Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos :)

Ligoniams  :4u:  :4u: 

Mes irgi šiandien kmuk lankėmės su mergina. Pašiurpinom seseles ir personalą. Oi klykė  :D nu iš manęs matyt baimė kraujui.  Bandžiau vis įkalbinėt tai be šansų..

Teks laukt atsakymų kas yra, nes adenoidai ir tonzilės normoj. Arba alergija, arba bakterija tupi. Nes nosy prisikaupę visko,o neišbėga.. sako gydytoja jau iškart turėjo tyrimus daryt. O čia mėnesį nieko.

Liko kojinės kelios eilės nuleidimo ir kodėl visada rankinis įsijungia? Tiek nedaug o galva sako imk kažką kito  :D 

Atsakyti

Waidaw, bet nors pagaliau žinosit kaip gydytis. Super, kad į klinikas papuolėt.

Man pagaliau po savaitės nuo pareiškimo paskambino iš policijos. Absurdų teatras šiek tiek. Pareiškimą turi rašyt direktorius (o ką jis parašys ten nebuvęs?). Ok. Įgaliojimas tinka.  Blogai, kad numerį ant kitos kortelės perkėlėt. - Sakau, čia darbo įrankis, kitaip negalim.

Ir iš viso- čia ne vagystė, o telefono netekimas... 🤪 žodžiu, įdomus pokalbis buvo. Netrumpas. 

Eisiu valgyt gamint. Planuose- perlinė sriuba ir vištiena kinietiškai. (Restar, užrodei greitą patiekalą). 

Atsakyti

Katuk, nepezėk čia apie tai, kad tavo smegenys skirtingų kūno dalių nevaldo skirtingai :) O tai kaip groji? Va mano smegenys tai nevaldo, nes niekaip neišeina abiem rankom tuo pačiu metu skirtingų judesių daryt :B 

Pas mus kovido lizdas :B Aš irgi teigiama :) Renku kolekciją - du sirgimai, trys skiepai :D​ 

Atsakyti

Tą patį pagalvojau po savo komentaro, kad ogi grot tai gaunas. Bet vat su pratimais tai sunkiai sekas pakartot, o jeigu dar veidrodiniu principu... bet matyt reik tiesiog treniruotis

Prikepiau chačiapurių :victory2:​ 

Atsakyti

Liniuka, o pojūčiai tavo? Laikykis.

Atsakyti

Visai kitokie nei pirmą kartą. Dabar nosis užgulta, galva kaip vatos prikimšta ir kartais sausas kosulys užeina. Ai dar uoslė dingus.

Atsakyti

Liniuka, nu pas tave kolekcija tikrai gera. :) Kažkaip atrodo jau po trečio skiepo tikrai neturėjo pagriebt.

Visiems ligoniams lengvo  sirgimo ir greito prasirgimo.

Va mano pažįstama,  nesuskiepijusi, iš tų, kur prieš šituos skiepus, prieš kelias dienas pirmą kartą susirgo,

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 13 sausio 2022 - 21:52
Labas rytas,
supildžiau Emilio prašymą į pirmą klasę.
Vaikas... ėėė, mama, aš dar nepasiruošęs....
Galvoju- aš pati dar nepasiruošus. Nesvarbu, kad realiai žymiai labiau visko moko ir tikrai stipriai paruoštas iš mokslo pusės, plius ir pats toks smalsus ir nuovokus yra. Ir bendraut nebijo. Matau, kad neturėtų būt problemų jam. Bet tos pirmos savaitės- tik nuvedi į mokyklą ir jau 11 val baigiasi pamokos.
Atsakyti

Niuma, bet kokia tu jauna...

Mano jau univerą baigs šįmet (ir tai pavėluotai :D ) o tavo dar tik į pirmą klasę...

Baigiau klounines :D  plę, pavariau pati au klaidom

Atsakyti

Labas,

rašiau kažką vakar telefone vos gyva, bet, matyt, ir nepaspaudžiau atsakyti :D. Vakar buvau prabangioj vakarienėj (darbo sąskaita) su be galo smagia kompanija, daug prisijuokiau, parsinešiau knygą "Mažas gyvenimas" ir dar keletą minčių, ką norėčiau paskaityti, nes keitėmės skaitytomis knygomis bei istorijomis apie jas. Parėjau pėsčia namo ir pasijutau visiškai išsekusi...

Liniuka  :4u: . Tu daugeliu atžvilgiųpas mus pirmūnė :), bet čia tai jo, visas komplektas pas tave. Matyt, tampa įprasta liga, nuo kurios nepabėgsi.

Niuma, aš čia kurią dieną irgi prisiminiau, kad ir man reikia prisiminti, kur ten ką registruoti į mokyklą, nes ir ketvirtokę, ir aštuntoką reikia registruoti, jeigu nepavyktų įstoti į VJG, nes kitaip liktų ant ledo be vietos...

Kerpena - Traigienė, kap supratau, išėjo iš VJG :), džaugmas vaikams. Dar galėtų Prakaitytė išeit greičiau...

Atsakyti

Restar, išėjo, sakė gydytojai nebeleido dirbt. Nors maniškiams nebeaktualu.  

Jau kokia čia audra vienu metu praėjo, net su perkūnija. Vėjas jau ir taip visas rytas vos ne langus plėšia.

Priedas  IMG_20220114_123738.jpg   701,36KB   0 Parsiųsta kartų 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 14 sausio 2022 - 12:39

Koks kruopštumas, Kerpena :wub: 

Pas mus vėjas jau aprimo, visą naktį stogą plėšė, rytas irgi audringas. Tai ir pas jus tuoj aprims :D​ 

Atsakyti