Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Užjudinau koleges su kinezeterapija darbe :D Seniūnės rolę pildau. Pas mus yra ale sporyo salė, kuri nenaudojama. O nuo 12 val po 30 min nuotoliniu būdu kasdien galima kinezeterapiją sportuot. Susitariau su kolegėm, kad nuo rytoj bandom pradėt judėt. Matysim, kaip seksis.

Atsakyti

Ryte 7 val buvau Santariškėse, 14 val Kaune, 17 val. Tauragėj, 20 val jau RF :D 

Nu taip gavos, sausis toks keliauningas. Po savaitės vėl turėčiau būt LT :rolleyes: 

Tai va, keliai tai tik Vilniaus apylinkėse tokie šlykštūs. Dar aplink Raseinius kažkokios lijundros užuomazgos buvo, o pajūris tai išvis sausutėlis.

Atsakyti

Katukas bastūnė, amžinoj reikaliukų karuselėj :).

O man vakar treniruotė buvo iš esmės per lengva, nepaisant kai kurių sunkių elementų: ant 9 batutų buvo skirtingų pratimų stotelės ir reikėjo ant kiekvieno batuto daryti pratimų serijas 4x30 sek su 20 sek pertraukomis. Tai pratimai ir su gumom kojom ir rankom, ir su 2 kg svareliais, ir su kamuoliu ir pan. Žodžiu, įvairiapusiai jėgos pratimai, bet kažkaip aš atvėsau per juos. Užtat nuėjau iki treniruotės ir atgal, o vakare užsisėdėjus prie kompo pati norėjau išeiti suvaikščioti trūkstamus žingsnius (trūko tik 2500) ir realiai po 10000 nenorėjau eit namo, norėjau dar pasivaikščioti tiesiog. Man čia kažkas itin naujo. Vis dar stebiu save iš šalies ir stebiuosi. Judėjimas yra gerai :).

O brolio dvynio klasė išėjo į nuotolį nuo šiandien, nes serga 1/3 klasės, sesės klasė kol kas ne, bet nežinia, kaip čia bus, nes jos geriausia draugė pranešė, kad jai corona. Gal dar ne PGR patvirtinta, nežinau, nes kol neturim jokių NVSC ar mokyklos pranešmų, padariau greitą testą, neigiamas ir išleidau į mokyklą. Galėtų nesirgt dar niekas iki penktadienio, turiu svarbų darbinį reikalą gyvai  :B . ir reikia respiratorių pagaliau nusipirkt.

Atsakyti
Restar, kaip džiugu skaityt tauvo judėjimo eigą smile.gif
Aš tikiuosi, kad su kinezeterapija bendt jau pradėsiu judesį. Vakar buvau pas draugę, viena kitą judinam pradėt grupines treniruotes lankyt, nes pasivaikščiojimui paskutiniu metu vis abiejų laikai, norai arba orai nesutampa. Tik va, po šiandien užsikrėtimų skaičiaus irgi baisu, kad iš karto neuždarytų sporto klubų, gal reikia palaukt savaitę iki vasario mėn ir tada pradėt, jeigu viskas ok.
Vakar laaabai maloniai nustebino Viliaus auklėtojas- paskambino pagirt vaiką už elgesį, kad suvyriškėjo, subrendo ir jis, ir draugai pastebi. Net padėkojau, kadangi visi mokytojai skambina tik tadai, kai kažkas negerai, o gerą žodį taupo. Tikrai, neatsidžiaugu pakeistu auklėtoju. Matosi akivaizdžiai, kad ir vaikai kitaip elgiasi, kai su jais siekia kontakto.
Atsakyti

labas sportininkės

aš ir bandau judintis-prisijungiau prie savo pilateso trenerės treniruočių, vyksta rytais tris kartus per savaitę

tikėkimės pašliaušiu ryt, nes sunku buvo, viskas sustingę ir sustabarėję :D

vakar baigiau žakardinį su visais taisymais-nes buvau sugebėjus skirtingas ir trumpokas rankoves numegzt

norėtųsi pradėt naują bet reikia pora porų kojinių numegzt tai ga nepradėsiu naujo megztuko. Ai būt gerai dar iš pradėtukų krūvos ką užbaigt

Atsakyti

Laba, 

Nu man išvis kažkoks padidinto streso laikotarpis nuo Kalėdų tęsiasi...

Papasakosiu paskutinį nuotykį.

Vakar gi vežiau ryte uošvį į Santaras operacijai. Planinė. Prieš tai gi būtinai reik padaryt PGR testą. Žmogus tvarkingai pirmadienį ryte savo rajone pridavė. Antradienį ryte atsakymo dar nėr. Per piet dar nėr. Išveža jį operuot, viskas padaroma. Trečiadienį ryte!! paskambina šeimos gydytoja-PGR teigiamas. Visi panikoj. Visas urologinis skyrius, daktarai, seselės, visa mūsų šeima ( nes jis pas mus gi nakvojo, aš jį vežiau....)

Aš tai nesuvokiu, kaip Santaros operavo be ats. (Nors pasirodo sistemoj atsakymas jau buvo prieš pat operaciją).

Tai va, uošvį skubiai iškelia į kovidinį skyrių, padaro pakartotinį testą, ir nieko neranda  :D  dabar vėl visi panikoj, nes nežino, ar kelt atgal į urologinį, palikt šitam skyriui, ar išvis skubiai namo išleist....

Jau kaip aš to kovyyyydo nekenčiu, tiesiog :gun_smilie: 

Net megzt nekyla rankos  :mad2:​ 

Atsakyti

Qqte, labai gražus tavo žakardinis!!!

Atsakyti

pas vaikį klasėj sakė 2 atvejų trūksta iki nuotolinio

Atsakyti

Sveikos  :4u:  Qqte nešk čia savo lopapeysą  :wub: labai graži  :wub:  Maniškio klasėj beveik visi po vieną-du prasirgo. Tai matyt antras ratas pareis. Bet nepasiruošę nuotoliui visai. Jei dalis iškrenta tai nei atsiskaityt nuotoliu leidžia, nei medžiagos gauna.  Bet va mokytojos byrėt pradėjo, tai gal pereis tada visi..  Ot šikniai vaikai.. priviriau svogūnų sriubos. Net neragauja  :oh: o man taip skanu  :ax:​ 

Katuk, nu nesamonės kažkokios. Kitur išvis kol ats negauna nieko nedaro. Bet sveiką žmogų į kovidinį guldyt tai irgi.. 

Pamenu mano krikšto tėvas girtas kažkur nukrito tai ir tyrimus visus padarė ir nei jokių ten testų reikėjo, nieko. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo W@idaw: 19 sausio 2022 - 16:03

[attachmenPriedas  20220119_132749 (1).jpg   120,37KB   0 Parsiųsta kartų

t=272151:20220119_132615 (2).jpg]

nu nešu 

kad dar kas pasakytų ko nuotraukos vartaliojasi?

fotografavausi pati tai jau kaip gavosi :)

Pridėta:

Atsakyti

cha-mano vaikis kiekvieną svogūno gabalėlį iš visur iškrapšto

nbent jei sumalu tai dar dar valgo kokiam kotlete, svogūnų sriubos net nesugalvočiau pasiūlyt :D

Atsakyti

Nu labai gražus  :wub:​ 

Net nežinau, ar man spalvos tokios gražios, ar pats megztukas ant qqtės, bet žodžiu.... rašyk siūlų nuorodą, spalvos kodus ir receptą :D 

Atsakyti