Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka, nemanau, kad dėl to. Aš irgi kai sirgau, negavau jokių žinučių. Nors MB jau buvo užpildęs ir anketoj kaip savo kontaktą ir aš buvau gavus testą teigiamą. O sirgau 1ą kartą. Manau, kad tiesiog duomenys nespėja suvaikščiot. Nes pvz kai dukra viena gavo teigiamą, o kita neigiamą, teigiama pridavė kaip kontaktą tą neigiamą, ir šita iškart gavo žinutę :D ir turėjo įrodinėt, jog nereik izoliuotis.

Bet užtat nuo pirmadienio (nesu tikra) visiems artimos aplinkos kontaktams reikės izoliuotis, skiepai nepadės, nebent persirgęs iki 90 dienų. O darbe, jei bendravai 4 val. Bet tik 7 dienas, ne 10. Besimptomiai irgi 7 dienas.

Nu panašu, kad artėjam prie laisvės :D​ 

Atsakyti

o kaip jie suskirstys simptominis ar besimptomis?žmogaus žodžiu pasitikes?

Atsakyti

Qqte, taip. Žodžiu.

Taip kaip vyrui biuletenio ilgį tarėsi telefonu, kiek daryt ir jaučia jis ką nors, ar ne. 

Atsakyti

Aha čia tai ir man klausimas, gi viskas telefonu. Tai dabar ryškiai padaugės besimptomių.

Mano toks info nesuvaikščiojimas gal dar ir dėl to, kad privačioje dariausi PGR. Tai jie į e-sveikatą suvedė, o toliau matyt proceso neužkūrė.

Kažkaip nekaip šiandien jaučiuosi, bet net sunku pasakyti kad blogai. Pamiegojau pietų, gal eisiu bandyt pamegzt.

Atsakyti

Sveikos, aš irgi popietę snūstėjau kažkiek minučių knygą beskaitydama, gerai, kad neperėjau į gilų miegą, tai ne kaip maišu trenkta atsibudau.

Žingsniai suvaikščioti, vakaras mano  :wub:

Atsakyti

Aš kai sirgau, tai tik kai atsakymą gavau apie teigiamą rezultatą žinute,   ten buvo  ir nuorodą į anketą, kurią reikia užpildyti. Daugiau niekas neskambino, nerašė, netikrino nei manęs, nei mano namiškių, kuriuos nurodžiau, kaip artimus kontaktus. Nors aš toje anketoje parašiau pastabą, kad skiepyti, o skiepytiems tada nereikėjo izoliuotis. Mano sesuo pavasarį, kai sirgo, tai net policija kartą skambino, tikrino, ar laikosi izoliacijos.  Dabar neseniai sūnus turėjo kontaktą, tai jam rašė, rekomendavo mažinti kontaktus, nors izoliuotis nepriklausė. Paskui rekomendavo PGR pasidaryti. Tai jis pasidarė ir buvo neigiamas.

Pas mus šiandien buvo cepelinų balius. Turbūt antrą kartą gyvenime savarankiškai dariau cepelinus.  Esu darius su mama, ar kaime su teta, bet ten paprastai tik atlikdavau kokį nors veiksmą, o visas procesas buvo ne mano prižiūrimas. Dabar  šventėm  sūnaus gimtadienį, kuris bus pirmadienį. Susirinko beveik visi, be vieno sūnaus. Paklausiau ką jam pagaminti, tai sako - cepelinų. Tai va ir teko. Ir labai geri gavosi. Bulves geras pats jubiliejatas  pataikė nupirkti, nekrakmolingos buvo, tai labai minkšti gavosi.

Riešines baigiau, atidaviau jau, draugė patenkinta. Mezginys vienas yra pradėtas, dar prieš kojinių srautą, bet šiandien dar nenuėjau pasiimti.

Atsakyti

o kaip jie suskirstys simptominis ar besimptomis?žmogaus žodžiu pasitikes?

