu dar kartą ardyt ir iš naujo kurt. Būtent tokio kulno youtubė man neparodė....nu arba nežinau, ko ieškau :D

Atsakyti

Katuk, pagal kurį psl mezgi? Pabandysiu pažiūrėt ;)

Atsakyti