Ačiū už patarimą, turėsiu omeny . Tik reikia ant tinkamos rankos užsidėt
.
Sveikos,
Katuk nu kaip nepatogu tą kulną megzt
Aš tai supratau taip, kad tas dvi eiles reik megzt gerom ir blogom, nedamezgus 2 akis iki galo praeitos eilės, t.y kur uždėta akis ir pertraukta dviguba. Tada uždedi akį iš tarpo ir išmezgi akį. Apsisuki. Taip vis gaunasi tų dvigubų akių krašte ir artėja link centro. Bet labai jau nepatogu užtraukti tą dvigubą akį iš uždėtosios
Ai, aš saviveiklą padariau būtent, kadangi nepatogu buvo pertraukti tą uždėtą, tai taip dariau: nedamezgiau dvi iki pertrauktos dvigubos, t.y gaunas toks kraštelis: dviguba, uždėta, dviguba, uždėta..., centriukas.. visai normaliai gavos, pagal paveiksliuką turbūt taip ir turėjo būt. Nes ir skaičiukais paskui sutapo, kai reikėjo šonus sumegzt. Ir ant kojos normaliai.
Jau turiu vieną, dabar svarbu nepamiršt, kaip mezgiau, kad antra tokia pat gautųsi.
Nieko aišku nesuprantu ką ten kalbat apie tas kojines. Dar kiek ir eisiu Restar prašyti knygos ir pati bandyti
Kerpena, primink man per kokį messengerį savo el. pašto adresą - gausi . Net nebūtina tas bandyt, kur Katukas mezga, gal ką kito nusižiūrėsi
.
Ai, aš vakar googlindama, kažkur radau tą knygą intike. bet man smagu turėt popierinę. Kad ir su klaidom
Nu ką, mūsų didžiausias šeimos traumatikas (mažasis ) gavo siuntimą MRT darytis, jau ir užregistruot sugebėjau. Įtariamas menisko plyšimas...
O mes turim namie kovidą Miglei teigiamas, spėju bus ir man
Kažkaip išmušo iš vėžių, informacija apie izoliaciją nežmoniško "aiškumo"
Truputį reikia pakvėpuoti.
Restar, tavo ligoniui Menisko plyšimas ne juokas, turbūt operacijos reikės? Nors gal ir klaidinga diagnozė. Man vienas chirurgas ortopedas per apžiūrą irgi menisko plyšimą įtarė, bet MRT nepatvirtino. Tai linkiu ir jūsų atveju kad nepasitvirtintų
O mes turim namie kovidą
Miglei teigiamas, spėju bus ir man
Kažkaip išmušo iš vėžių, informacija apie izoliaciją nežmoniško "aiškumo"
Truputį reikia pakvėpuoti.
Cha-cha vyras paskaitė - nesuprato, aš paskaičiau - irgi nelabai. Tyčiojosi iš manęs paskui: tipo, kvantinę mechaniką supranti, o NVSC rašliavų - ne
Sergančiam 10 dienų, po to jei nejauti jokių simptomų - laisvas. Triskart paskiepytiems izoliuotis nereikia, PGR pagal norą ir savijautą. Mažiau skiepytiems 10 d. arba septintą dieną PGR; jei neigiamas - laisvas. MB testas neigiamas, eina į darbą. Aš dar nesitestavau, nes nuo šeštadienio tik šian ryte buvau tuščioj Maxėj po Liniukos langais. Prasitestuosiu šeštadienį su mažium kartu.
Nite, o tai kas pas jus serga?
Didelis vaikas - sėdi užsidaręs kambary, piktas, nes visiškai "sveikas". Kolega (be trečio skiepo) darbe susirgo normaliai su simptomais, tai kiti du pasiskiepiję po tris kartus, bet prasitestavo - vienas teigiamas, o kitas - ne tai tas dabar dirba už tris
Nite, pamiršai paminėt, kad po 10 dienų laisvss, kai gydytoja pažymi sistemoj
Ir prasirgusiems, jei nepraėjo 90 dienų, išvis nieko nereik, nei izoliuotis, nei PGR. Aišju jei nejauti simptomų...
Ligoniams