Manau, kad žodžiu. Iš esmės gi skambina gydytoja ar slaugytoja kas kelias dienas, klausia kaip laikaisi, kokie požymiai. Ir iš esmės dukrai, kuri be simptomų visai, jau 9 dieną pažymėjo pasveikimą, t.y. 10tą dieną ryte ji jau varė į mokslus. Gydytojai svarbu, kad bent tris dienas nebūtų temperatūros

Bet jei tau bus blogoga, tai turbūt ir pats nebenorėsi šlaistytis.

Virusas neišlieka gyvybingas ilgai. Jei negauna sąlygų pasidauginti, tai ir būna uždubasintas mūsų viduje per 7 dienas. PGR yr smarkiai jautrus metodas, t.y. atseka ir labai mažas ir silpnas dozes. Todėl ir tiems besimptomiams būna teigiamas.

Uf, kiek pasisakiau :D  nors esu bais pavargus. Vėl keliavau su baronka....

Atsakyti

Per tas izoliacijas visiška skolininkė pasidariau :B Ir Restar, ir Katukui.

Sportuose nuo gruodžio pradžios nebuvau per visus negalavimus :B Jau gėda kiekvieną kartą treneriui rašyt, kad ir vėl neateisiu :B 

Bet nors megzti vėl pradėjau. Kol kas patinka.

Atsakyti

Liniuka, o ką tu man skolinga :hmm:  

daikto tai negavai :D 

O kad negavai, tai ir aš prisidėjau :D 

O aš nemezgu. Nu. Visai. Nenoriu.

Atsakyti

Liniuka, iš manęs irgi nieko negavai dar, tai irgi neskolinga :). Tu tik sveik.

Jaučiu vėl geležies stygių, vos ne vos užlipu laiptais namo... Ir vaikščiot nebėr tiek jėgų. Nepatinka. Pamirštu išgert papildą. Dėl leidžiamos abejoju, baisiai ilgai trunka, viską paskausta gulint ant kušetės su lašeline, dar pykina.

Pradėjau vėl tas pirštines twinned būdu sau. Nes tuoj reiks atsiskaityt, o gal ir žiema dar ateis. Nors noriu pradėt megztinį

Atsakyti

Nu bet tai vis tiek gi pati prašiau, o dabar neatsiimu :) 

Atsakyti

Labas, nekalbadieniai :)

Reikia sulaukti bent kokios šviesos, nufotografuoti savo pirmus šių metų mezginius ir išsiųsti į Jurbarką :). Pradėta pirštinė nervuoja, nes kiek laiko užtrunka vieną akį išmegzti, o dar visokie pagalvojimai kaip patiuninguot... Aš gi ne kaip žmogus - tipo, pasiėmiau popierių, susiskaičiavau langelius, kad nusibraižyčiau schemą, ale  :oh: . Kad nežinau, ką ten braižyt , kai mezgu pamandrintai. Tiksliau, nežinau nei ko noriu, nei kas gausis, kai nusibraižysiu. Tai vėl imu  ir kuriu ant vietos. Biškį pirmyn, biškį atgal, kažkas truputį gaunasi, tuo ir džiaugiuosi. O svarbiausia, net nenusifotkinus, ką ten pirmoj bandomojoj buvau patiuningavus, tada lyg patiko, o atkartot nesugebu, neatsimenu :). Tai įdomu, kaip su antros mezgimu bus. Nes kyla noras numezgti pirmą riešą, tada antrą iš karto, nes paskui visas delnas daugiau mažiau turėtų būti vienpalvis ir esu radusi schemą, kurią naudosiu, neturėtų būti sunku pakartot.

Vakar buvau su dukrom čiuožykloj prie Baltojo tilto, nusivyliau ledo kokybe... Labai jau nemenkas išbandymas per visus linksmuosius kalnelius/duobeles ir žioplius čuožinėt. Nebeisiu. O ant natūralaus ledo niekaip šiemet neištaikau nueit. Vis pagalvoju, kad noriu, kai nutirpsta :)

Ir baigiau savo serialą Shtisel. Net gaila, kažkaip netikėtai baigėsi. Reik kažką naujo pradėt. Galvoju, gal Yellowstone.

Atsakyti