Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar kiek esu siuntusi tai tikrai galima buvo

Niuma grožis :wub:

aš vakar rankoves baigiau žakardinio, beliko į ilgį dar kūną damegzt, turiu iki bambos, bet dėl rankoviu kiek suabejojau, tokiso vat kaip tik gavosi, man lyg ilgio trūksta, neatsimenu ar sky tįsta, man regis ne, bet gal koki centimetrą ar du ir pasitemps, nes nu atardyt tą siūlą o dar adata užbaigtą

Susiskaičiavau kitą megztuką jau, paprastą golfiuką pogonu, iš baby kašmyriuko samaninio

Dar gerai būt avantiūrą pailgint, lyg netrūksta bet norisi keliu cm daugiau

Atsakyti

Niuma, labai gražus gavosi ir tau tinka :wub: 

Aš numezgiau vieną pusę ir grožiuosi pasidėjus :wub: Užtat mezgu su azartu :)​ 

Atsakyti
Dėkui visoms smile.gif
Patenkinta visu bendru mezginiu. Rankoves platinau kas antrą eilę; kūną- kas trečią. Visai gerai viskas sugulė. Ir smagus jis tikrai, ir nekutena. Merinukas po skalbimo pasipūtė, tai tikrai dar megsiu kažką vien iš to šviesaus siūlo. Tik reikės pasisukt gal 4 gijas, nes toks vaizdas, kad plonesnis, nei 1500 m/ 1000 g. O moheros tik 50 g sumezgiau, tai ji visai plonytėlė.
Atsakyti

W@idaw, gražios kojinės, ir matos įdomios, su netradiciniu kulnu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 17 sausio 2022 - 16:02

Waidaw kojinės ypatingo kruoštumo, kap vsada ir išblokuotos, gražiai žiūrisi. Na, ir pamandrintos :). Aš savo parodysiu, kai jau pasieks gavėją. Biškį drebu, ar tiks, na, bet ne swapas :).

Atsakyti

Ačiūūūū  :4u: 

Kerpena,čia jau mano įprastinis kulnas beveik. Tyngiu paprastam rinkt akis šone  :D 

Ai va viena blogere išrado kaip užsidėt akis iškart dviem kojinėm-pirštinėm-kepurei ir etc. Kad nereiktų atmatuot ilgo galo tai uždeda plonesniu siūlu akis Judy Becker mtletodu ir pramezga kelias eiles. Gal visai nieko. Nors aš nemėgstu dviejų megzt iškart. 

https://youtu.be/u_MDhRflPzg

Atsakyti
Sveikos. Gaivus šaltas rytas. SU dideliu kabančiu mėnuliu smile.gif Šaltoka buvo, kol iki darželio nuvedžiau Emilį.
Mezgu pilkojo rankovę. Tikiuosi, šią savaitę ir antrą megztinį turėsiu smile.gif
O paskui pasirinkimas žakardo - tarp dviejų modelių ir dviejų spalvų. Reikės prasimegzt mėginukus, bet vis tik labiau kyla noras nusipirkt tą, kur Restar rodė ir sakiau, kad du mėnesius į jį žiūriu.
Restar, gal perkam pusiau? Ar tau jo nereikia?
Atsakyti

Labas,

vakar dvyniai buvo be galo meilūs ir kad atėjo pasimurkt pas mane, vienas viena ranka apkabntas, kitas kita, niekaip negalėjau nuvaryt gult, reikėjo jiems pasiplepėt. O aš lūžau, bet jau jiems nuėjus, galvoju, na, nors viieną eilutę numegsu. O kai vyksta kūryba, pasidaro taip įdomu, kad turėjau baigt visą tą savo keistą raštą narpulint. Nejungiau jokio serialo, nes suvokiau, kad vėloka, neverta pradėt, bet kai pažiūrėjau į laikrodį ir pamačiau 00.40 - baisiausiai nustebau. Ir supykau ant savęs, nes po miego vebinaro nereikėtų taip elgtis, ypač, kai antra nakts iš eilės maža miegota.

Niuma - galim pirkt. Bus į kopilką, gal susigundysiu kada numezgt, kas ten mane žino :). Tu apie šitą kalbi? https://www.ravelry.com/patterns/library/baroque-nouveau  . Jau net spėjau sugalvot, kokio noru - pilko su baltu. Turėčiau gal net siūlų, tik reikia vieną pilką išardyt duot vyrui :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 18 sausio 2022 - 09:59
Susirašėm tiesiai. Paprastesnį modelį įvaldėm.
Variantas aiškus, dabar beliko spalvą išsirinkt- bordo ar tamsios žalios alyvuogės biggrin.gif
Atsakyti

Niuma-aš už žalią.

Labas.

Kažkoks chaosėlis pas mane. Nieko naujo :D 

Pavarvinau seilę į Niumos megztinį (geistinas), Waidaw kojines (norėtinos)... pati nieko nenufotkinau, nors turiu net tris baigtus daiktus. 

Ai, ir po daugiau nei 20 metų, vėl turiu visus 32 dantis :D   to paskutiniojo atsinaujinusio jausmas tai kažkoks svetimas, kaip kaladėlę kokią būč įsistačius. 

Nu va, daug veiksmo buvo per tris dienas, varau į trasą, tikiuosi bent padoraus kelio. Ryt poryt, gal pasikaupsiu rašliavos :rolleyes:​ 

Atsakyti
Katukai, tu tiek lakstai, kad nebesuprantu, kuriam krašte esi dabar biggrin.gif
Atsakyti

Aš tokį žakardą norėčiau pabandyt. Nedaug čia jo. Gal išeitų įvaldyt. Bet vat dar bėda ir storais siūlais megzt  :D 

[URL=http://www.radikal.ru]653022d34fb2.jpg[/URL]

Atsakyti