Aha audra praėjo, mūsų kiemo vartus išgriovė Konteineriai po kiemą skraidė
Pildau draudimo žalą
Oho... Aš tai ryte apie val variau į polikliniką periodiniam vizitui pas endokrinologę, buvo dar viskas normalu. Kai reikėjo išeit po pusvalandžio - negalėjau patikėt, kas darosi - baisiausi lietaus gūsiai. O kai išėjau - pora kartų vos išsilaikiau ant kojų, net mintis prabėgo, kas būtų, jeigu pargriautų ant gatvės... gatvės pilnos šakelių ir šiukšlių, kieme sąmoningai pastačiau mašiną toliau nuo medžių.
Katukui, ir ne tik, o gal jau ir matėt: https://www.lrt.lt/n...da-o-kas-kenkia. Kažkaip man vis įdomu ape tuos smegenis. Ne tai, kad kažkas itin naujo, bet gana koncentruotai vienoj vietoj nemažai priminimų.
Dar pasidalinsiu kambarėlyje (kai galėsiu) superiniu vebinaru apie miegą. Aš pati iš anksto buvau labai skeptiška - mol, ko aš čia nežinau, bet tikrai daug nežinojau, ypač įdomūs visokie miego poveikio tyrimų rezultatai. Na, ir ką keisti galiu bent truputuką sužinojau. Tikrai labai įdomu.
Restar, paskaičiau! Patiko, pritariu. Kai kurios išvados gąsdina, bet net kai ką darau, kad tą nutolint
Pvz, viena dukra kalbino sausio gale į Paryžių. Iš pradžių išsigandau, iš įpročio atsisakiau, paskui staiga nušvitimas atėjo-kiek galima atidėliot! Sutikau. Bet esant visiškai nestabiliai situacijai ne tik pas mus, bet ir kitur, nusprendėm atidėti tolimesnę kelionę ir užsisakėm Druskininkus tai va, varysiu su dukra poilsiauti
Ir šiaip, galvoju gal man kovidukas kažkaip hormonus teigiamai pertvarkė pastebėjau, kad daug mažiau atidėlioju, sugalvoju ir imu daryt, nebijodama suklysti. Tfu tfu, kažkaip reiktų išlaikyt šitą nusiteikimą
Dar reiktų nustot ėst nesąmones
Ir užsirašyt kur nors anglų kalbą pasimokyt
Aplankiau Kacumotą Mezga partizanė. Faaaaajjjnus mezginius. Foto nėra, nes JI TOKIA 😂 bet kad įsivaizduot, tai naujausi tokie: kaip Restar pirty baigė šviesų, tai ji tamsesnio medaus spalvos turi.
Kur Restar rodė įstrižai nueinančiom linijom modelį- Kacumota nusimezgė iš spalvotos dryžuotos medvilnės plius mohera. Labai dailus ir spalviškai, ir stuktūriškai. Dar kaip mano varinio moherą derino su Martinos viskoze. Žodžiu, viskas tinka, viskas gražu, o apsimeta, kad megzt nemoka.
Va, dar pabuvau visuomeniška, pusiaukelėj nuo Prienų buvo užvirtęs medis ant važiuojamos dalies. Paskambinau tarnyboms, kad patrauktų. Grįžtant jau nebuvo
Žinojau, ką Kacumota mezga, buvo čia pradėjus lankytis, ta dabar apšnekėta galėtų ir parodyti. Ar gal tu, Niuma, galėjai nufotkint? Nes galutinio rezultatao nemačius, tik pradžias .
Negalėjau. Dar siūliukai nepaslėpti. Nu tai ne lygis bet gal per kokį kitą susitikimą jau įkalbinsiu demonstruot visaip kaip.
Man atrodo jei tais metais gimsta kad ir gruodžio 31d., privalo eit į pirmą klasę su tais metais gimusiais. Ir nesvarbu kad ateis į pirmą klasę ir tik po kelių mėn sueis 7, kai kitiem po Naujų jau 8 bus.
Raminta, jis 2015 m. 11 gimimo. Taip kaip Gytis buvo gruodžio gimimo. Taip, ima dabar visis, gimusiuos nuo sausio 01 iki gruodžio 31. Jie būna jauniausi klasėje. Aš spalio mėn, irgi buvau jauniausia klasėje, o klasiokas, diena vėliau gimęs- visais metais vyresnis už mane. 'Mūsų laikais' ėmė nuo rugsėjo iki rugsėjo. Dabar pakeista tvarka.
Jau buvau pasakoju, kad Emilio grupėj yra dvynukai, kurie gimę gruodžio mėn. Tėvai iki švietimo ėjo su prašymais, kad galėtų neleist į pirmą klasę, nes dar nesubrendę tam. Jie tikrai dar nepasiruošę. Ir nieko nepešė. Nebent visus metus laikytų namie. Kadangi 'išnaudotas jų vaikų krepšelis priešmokyklinio ugdymo'.
Paskaičiau straipsnį, kad susirgę antrą kartą net netraukiami į sergančių statistiką. Tipo algoritmas senas, kai dar nesitikėjo, kad bus pakartotinių susirgimų Gal todėl ir negavau jokios žinutės apie izoliaciją, neprašė pildyti kontaktų anketos. GP žalias
Savarankiškai šeimos gydytojai prisidaviau, pažymėjo izoliaciją.