Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

202psl. Пятка в фоме сердца. от мыска.

Ten kur перевернутое сердце, 3ia ir 4a eilės nu niekaip man neišeina numezgus iki dvigubos akies, pridėt akį ir sekančią vėl persukt (kuri ir taip persukta). Bandžiau megzti iki 2jų akių iki tos dvigubos,bet per mažai, bandysiu dabar vieną iki dvigubos.

Atsakyti

Katuk, bet 3 eilėj rašo, kad visas akis praeitos eilės megzti geromis iki dvigubos akies. Pridedi akį iš tarpinio siūlo ir išmezgi gerąja tą dvigubą akį ir apsuki mezginį. Tada nukeli pirmą akį ir užtrauki kad gautųs lyg dvi akys ant virbalo. 4 eilėj analogiškai tik blogosiomis akimis. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo W@idaw: 11 sausio 2022 - 18:45

Nu tai va, mezgi IKI dvigubos, pridedi iš tarpinio ir išmezgi akį (tą dvigubą???), apsuki ir tą jau buvusią dvigubą vėl užtrauki?? T.y. dviguba visada toj pačioj vietoj??

O dabar matematika. Kaip mažės akių ant virbalo? Kur širdies smaigalys?

Atsakyti

Nu vat ir aš dabar galvoju kad dauginasi,tai kurioj vietoj jas sumažina

Nors man atrodo, kad kai megsi stienku piatki tai ir sumažinsi akis kaip megzdama paprastą kulną sumegzdama šonuose kas antroj eilėj

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo W@idaw: 11 sausio 2022 - 18:51

Tai sumegzdama mažinu tas klyno akis, pažiūrėk į paveiksliuką.

Šiaip įtariu, kad vis tik klaida vertime. Kai pridedi iš protiažkos akį, tai JĄ išmezgi ir apsisuki. T.y. dvigubos akys eina viena šalia kitos

Atsakyti

Pasikeikėt :D. Net nesigilinu, man labai sunku teoriškai ką nors suprasti, kol pats nedarai.

Dėl tų žingsnių... Nu kadangi visų pirma prašo suvesti ūgį ir svorį, tai kažkodėl buvau įsitikinus, kad kažkokia formulę pritaiko ir teoriškai apskaičiuoja tavo žingsnio ilgį :). Truputuką čia dar aiškina: https://www.lrt.lt/n...e-visai-ne-tiek

Vakare jau nėjau iš namų, kol su brolu šnekėjau pusvalandį, tai intensyviai ir privaikščiojau vrš 2000, kiek buvo trūkę :). Juokinga aš sau, ale tai bet koka motyvacija pajudėt yra gerai. Nes anksčiau su juo kalbu, ktam telefone arba kompe skrolinu :). Noulaifinu :).  Dabar pagalvoju, kaip tuo pačiu metu 2 zuikius nušaut :).

Atsakyti

Nu mane azartas apėmė. Bandau  :D​ 

Atsakyti

Restar aš šian su kolege kalbėdama pritūpimus dariau  :D 

Nesijausk vieniša juokingumu  :D 

O tau vaikščiojimas pagal tą projektą priklauso?atsiskaityt reikia?

Ech man sunku pastarosiom dienom su žingsniais, kompanijos trūksta, nuobodu darosi aplink rajoną vienai blūdint, pamegzt įdomiau.

Baigiau avantiūrą. Žakardinu. 

Jau pirkau siūlų- skystoka kišenėta iš vieno kašmyro gaunas, papiginsiu merinu.

Nu ir moheros prie ružavo šilko da ėmiau

Atsakyti

Aha, priklauso, ir reikia atsiskaityti ne tik įrašant žingsnių skaičių, bet ir įrodymus pateikiant :). Dėl to čia ir nerimstu :). Kol kas nenoriu cheatint. Nu ką gi apgausiu, jeigu ne save :).

Tai faina, kad nesu viena juokinga :).

Nepamegsiu šiandien nei akelės... nespėju dieną su darbais, kažką bent pasidarysiu dar.

Atsakyti

Restar nori papasakosiu kaip vienais metais moksleiviams reikėjo nueiti kuo daugiau žingsnių mėnesį. Tai per pamokas kišdavo į batą telefoną ir trypčiojo  :D  :D rankom mosuodavo vietoj vaikščiojimo. Bet dabar man atrodo appsai nebereaguoja į mostus ir trypčiojimus  :hmm:​ 

Atsakyti

Waidaw :). Mes taip sūnui padėjom sykį žingsnus surinkt :). Mosavau rankom telefoną :). Bet dabar prisirišau prie apyrankės, nes ją nešioju dažniau nei telefoną. Ji tik į mosavimus nereaguoja. Dar ir jeigu lėtai namie slampnėju nereaguoja :). Turiu vaikščiot gana energingai :).

Atsakyti

Restar, eik siūlų pavyniot :D Suktukas gerai žingsnius skaičiuoja :D​ 

Atsakyti