Nite, pamiršai paminėt, kad po 10 dienų laisvss, kai gydytoja pažymi sistemoj
Tas tai joo, bet čia jau ne mano rūpestis vaikas suaugęs, tai pats rūpinasi savo nedarbingumais ir pan.
Na, ką - antroji koviduko banga galbūt pas mus bus?
Bais nenoriu gilintis į jokias NVSC rašliavas . Užteko man rudenį jų koduotų žinučių po laiko atėjusių.
Neaišku, kas su tuo menisku, jeigu ik vasario 2 neužgis (tik tada MRT), tai gal ką ir gydys. Bet gal užgis. Vakar krepšinio treniruotėj susidūrė keliais su draugu.
Turiu viltį šiandien bent kelias eilutes pamegzt. Dar nepradėjau... Ir dar anksčiau nueit gult. Nes 6-7 val man mažoka...
Sveikos.
Kad lengvai praeitų ligos
Jau namie. Vakar vėl buvom procedūrintis. Šį kartą ir vyras, ir mama, ir aš pati. Man kitą padarė procedūrą, ne planavau, bet viskas gerai, nes drėkinanti, su kauke, su masažu.
Šiuo metu turiu du megztukus po vieną rankovę. Reik eit kažkurį užbaikt.
Telefono darbinio vis sar negavus. Peradresavimas į kolegės padarytas. Pora kartų per dieną kompe laiškus pasitikrinu, skubius atrašau. Būsiu nuo darbo pailsėjus, nes dažniausiai jokių peradresavimų net nedarydavau.
Restar, kad čia jau gal kokia ketvirtoji banga
O šiaip, jei pažiūrėtume statistiką, tai sunkių ligonių ir mirčių nedaugėja. Tai rodo, kad scenarijus pildosi: kovidukas pataps eiliniu šaltojo sezono virusu.
Nusibodo kojines megzt šitą porą dar pabaigsiu, bet matyt bus pertraukėlė. Svarstau, ar noriu darbo smegenims, t.y. imtis jako dvispalvio, ar patingėt ir liemenę greituoju būdu. Labiau būt aktualu jakas, bet bus matyt kokio laipsnio darbingumas
Lauke tai toks ššššš oras.... kaip ten Vilnius, neslidinėja?
Ryte 7.30 buvo tik malonus sniegutis, kai vežiau į gimnaziją sunkiau vaikštantį vyruką. Dabar gal nevarysiu pėsčia iki treniruotės, nes vakare dar ėjimas numatytas iki vakarienės centre , toliau nei iki Katedros aikštės, tai turėčiau normą surinkti per dieną.
Katuk, turėjau omeny, kad antra banga sektoj - pas mus. O kiek jau jų pasaulyje, tai ar beverta skaičiuoti.
Ryte netyčia užmačiau tokį video, labai kažkaip pradžiugino savo sveiku protu. Mokslinių dalykų (o anas tikras, ne pseudo mokslininkas) negaliu komentuot, o apie pandemijos valdymą , vaikų mokymą ir pan - tai labai mano nuomonė sutampa: https://www.facebook...28876682762480/. Sorry, kad čia Kepenio pasidalinta, pasiteisinsiu - aš jo neseku, pasharino žmogus, kurį gerbiu, tik dėl to ir pažiūrėjau. Gal kas ir per teliką matė, jeigu žiūri .
Restar, nepyk. Man nepatiko tas interviu. Gal kažkiek bendrai žinomos abstrakčios tiesos ir buvo ištransliuota, bet kažko mokslu pagrįsto ten neišgirdau. Apie antikūnus bent jau aš seniai žinojau, apie specifinį ir nespecifinį imunitetą irgi. Apie pandemijos valdymą vien populistinės frazės, nieko konkretaus (kas, beje, nenuostabu, nes šitas mokslininkas dar ir politikas
)apie vaikų mokymą išvis kaip kažkoks kaimietis devintokas pasisakė...
Ir pastebėjau, kad interviu pakarpytas, t.y. išimtos tik naudingos vietos.
Ir tai tik mano nuomonė, kuri ne visada
sutampa su kitų.
Ai, ir dar. Sulyginti koronovirusą su erkinio encefalito bei ŽPV, nu visai ne mokslininko lygis....
Jo, Katuk, kai susiradau, kad anas ir politikas, kažko man daug mažiau ėmė patikt . Turint omeny, kad kalba, kad politinį kapitalą krautųsi... Kažko tokia ryto nuotaika buvo, kad norėjau tai girdėt. Bet kad gyventi reikia normaliai - vis tiek patiko. Skiepytis, saugotis, bet gyventi, o nebeužsidaryti. O iškarpė Kepenis ar kas, mieliau diskusiją būčiau paklausius.
Šiandien kažkokia per trumpa treniruotė pasirodė ir per lengva. Nes tų sunkiausių dalių negalėjau padaryt , cheatinau, paskui toks isteriškas juokas paėmė, kad teko nuo batuto nulipt, kad nenusiversčiau. O negaliu padaryt tų pratimų kur smegenims - šokinėjant kojas išskėst, rankas suglaust ir panašių, kur kūno dalys turi eit priešingom kryptim, tada mano kojos rankos belekaip makaluojasi. Jeigu rankas kryžiuoji ir kojos nori kryžiuotis, nors jas kaip tik į šonus reikia praskėst, žodžiu. Nežinau, ar tuos kada nors įveiksiu, nes galiu tik lėtai pabandyt susivokt, jau atrodo pradeda pavykt, o užmeti akį kažkur -ar į save veidrodyje, ar į trenerę ir smegenys iškart sudurniuoja, atstato viską "kaip turi būti"
.
Mano smegenai lygiai taip pat, Restar tik aš tai kaltinu savo vestibuliarinį aparatą, bet gal ir koks pusrutulis kaltas, kas čia žino. Nes man ir kairė tai dešinė
Prasiėjau lengvai, oras toks šiaip sau, bet bent jau nelijo. Vyras man įsiūlė naują striukę/paltą nusipirkt (kai vyrs siūlo, tai daug negalvoji , paskui jau ieškai pliusų/minusų). Tai kelinta diena vaikštau su ja, ir niekaip neapsisprendžiu, ar patinka. Pakankamai lengva, bet šilta, neperpučiama, patogus kapišonas, saugo nuo vėjo net ir pilnai neuždėtas ant galvos, o ir uždėtas nekrenta, bet ir neapspaudžia galvos. Laisva, telpa visi mano oversaizai
kelienių nedengia, bet tikrai ilgesnė už visas turėtas iki šiol, o dar nugaroj ir ilgesnė. Ne juoda, o net šviesi
. VIenintelis minusas akivaizdus: užsisega knopkėm, kurios vis taikosi atsisegti. Matyt skirta jaunimėliui vaikščioti atsilapojus.
Aišku, kad negrąžinsiu, bet dar reik biškį laiko įsimylėt